Imaginați-vă asta: tocmai v-ați întors dintr-o vacanță frumoasă și doriți să arătați toate acele fotografii superbe familiei voastre. Dar telefonul tău tocmai a murit. Și din moment ce sunteți la o cină de familie, laptopul dvs. nu se găsește nicăieri.

Ce faci?

Poze iCloud pentru salvare!

Dacă trebuie să intrați în fotografiile dvs., dar nu aveți la îndemână niciunul dintre dispozitivele dvs. de încredere, acest ghid vă va arăta cum.

Noțiuni de bază

Probabil că sunteți familiarizat cu aplicația pentru fotografii de pe iPhone. Știu că îl vizitez de mai multe ori pe zi când fac sau caut o fotografie a adorabilului meu boxer.

Dar dacă te afli în acea situație nefericită menționată mai sus și nu ai acces la telefon (sau tabletă sau laptop)? Există un răspuns simplu: iCloud Photos. Și puteți accesa acele fotografii de pe orice computer sau dispozitiv, atâta timp cât aveți o conexiune la internet și informațiile dvs. de conectare Apple.

Deci, hai să mergem să vă găsim fotografiile.

Accesați iCloud.com și conectați-vă

Deschideți orice browser web și accesați icloud.com. Dacă nu sunteți conectat, vi se va solicita acest lucru:

Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul

Localizați aplicația pentru fotografii

După ce v-ați conectat, veți fi afișat pe un ecran plin de aplicații. Și undeva acolo veți vedea pictograma aplicației fotografii:

1611612366 536 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul
Căutați aplicația foto colorată

Prima dată când vă accesați fotografiile în acest fel, este posibil să dureze ceva timp până se încarcă. Mai ales dacă aveți peste 19.000 dintre ei ca mine. Stați strâns în timp ce iCloud îi pregătește (și nu ezitați să mergeți să faceți altceva în timp ce așteptați).

Răsfoiți, distribuiți și distrați-vă!

Odată ce toate sunt încărcate, va arăta cam așa ceva (cu propriile fotografii, desigur):

1611612367 806 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul
Voilà! Fotografiile tale sunt acolo pentru realizare.

Acum îi puteți arăta familiei dornice acea prezentare de diapozitive de 45 de minute pe care ați pregătit-o cu avionul plimbându-vă spre casă … care probabil v-a ucis bateria telefonului.

Cunoașterea iCloud Photos

Dar ce altceva poți face acum că ai din nou acces la fotografiile tale? Puteți să le organizați, să creați favorite, să ștergeți capturi neplăcute sau duplicate și multe altele. Haideți să aruncăm o privire.

Gestionarea favoritelor

Ah, seara trecută la plajă / ​​munte / barul tău preferat. Îți amintești de fotografia super dulce pe care tocmai ai muri să o arăți tuturor pentru a-i face geloși? Puteți face din acesta un favorit, astfel încât să nu mai aveți nevoie să îl căutați din nou în toate fotografiile.

Doar selectați acea fotografie făcând dublu clic pe ea pentru a se deschide. Un mic meniu de pictograme va deveni selectabil în colțul din dreapta sus:

1611612368 409 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul

Faceți clic pe inimă. Acum acea fotografie este în preferatele tale.

Dacă doriți să vă gestionați în continuare fotografiile preferate, faceți clic pe fila „Favorite” din meniul barei laterale din stânga.

1611612368 190 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul
Sub favorite, puteți face tot felul de lucruri distractive

Când faceți clic o dată pe oricare dintre aceste fotografii (după cum puteți vedea, ultima fotografie este evidențiată în albastru), meniul din dreapta sus va deveni disponibil din nou.

Aceste pictograme din meniu vă permit să încărcați fotografii, să adăugați fotografia selectată la un album, să partajați acea fotografie, să o descărcați sau să o ștergeți.

Sfat: fiți atenți la ștergerea articolelor. Nu doar ștergi fotografia respectivă din preferatele tale – o ștergi de pe toate dispozitivele tale.

1611612369 522 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul
Ștergeți cu atenție!

Cu toate acestea, în cazul în care ștergeți din greșeală o fotografie, o puteți recupera. Accesați fila „Șters recent” din meniul barei laterale din stânga. Acolo, veți vedea fotografia pe care tocmai ați șters-o și câte zile mai are înainte să dispară. Pentru totdeauna.

1611612370 975 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul
Deci îmi spui că există o șansă …

Crearea unui nou album

Ce se întâmplă dacă doriți să partajați anumite fotografii cu familia dvs., dar să păstrați anumite persoane private?

Puteți face și asta! Căutați fila „Albumele mele” din meniul barei laterale din stânga:

1611612370 52 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul
Doar faceți clic o dată pe „Albumele mele” și albumele dvs. (dacă aveți) vor apărea.

Dacă doriți să creați un album nou, trebuie doar să faceți clic pe „+” în colțul din dreapta sus:

1611612371 711 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul

Vi se va cere să dați albumului un nume și, odată ce faceți acest lucru, puteți adăuga fotografii făcând clic pe pictograma de încărcare a fotografiilor din dreapta sus:

1611612371 647 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul
Încărcați!

De asemenea, puteți adăuga fotografii la noul dvs. album în timp ce navigați la fotografii. Doar selectați o fotografie (sau trageți pentru a selecta mai multe fotografii) și faceți clic pe „+” în colțul din dreapta sus.

1611612372 289 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul
Adăugați una sau mai multe fotografii la albumul dorit.

Apoi, selectați doar albumul în care doriți să meargă fotografiile și gata! Albumul dvs. este populat cu fotografii adorabile ale câinilor (sau orice fotografii ați selectat. Există și alte tipuri de fotografii?).

Gestionarea albumelor dvs.

În cadrul albumelor dvs. puteți să vă gestionați fotografiile în același mod ca și în preferatele dvs. Doar faceți dublu clic pe un album, selectați (faceți clic pe) o fotografie și editați-o.

1611612373 793 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul
Atât de multe opțiuni, atât de puțin timp …

Și acum tot ce trebuie să faceți este să organizați următoarea prezentare uimitoare.

Ce se întâmplă dacă nu văd nicio fotografie?

Dacă vă conectați la iCloud și nu vedeți nicio fotografie, s-ar putea să nu fiți optat pentru salvarea fotografiilor pe iCloud.

Pentru a remedia acest lucru, accesați Setări din telefon, selectați Fotografii și activați iCloud Photos pe:

1611612374 466 Cum sa va vizualizati fotografiile Apple iCloud online in laptopul

Aceasta va încărca și stoca automat fotografiile în iCloud, astfel încât acestea să fie acolo atunci când aveți nevoie de ele.

Sfat: dacă nu puteți comuta pe acel comutator, s-ar putea ca telefonul / dispozitivul dvs. să nu aibă suficient spațiu pentru a le stoca. Dacă acesta este cazul, va trebui doar actualizați-vă planul de stocare iCloud.

Acum nu vei mai fi niciodată fără fotografiile tale.