Cum să verificați cine v-a vizualizat profilul TikTok

Tiktok Profile Views Featured
⏱️ 14 min read

Ești curios să vezi cine te urmărește pe TikTok? Aplicația de creare video a introdus recent o funcție care vă permite să vedeți cine v-a vizualizat profilul. Cu toate acestea, această opțiune nu este activată în mod implicit și, prin urmare, va trebui să o activați manual în aplicația TikTok înainte de a putea începe să vedeți cine v-a vizualizat profilul. Acest tutorial vă arată cum să profitați de opțiune și să controlați cine vă va vedea profilul.

Cum funcționează vizualizările profilului TikTok

TikTok a testat funcția din 2020, dar nu a dezlănțuit-o niciodată pentru mase. Totuși, opțiunea a revenit anul acesta, iar acum utilizatorii pot vedea din nou cine și-a văzut profilul în aplicația socială.

Rețineți că pentru ca TikTok să vă înregistreze prezența pe pagina de profil a cuiva, va trebui să fiți înscris cu propriul cont în aplicație. În plus, ambele persoane trebuie să aibă „Vizualizări de profil” activate pentru a apărea în listele celorlalți. Este o stradă cu două sensuri, cum ar fi „Stare activitate” pe Instagram sau „Văzut ultima dată” pe WhatsApp.

Când funcția este activată, TikTok vă va arăta cine v-a vizualizat pagina în ultimele 30 de zile, în ordine cronologică. Cu toate acestea, nu veți putea vedea cât de des a vizitat cineva profilul dvs. sau data exactă la care a făcut clic pe el.

TikTok nu va trimite notificări pentru a vă alerta când primiți o nouă vizualizare a profilului, așa că va trebui să verificați pentru a vedea cine a trecut recent. Dar amintiți-vă, trebuie să aveți opțiunea activată mai întâi. Continuați să citiți pentru a afla cum să faceți asta.

Cum să activați vizualizările de profil pe TikTok

Înainte de a face altceva, asigură-te că ți-ai actualizat aplicația TikTok. Opțiunea este relativ recentă, așa că este posibil ca o versiune învechită să nu vă ofere acces la ea. După ce te-ai ocupat de asta, urmează pașii de mai jos pentru a activa vizualizările profilului pentru contul tău TikTok. Rețineți că puteți face acest lucru numai din aplicația TikTok și pe desktop din browser.

 1. Deschideți aplicația TikTok (Android | iOS) pe smartphone-ul dvs. În scopul acestui tutorial, folosim aplicația Android.
 2. Atingeți pictograma profilului dvs. din colțul din dreapta jos.
Vizualizări de profil Tiktok Buton de profil
 1. Aceasta vă va duce la pagina de profil. Dacă contul dvs. nu este setat la „Privat”, ar trebui să vedeți o pictogramă mică în formă de ochi lângă meniul hamburger în colțul din dreapta sus.
Vizualizări de profil Tiktok Buton pentru ochi
 1. Atingeți ochiul și va apărea o nouă fereastră în care veți fi întrebat dacă doriți să activați funcția. Apăsați butonul „Pornire” pentru a continua.
Vizualizările profilului Tiktok Activați
 1. Alternativ, dacă nu puteți vedea pictograma ochiului mic, atingeți meniul hamburger.
Meniul Vizualizări profil Tiktok
 1. Selectați „Setări și confidențialitate” din meniul pop-up din partea de jos.
Vizualizări profil Tiktok Setări Confidențialitate
 1. Alegeți „Confidențialitate”.
Vizualizări profil Tiktok Confidențialitate
 1. Glisați până la capăt în secțiunea „Siguranță” până când găsiți „Vizualizări de profil”.
Vizualizări de profil Tiktok Vizualizare caracteristică
 1. Atingeți-l și activați opțiunea.
Vizualizări profil Tiktok Activați

Deși TikTok nu trimite notificări atunci când cineva ți-a vizualizat profilul, vei putea spune dintr-o privire că un utilizator a trecut pe acolo, deoarece pictograma în formă de ochi din colțul din dreapta sus se va transforma într-o imagine mică de profil ( a persoanei care v-a vizualizat profilul).

Cum să verificați cine v-a vizualizat profilul pe TikTok

Cu opțiunea activată, puteți verifica cine v-a văzut profilul în ultimele 30 de zile. Dacă tocmai ați activat funcția, va trebui să așteptați puțin înainte de a verifica.

 1. Deschideți aplicația TikTok pe smartphone-ul dvs.
 2. Atingeți pictograma Profil din colțul din dreapta jos, ca înainte.
 3. Dacă ați activat funcția, atingeți pictograma în formă de ochi (de lângă meniul hamburger) pentru a vedea cei mai recenti vizitatori.
Vizualizări de profil Tiktok Buton pentru ochi
 1. Puteți opta pentru a le trimite un mesaj direct din această listă apăsând butonul „Mesaj”.
Vizualizări de profil Tiktok Trimiteți mesaj
 1. Alternativ, puteți dezactiva funcția rapid din această fereastră.
 2. Atingeți pictograma Setări din colțul din dreapta sus.
Vizualizările profilului Tiktok se dezactivează rapid
 1. Dezactivați opțiunea din meniul pop-up din partea de jos.

Notă: nu veți putea vedea cine v-a vizualizat profilul dacă accesați TikTok din browserul dvs. de pe computer.

Controlați cine vă poate vedea profilul

Dacă nu sunteți încântat de perspectiva ca toată lumea să vă vadă profilul, există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a preveni acest lucru.

