Cum să vă verificați vârsta în Roblox: tutorial complet pentru jucătorii pasionați de jocuri pentru copii

Roblox Featured Age
⏱️ 9 min read

Roblox este o platformă online de jocuri care a devenit extrem de populară în ultimii ani, mai ales printre copii și adolescenți. Pentru a se înscrie pe această platformă, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să își completeze informațiile personale, inclusiv vârsta lor. Verificarea vârstei utilizatorului este importantă, deoarece Roblox își dorește să ofere o experiență sigură pentru toți utilizatorii săi. Există câteva modalități prin care utilizatorii pot verifica vârsta lor în Roblox. Una dintre aceste modalități este prin intermediul unui număr de telefon verificat. Alte metode includ verificarea adresei de e-mail sau verificarea prin intermediul unui card de credit/debit emis pe numele tău. Este important să rețineți că, dacă sunteți minor și utilizați Roblox, va trebui să verificați vârsta prin intermediul unui adult responsabil, cum ar fi un părinte sau un tutore legal, pentru a vă asigura că respectați politicile de siguranță ale platformei și pentru a avea o experiență de joc plăcută și în siguranță.

Roblox continuă să fie o platformă uimitoare de construire a lumii în care jucătorii de toate mediile și vârstele se reunesc pentru a se distra. Fie că este vorba de a încerca cele mai bune ținute skinny de pe Roblox sau de a juca cele mai bune jocuri înfricoșătoare, există o mulțime de oferte aici. Cu toate acestea, ca orice comunitate online, Roblox include unele servere cu conținut pentru adulți și blochează chatul vocal pentru utilizatorii sub 13 ani. În efortul de a stabili limite sigure, Roblox a implementat un sistem de verificare a vârstei. Dacă sunteți un utilizator cu vârsta peste 13 ani, vă puteți verifica vârsta pe Roblox pentru a accesa conținut adecvat vârstei, precum și chat vocal. Deci, cei care caută o modalitate de a vă verifica vârsta, să mergem la Roblox și să învățăm împreună procesul.

Verificați vârsta în Roblox: Ghid pas cu pas (2022)

Deși este ușor să vă verificați vârsta pe Roblox, aveți nevoie de câteva lucruri înainte de a începe procesul de verificare. Cu toate acestea, dacă îndepliniți deja cerințele, utilizați tabelul de mai jos pentru a trece la procesul în sine.

Cerințe pentru verificarea vârstei în Roblox

Deci, înainte de a începe procesul de verificare a vârstei în Roblox, asigurați-vă că ați verificat următoarele elemente:

1. Un act de identitate cu fotografie emis de guvern

Roblox are un proces bun de verificare a vârstei, care nu vă va crede pe cuvânt. Deci, pentru a trece procesul, trebuie să aveți un act de identitate oficial eliberat de guvern, cu fotografia dvs. pe el. Acest lucru va ajuta sistemul să se asigure că numele și fața dvs. se potrivesc cu înregistrările și să le aprobe. Identificarea ta oficială poate fi a ta permis de conducere, pașaport sau carte de ședere. Cu toate acestea, dacă nu aveți una dintre acestea, asigurați-vă că aveți un fel de act de identitate emis de guvern cu fotografia dvs. înainte de a continua.

2. Smartphone cu o aplicație de scanare a codurilor QR

În timp ce procesul de verificare va începe pe computer, acesta va fi transferat pe smartphone. O parte din aceasta implică scanarea unui cod QR. Asigurați-vă că aveți un telefon cu o cameră funcțională care poate scana coduri QR. Dacă aveți un Android, mergeți mai departe și verificați aceste cele mai bune scanere de coduri QR. Utilizatorii iOS pot pur și simplu trage în jos Centrul de Control din dreapta sus și atingeți Pictograma cod QR pentru a deschide scanerul.

3. Asigurați-vă că aveți peste 13 ani

Deși știu că acest lucru sună redundant, nu ai fi primul care încearcă să păcălească Roblox pretinzând că ești mai în vârstă decât tine. După cum am menționat mai devreme, există un motiv întemeiat pentru care Roblox le cere oamenilor să-și verifice vârsta înainte de a accesa orice conținut. Acest lucru se datorează faptului că nu toate jocurile de pe platformă ar trebui să fie accesibile tinerilor adolescenți. Așadar, dacă încă ai sub 13 ani și folosești ID-ul altcuiva pentru a înșela procesul de verificare, nu continua și aștepta până când ești major.

