Cum să verificați dacă iPhone-ul dvs. este în garanție

Cum să verificați dacă iPhone-ul dvs. este în garanție
⏱️ 5 min read

Apple este renumit pentru protejarea ecosistemului său de dispozitive împotriva unor interloperi terți. Aceasta înseamnă că atunci când telefonul este deteriorat, puteți reveni la Apple doar pentru reparații, cu condiția ca iPhone-ul dvs. să aibă garanție. Pentru a vă asigura că într-adevăr vă calificați pentru aceasta, există mai multe modalități de verificare. În primul rând, rețineți că daunele provocate de utilizator, una care este evidentă, cum ar fi un ecran sau carcasă crăpată, nu vor fi acoperite de garanție. Iată cum puteți verifica starea garanției iPhone-ului dvs.

Accesați starea garanției pe iPhone însuși

Dacă iPhone-ul dvs. este încă în stare de funcționare suficient pentru a finaliza această verificare, iată pașii de urmat:

1. Lansați aplicația Setări.

2. Apăsați pe secțiunea „General”.

3. Atingeți secțiunea „Despre”.

4. Datele dvs. despre garanție ar trebui să fie sub „Numărul de serie” al iPhone-ului

Pagina de acoperire Ios

Această pagină poate fi denumită fie „Garanție limitată” (cu o dată de expirare), fie „Acoperire expirată”. Apăsând pe acesta, introduceți „Acoperire” pentru a vedea informații mai detaliate. Dacă este încă acoperit, ar trebui să aveți o garanție pentru hardware în plus față de suportul tehnic. În caz contrar, vor exista doar informații despre locul în care puteți obține asistență pentru telefonul dvs. prin intermediul aplicației de asistență Apple.

Accesați aplicația dvs. de asistență Apple pentru a verifica garanția

Dacă iPhone-ul dvs. este prea departe pentru a verifica în mod direct starea garanției, vă puteți conecta la contul dvs. Apple. În scopuri de urmărire a furtului și asistență generală, Apple păstrează o evidență a telefonului conectat la contul dvs.

Dacă aveți un alt dispozitiv conectat la contul dvs. Apple, puteți verifica starea garanției direct prin intermediul Apple Aplicație de asistență sau portal de asistență. Conectați-vă cu ID-ul dvs. Apple.

1. Lansați aplicația de asistență pe celălalt iPhone sau iPad.

2. Aici veți vedea o listă cu toate dispozitivele legate de ID-ul dvs. Apple.

3. În secțiunea „Dispozitivele mele”, atingeți dispozitivul pe care doriți să îl verificați pentru detalii despre garanție.

4. Apăsați pe „Detalii dispozitiv”.

Aplicație de asistență pentru garanție

Veți avea opțiunea de a vă îmbunătăți acoperirea AppleCare aici. „Garanția limitată” va avea o dată de expirare și opțiunea de upgrade AppleCare, în timp ce „Acoperire expirată” vă va îndrepta către centrul de service Apple.

Verificarea stării garanției iPhone-ului dvs. prin numărul de serie

Dacă niciuna dintre cele două opțiuni de mai sus nu se aplică, rămâneți cu modul vechi – care corespunde numărului de serie al telefonului. Există mai multe moduri în care îl puteți obține:

1. Ambalajul original al telefonului dvs. va conține numărul de serie sub numărul modelului. Se va spune „Serial:…”.

2. Tava SIM pentru iPhone va avea un număr IMEI / MEID care poate servi ca număr de serie.

3. Presupunând că iPhone-ul este încă detectabil, conectându-l la un dispozitiv Mac, aplicația Finder își poate vedea numărul de serie. Dacă este conectat la un computer, acesta va fi vizibil în iTunes.

Cu numărul de serie în mână, accesați Pagina de acoperire Apple, introduceți-l în bara de text și completați captcha. Acest lucru este la îndemână dacă v-ați pierdut ID-ul Apple, astfel încât să puteți verifica în continuare garanția telefonului fără ea.

Acoperire

După ce faceți clic pe „Continuați”, se va încărca pagina „Acoperirea serviciului și asistenței dvs.”, afișând o serie de clauze:

  • Data de cumpărare este valabilă?
  • Acceptă acoperirea asistenței tehnice prin telefon?
  • Este activă acoperirea pentru reparații?
  • Este acoperit de AppleCare?

În funcție de dacă aveți bife verzi sau cruci roșii pentru fiecare clauză, veți vedea ce acoperire se aplică iPhone-ului dvs.

Acum, după ce ați verificat dacă iPhone-ul dvs. este încă în garanție, ar trebui să aflați și despre toate modurile în care iCloud vă protejează atât telefonul, cât și datele, în cazul în care acesta va fi furat.

Legate de:

  • Cum se măsoară înălțimea unei persoane cu un iPhone 12 Pro
  • Cum să răciți un iPhone supraîncălzit
  • Cum să organizați fotografii pe iPhone

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x