Cum să verificați durata de viață a bateriei AirPods

Como verificar a vida útil da bateria dos AirPods
⏱️ 7 min read

AirPod-urile au crescut rapid ca una dintre cele mai populare alegeri pentru utilizatorii Apple de a asculta muzică, podcast-uri și filme. În timp ce utilizați AirPod-urile, ultimul lucru pe care îl doriți este ca aceștia să piardă complet bateria în timp ce vă aflați în mijlocul unui apel important sau al unei scene de film interesante. Din fericire, AirPod-urile dvs. vă fac incredibil de ușor să vă urmăriți durata de viață a bateriei. Iată câteva modalități simple de a verifica durata de viață a bateriei AirPods.

Ușor ca un Snap

Una dintre cele mai rapide și mai ușoare modalități de a verifica durata de viață a bateriei pe AirPod-urile dvs. este să deschideți pur și simplu carcasa. Ori de câte ori AirPod-urile dvs. se află în carcasa de lângă iPhone sau iPad, deschideți carcasa și priviți ecranul de pornire. După câteva secunde, veți vedea un mesaj în partea de jos a ecranului care vă arată starea bateriei AirPod-urilor și carcasa de încărcare.

Pe un Mac (iMac, MacBook / Pro)

Verificați durata de viață a bateriei Airpods Mac

Pentru a verifica bateria AirPods pe un Mac, deschideți carcasa AirPods și faceți clic pe simbolul Bluetooth din partea dreaptă sus a barei de meniu. Pentru cel mai rapid rezultat, AirPod-urile dvs. ar trebui să fie conectate, dar când faceți clic sau treceți pe simbolul AirPods, acesta va afișa durata actuală de viață a bateriei.

Adăugarea de widgeturi

Odată cu lansarea iOS 14, există acum două metode diferite pentru a verifica durata de viață a bateriei AirPods folosind widgeturi. Glisarea directă de pe ecranul de pornire sau ecranul de blocare, precum și adăugarea de widget-uri pe ecranul de start direct vă poate ajuta să vă uitați la durata de viață a bateriei pe AirPods. Pentru ecranele de pornire sau de blocare, glisați spre dreapta pentru a vedea vizualizarea dvs. Today.

Verificați widgeturile pentru durata de viață a bateriei Airpods 1

1. Derulați în partea de jos și atingeți Editare. Când apar widget-urile disponibile, găsiți widgetul pentru durata de viață a bateriei și atingeți „Adăugați” sau butonul „+”, astfel încât să apară în listă.

2. Puteți trage widgetul în jur, astfel încât să apară în partea de sus, jos sau oriunde în mijloc.

Rețineți că widget-ul bateriei nu arată doar durata de viață a bateriei AirPods, ci și durata de viață a bateriei pentru iPhone și orice alte dispozitive conectate, cum ar fi Apple Pencil, Apple Watch etc.

Adăugarea widgetului bateriei pe ecranul de pornire este un alt mod rapid și ușor de a urmări durata de viață a bateriei.

Verificați widget-ul ecranului de start al duratei de viață a bateriei Airpods

1. Începeți prin atingerea și menținerea unei zone goale pe ecranul de pornire până când aplicațiile încep să se miște.

2. Când vedeți că semnul „+” apare în partea de sus a stânga sus a ecranului, atingeți-l.

3. Localizați widgetul bateriei. Pe măsură ce faceți acest lucru, veți observa că aveți opțiuni de dimensiuni multiple pentru widget, deci alegeți oricare dintre acestea funcționează cel mai bine pentru dvs.

4. După ce ați selectat dimensiunea adecvată, faceți clic pe „Adăugați un widget” în partea de jos a ecranului. Widgetul este acum adăugat pe ecran și îl puteți muta și aici pentru a se potrivi cel mai bine.

Întrebați-l pe Siri

Verificați durata de viață a bateriei Airpods Siri

Când trebuie să verificați durata de viață a bateriei, dar trebuie să rămâneți și mâinile libere, Siri la salvare. Spune „Hei Siri” și întreabă „Câtă durată de viață a bateriei rămâne pe AirPod-urile mele?”Alternativ, puteți spune și„Hei Siri, durata de viață a bateriei AirPods. ” Majoritatea variantelor acestor fraze vor funcționa și, cu o solicitare reușită către Siri, vor citi sau vor arăta durata de viață a bateriei pe ecran.

AirPods Max

Verificați durata de viață a bateriei Airpods Max

În special pe AirPods Max, puteți determina durata de viață a bateriei de la setul cu cască în sine, atunci când acestea nu sunt conectate la niciun alt dispozitiv. Apăsați butonul de zgomot în timp ce căștile nu se reîncarcă sau nu se află în carcasa lor inteligentă, iar ledul de stare / LED-ul se vor afișa ca verde dacă a rămas cel puțin 15% baterie. Dacă rămâne un procent mai mic, Max se va afișa ca chihlimbar.

Fără dispozitiv asociat

Verificați durata de viață a bateriei Airpods Airpods

Când toate celelalte metode nu reușesc sau nu sunt disponibile, puteți verifica întotdeauna durata de viață a bateriei pe AirPod-urile dvs. din carcasa de încărcare. Deschideți carcasa și verificați culoarea luminii mici LED. Dacă se afișează ca verde, AirPod-urile au mai mult de 50% din taxa lor disponibilă. Dacă arată chihlimbar, acestea sunt încărcate mai puțin de 50%.

Apple Watch

Apple Watch face atât de mult încât poate chiar să-ți arate autonomia bateriei pentru AirPod-urile tale.

Verificați durata de viață a bateriei Airpods Apple Watch

1. Începeți prin glisarea în sus din partea de jos a feței ceasului pentru a afișa Centrul de control.

2. În interiorul Centrului de control, atingeți pictograma procentajului bateriei care începe inițial doar prin afișarea duratei de viață a bateriei Apple Watch.

3. Dacă AirPod-urile sunt conectate, veți vedea durata de viață a bateriei sub procentul rămas Apple Watch.

Gânduri finale

Utilizarea oricăreia dintre metodele disponibile în această listă ar trebui să vă împiedice să vă regăsiți fără bateria AirPods. Acum tot ce trebuie să faceți este să deveniți un maestru în oprirea AirPod-urilor dvs. de la comutarea automată între dispozitive.

Legate de:

  • Cum se utilizează caracteristica de comutare automată AirPods pentru a comuta între dispozitive
  • Ți-ai pierdut Airpod-urile? Iată Cum să le găsiți
  • Cinci moduri de a împiedica pierderea sau furarea AirPod-urilor

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x