Cum să vă verificați vârsta în Roblox

Așa că acum că avem ceea ce ne trebuie pentru a ne asigura că procesul are succes, să trecem la verificarea vârstei noastre pe Roblox. Aveți cartea de identitate oficială la îndemână și urmați pașii de mai jos.

1. Cu contul Roblox conectat, faceți clic pe pictograma roții în colțul din dreapta sus, apoi selectați „setări” în meniul derulant.

2. Printre toate datele tale din secțiunea „Informații despre cont”, vei vedea ziua ta de naștere în fila „Personal”. Sub data nașterii, veți vedea și un buton numit „verifica-mi varsta„. Faceți clic pe el pentru a continua.

verifică-mi butonul de vârstă roblox

3. Se va deschide o fereastră pop-up cu detalii despre cerințe, împreună cu un cod QR. Acum ia-ți smartphone-ul, deschide aplicația de cod QR și scanează-l. Mi-am folosit iPhone-ul pentru această demonstrație, dar utilizatorii de Android pot face același lucru fără nicio problemă.

cutie de vârstă roblox

Notă: Nu închideți fila de cod QR de pe computer după ce ați terminat scanarea.

4. Odată scanat, veți fi direcționat către ecranul pe care îl vedeți mai jos. Atingeți pe „Log in” pentru a începe și pentru a acorda orice permisiuni pentru cameră pe care aplicația le solicită.

butonul de pornire a sesiunii

5. Acum este timpul să faceți o fotografie a paginii documentului. Puneți identitatea dvs. guvernamentală în cadru și faceți clic pe „Obturatorbutonul “.

poză din față roblox

6. Acum vi se va cere să răsturnați documentul. Fă-o și atinge Obturator butonul din nou după ce l-ai plasat.

poza din spate roblox verifica vârsta

7. În continuare, este timpul pentru un selfie rapid. Puneți fața în cadrul camerei frontale și atingeți butonul “Obturatorbutonul “.

selfie-uri roblox

8. Acum așteptați, deoarece veți vedea ecranul de mai jos. Sistemul va verifica și compara documentul dat cu fața ta și va lua o decizie la un moment dat. Acest lucru poate dura ceva timp, așa că nu vă faceți griji dacă roata continuă să se învârtească.

pasul final roblox verifica vârsta

9. Acum reveniți la fila de cod QR a browserului dvs. de pe desktop, deoarece veți vedea a Rezultat de trecere sau eșuare. În cazul meu, puteți vedea că vârsta mea a fost verificată fără probleme. Dacă rezultatul tău sfârșește prin a eșua, asigură-te că folosești un alt ID și fața ta este mai bine luminată în selfie. Cu toate acestea, rețineți că acum va trebui asteapta 7 zile înainte de a putea încerca din nou verificarea.

vârsta verificată roblox

Și atât de ușor este să îți verifici vârsta pe Roblox. Acum accesați Roblox și chatul vocal cu prietenii fără întreruperi.

Verificați-vă cu ușurință vârsta și distrați-vă pe Roblox!

Sperăm că acest ghid v-a fost util pentru a vă verifica vârsta în Roblox. Acum că aveți acces nelimitat la platformă, încercați toate funcțiile pe care le oferă Roblox. Sunteți complet în joc? Așadar, aflați cum să creați un cont Roblox urmând ghidul de mai sus. Ați avut erori la verificarea vârstei? Lasă întrebările tale în comentariile de mai jos!

În concluzie, Roblox rămâne o platformă excelentă de construire a lumii pentru jucătorii de toate vârstele și mediile. Cu toate acestea, platforma include servere cu conținut pentru adulți și blochează chatul vocal pentru utilizatorii sub 13 ani. Roblox a implementat un sistem de verificare a vârstei pentru a stabili limite sigure și pentru a proteja utilizatorii tineri. În acest ghid pas cu pas, am descris cum puteți verifica vârsta pe Roblox utilizând un act de identitate oficial emis de guvern, un smartphone cu o aplicație de scanare a codurilor QR și urmând pașii corespunzători. Evaluarea vârstei deschide accesul la conținut adecvat vârstei și la chatul vocal, astfel încât utilizatorii mai mari de 13 ani să poată fi implicați pe deplin în comunitatea Roblox.
Deznodământul a venit, e timpul să ne luăm rămas bun. Sper că ți-ai găsit răspunsurile pe care le căutai și că am reușit să îți oferim informațiile de care aveai nevoie. Îți mulțumim că ai fost alături de noi și îți promitem că ne vom întâlni din nou la următoarea postare. Până atunci, stai conectat și să fii mereu la curent cu cea mai recentă tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x