Cum să verificați nivelul bateriei dispozitivelor Bluetooth pe Windows 10

1641678867 Cum sa verificati nivelul bateriei dispozitivelor Bluetooth pe Windows 10
⌛ Reading Time: < 1 minutes

Dacă aveți periferice, cum ar fi un mouse, o tastatură, un stilou sau căști, este posibil ca acestea să fie conectate prin Bluetooth și, dacă doriți să verificați nivelul bateriei, de obicei trebuie să utilizați software-ul sau indicatorul bateriei în periferic.

De la lansarea Windows 10 versiunea 1809, puteți verifica nivelul bateriei mai rapid folosind aplicația Setări. Desigur, acest lucru este posibil numai dacă dispozitivul Bluetooth acceptă această caracteristică.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a verifica procentul bateriei mouse-ului, tastaturii și altor dispozitive Bluetooth pe Windows 10.

Verificați durata de viață a bateriei dispozitivelor Bluetooth folosind Setări

Pentru a verifica nivelul bateriei dispozitivelor dvs. Bluetooth compatibile, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări pe Windows 10.

  2. Click pe Dispozitive.

  3. Click pe Bluetooth și alte dispozitive.

  4. În secțiunea „Mouse, tastatură și creion”, veți vedea un indicator procentual al bateriei în partea dreaptă pentru dispozitivul Bluetooth.

    Starea nivelului bateriei Bluetooth

Pe dispozitivele acceptate, nivelul bateriei se va actualiza de fiecare dată când dispozitivul și perifericele Bluetooth sunt conectate.

Dacă nu vedeți indicatorul bateriei, este probabil pentru că nu rulați versiunea acceptată de Windows 10 sau dispozitivul dvs. Bluetooth nu acceptă această caracteristică.

Actualizare 10 iulie 2020: Acest ghid a fost publicat inițial în august 2018 și a fost actualizat pentru a se asigura că este actualizat cu cea mai recentă versiune de Windows 10.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.