Cum să verificați temperatura unui computer Windows cu un telefon Android

Cum să verificați temperatura unui computer Windows cu un telefon Android

Dacă doriți să urmăriți cât de fierbinte computerul dvs. se încălzește, există multe modalități de a monitoriza senzorii din interiorul computerului pentru a vedea cât de grele sunt procesorii dvs. Cele mai multe dintre ele arată statisticile pe ecran și sunt perfecte pentru verificarea temperaturii pe măsură ce lucrați sau jucați.

Cu toate acestea, știați că puteți transforma un telefon Android într-un monitor de temperatură pentru computer, pentru a vă lăsa monitorul nedezvoltat de statistici? Necesită un pic de configurare, dar este foarte posibil.

Configurați un telefon Android pentru a afișa temperaturile

Monitor sistem de la distanță aplicația poate fi utilizată pentru a obține temperatura telefonului. Descărcați acest lucru pe telefon pentru a începe.

După ce totul este descărcat, puteți porni aplicația pentru a verifica setările. Există multe de digerat aici, dar dacă telefonul și computerul dvs. sunt conectate la același router, nu ar trebui să atingeți nimic. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați această aplicație de la distanță, conectați aici detaliile rețelei computerului.

Acum că aplicația este gata de pornire, este timpul să configurați lucrurile pe computerul dvs.

Cum se configurează un PC Windows pentru monitorizarea sistemului de la distanță

Aplicația pentru computer acționează ca un tracker real pentru temperaturile dvs. De asemenea, acționează ca un server care transmite ceea ce găsește pe telefonul dvs. pentru a fi afișat. Ca atare, fără el, telefonul dvs. nu poate face nicio înregistrare!

Puteți accesa software-ul serverului Pagina de descărcare a TRIGONE. După ce este descărcat și instalat, rulați-l. Software-ul vă va cere apoi o parolă pentru a împiedica alte persoane să sară pe conexiunea dvs. Configurați unul și amintiți-vă; este cheia pentru conectarea la computer.

Afișați temperaturi pe telefonul dvs. Android

Acum că aveți ambele aplicații instalate, asigurați-vă că aplicația pentru computer rulează. Uită-te în partea stângă jos; dacă scrie „Start server”, faceți clic pe el. Dacă scrie „Oprește serverul”, acesta rulează deja și nu trebuie să faci altceva.

Deschideți aplicația pe telefon. Dacă telefonul și computerul dvs. se află pe aceeași rețea Wi-Fi, ar trebui să îl vedeți pe lista de servere. În caz contrar, atingeți butonul „+” din dreapta jos și introduceți detaliile de rețea ale computerului.

Selectare Pc Temps mobil

Odată ce computerul dvs. se află pe lista serverelor, apăsați pe el. Aplicația va afișa apoi toate informațiile pe care le poate aduna de pe computer, inclusiv temperatura. În partea de sus, puteți selecta „Grafice” pentru a vedea toate specificațiile computerului. Apăsați pe un grafic și veți fi direcționat către fila „Detalii” pentru o diagramă mai detaliată a statisticii respective.

Statistici pentru PC-ul mobil

În afară de monitorizarea la distanță a temperaturii, telefonul dvs. Android poate fi folosit și pentru a testa bateria telecomenzii televizorului sau chiar a unei telecomenzi pentru VLC.

Care este cea mai bună utilizare a software-ului de monitorizare la distanță? Îl folosiți ca monitor suplimentar sau pentru a vă înregistra din mers? Spuneți-ne mai jos.

Legate de:

Scroll to Top