Setați contul dvs. la privat

Setarea contului dvs. la privat va împiedica orice utilizator să vă verifice profilul și conținutul pe care l-ați postat în profilul dvs. Va trebui să acceptați manual cererea lor de a vă urmări, pe care o puteți ignora cu ușurință.

 1. Accesați „Setări și confidențialitate”, așa cum v-am arătat mai sus.
 2. Atingeți „Confidențialitate”.
Vizualizări profil Tiktok Confidențialitate
 1. În partea de sus, comutați pe opțiunea „Cont privat” pentru a vă face contul privat.
Vizualizări de profil Tiktok Cont privat

Blocați oameni specifici

Deoarece TikTok nu vă permite să vă ascundeți profilul de anumite persoane, singura modalitate de a le împiedica să vă verifice profilul este să le blocați. Este puțin dur, dar dacă într-adevăr nu vrei ca acești oameni să te urmărească, îi poți bloca urmând acești pași:

 1. Găsiți persoana pe care doriți să o blocați pe TikTok.
 2. Vizitați profilul lor și atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus.
Vizualizări de profil Tiktok blocate
 1. Selectați opțiunea „Blocare” din fereastra pop-up care apare.
 2. Confirmați alegerea, iar persoanele selectate nu vor mai putea să vă vadă profilul sau postările.

Cum să vizualizați profilurile TikTok în mod anonim

Dacă nu vrei ca cineva să știe că îi urmărești pe TikTok, știi că poți vedea profilurile anonim. Există două moduri de a proceda în acest sens.

Dezactivați funcția Vizualizări profil

Cel mai simplu mod de a preveni pe cineva să știe că îi vedeți profilul este să dezactivați opțiunea Vizualizări profil. Acest lucru vă permite să vă uitați la profilul lor fără a fi observat. Cu toate acestea, un dezavantaj în a face acest lucru este că nu veți putea vedea cine v-a vizitat profilul. Pentru a preveni acest lucru, dezactivați funcția și verificați profilul celeilalte persoane, apoi reactivați funcția înainte de a trece 30 de zile și veți reapărea în raportul de istoric al vizualizărilor de profil.

Deconectați-vă de la contul dvs

Din fericire, există un mod mai bun de a face lucrurile. TikTok vă permite să răsfoiți fără probleme aplicația chiar dacă nu aveți un cont în rețea, așa că profitați de acest lucru. Mai întâi, deconectați-vă de la contul dvs., apoi căutați profilul pe care doriți să îl vizualizați în secret și faceți acest lucru în mod anonim. Când ați terminat, conectați-vă din nou la contul dvs.

 1. În TikTok, accesați „Setări și confidențialitate”.
 2. Derulați până la capăt până când găsiți opțiunea „Deconectare” și apăsați-o.
Vizualizări profil Tiktok Deconectați-vă
 1. Confirmați că doriți să vă deconectați de la contul dvs.
 2. Reveniți la pagina principală TikTok și apăsați pe pictograma „Prieteni”.
Vizualizări profil Tiktok Fila Prieteni
 1. Utilizați bara de căutare din partea de sus pentru a căuta persoana al cărei profil doriți să îl vizualizați.
Vizualizări de profil Tiktok Căutare
 1. Faceți clic pe numele de utilizator al persoanei pentru a-și vedea profilul anonim.

Notă: puteți naviga și anonim deschizând TikTok în browserul de pe computer.

Doriți mai multe informații? Obțineți TikTok Analytics

Dacă doriți să aveți acces la mai multe date cu privire la câți oameni vă adresați cu conținutul dvs. și să vedeți care dintre videoclipurile dvs. au performanțe mai bune, puteți obține TikTok Analytics pentru contul dvs. Desigur, aceasta este o opțiune care este recomandată mai ales pentru conturile de afaceri, dar dacă sunteți curios, puteți face upgrade la un cont de afaceri. Pentru a face acest lucru, accesați „Setări și confidențialitate -> Gestionați contul -> Comutați la contul de afaceri”.

Vizualizări de profil Tiktok Contul de afaceri

Cu toate acestea, TikTok Analytics nu vă arată cine v-a vizualizat profilul și nu oferă informații suplimentare despre urmăritorii individuali. Instrumentul este menit să ofere o mai bună înțelegere a obiceiurilor și preferințelor publicului dvs.

întrebări frecvente

Pot să văd cine mi-a văzut videoclipurile?

Din păcate, nu poți vedea cine a vizionat videoclipurile tale. Cu toate acestea, puteți vedea numărul de vizionări pentru fiecare videoclip, dar nu veți putea spune în mod specific cine le-a vizionat. Dacă cineva a apreciat sau a comentat videoclipurile tale, totuși, vei ști că ți-a vizionat clipurile.

Nu pot vedea opțiunea „Vizualizări profil”, ce pot face?

Mai întâi, verificați dacă ați actualizat aplicația. Dacă rulați cea mai recentă versiune, asigurați-vă că profilul dvs. nu este setat la Privat. Dacă este, nu poți vedea cine ți-a văzut profilul. Dacă tot nu funcționează, investigați dacă controalele parentale au fost activate pentru contul dvs. TikTok. Dacă acesta este cazul, profilul tău este setat automat la Privat și nu vei avea opțiunea pentru „Vizualizări de profil”. De asemenea, puteți încerca să reinstalați aplicația pentru a remedia erorile temporare cu TikTok.

Vor ști alții că am activat „Vizualizări de profil”?

Nu. Nu există nimic în profilul dvs. care să indice că aveți funcția activată.

Credit imagine: Freepik Toate capturile de ecran de Alexandra Arici

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x