Cum să vedeți istoricul de imprimare pe computerul dvs. Mac

Cum să vedeți istoricul de imprimare pe computerul dvs. Mac

⌛ Reading Time: 3 minutes

Ați dorit vreodată să știți exact câte lucrări de imprimare au fost efectuate pe computerul dvs. Mac? Ei bine, Mac OS X păstrează jurnalul tuturor lucrărilor de imprimare efectuate pe computerul dvs. și puteți vedea acest istoric de imprimare folosind soluția explicată mai jos. Ar putea fi util să știți dacă au existat lucrări de tipărire în absența dvs. sau câte încercări de imprimare eșuate au fost. Oricare ar fi motivul, iată cum puteți vedea istoricul tipăririlor pe Mac folosind cel mai simplu mod disponibil.

Pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să fi activat interfața web pe computer. Pentru a face acest lucru, pur și simplu urmați acești pași:

Activarea interfeței web

Faceți clic pe Launchpad în doc și căutați și faceți clic pe “Terminal”. Va lansa aplicația Terminal pentru dvs.

Când se lansează aplicația, tastați următoarea comandă și apăsați Enter. Acesta îi spune aplicației Terminal să activeze interfața web pe computerul dvs.

printhistorymac-command

Nu va aduce nicio ieșire pe ecran. După ce ați terminat, închideți aplicația.

Deci, după activarea interfeței web, să vedem cum o puteți utiliza pentru a vizualiza istoricul imprimărilor.

Vizualizarea istoricului de imprimare

Deschideți orice browser web pe Mac, Google Chrome, de exemplu, și introduceți următoarea adresă în bara de adrese și apăsați Enter. Se va deschide interfața web pe care ați activat-o în secțiunea de mai sus.

printhistorymac-localhost

Pe pagina care se deschide, faceți clic pe fila “Jobs”. Este una dintre filele situate pe bara de sus. Vă permite să vedeți lucrările de imprimare.

printhistorymac-interface

În pagina care urmează, ar trebui să puteți vedea un buton care spune “Afișați joburile finalizate”. Faceți clic pe acesta și vă va arăta toate lucrările finalizate pe mașina dvs.

printhistorymac-joburi

Aici puteți vedea toate lucrările de imprimare finalizate pe aparatul dvs. Există diverse coloane care vă oferă informații pentru lucrările de imprimare individuale. Vă permite să vedeți ce imprimantă a fost utilizată pentru a imprima pagina sau paginile, dimensiunea, numărul de pagini care au fost tipărite și data și ora de finalizare.

printhistorymac-completat

Dacă aveți mai mult de 100 de joburi, acestea ar trebui distribuite pe pagini pentru a facilita navigarea.

Dacă doriți să vedeți lucrări de imprimare anulate, dar și nereușite, pur și simplu faceți clic pe butonul “Afișează toate lucrările” și va afișa toate lucrările care au avut loc pe computerul dvs. Mac, indiferent de rezultatul lor.

Dacă doriți să căutați un anumit loc de muncă, puteți utiliza bara de căutare din partea de sus, care vă permite să localizați cu ușurință lucrările de imprimare pe care le căutați.

Dând clic pe numele imprimantei ar trebui să vă permiteți să vedeți tipăririle efectuate folosind acea imprimantă. Este foarte util, deoarece vă permite să știți ce imprimantă este cea mai utilizată în biroul dvs.

Concluzie

După ce ați știut lucrările de imprimare efectuate pe computerul dvs. Mac, ar trebui să puteți ști cât de multă imprimare aveți și câte cartușe veți avea nevoie în luna următoare.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *