Cum să verificați vremea pe desktopul dvs. Windows 10

Cum să verificați vremea pe desktopul dvs. Windows 10
⏱️ 4 min read

Cel mai rapid mod de a verifica vremea este în căutarea Google însăși. Cu mai puțin de o atingere de deget, primiți un rezumat orar cu oră al temperaturii, precipitațiilor și umidității pentru orice locație din întreaga lume. Cu toate acestea, dacă utilizați Windows 10, vă recomandăm să utilizați una dintre aceste aplicații pentru a verifica vremea de pe desktop, deoarece acestea oferă informații mai detaliate decât Google.

1. Aplicația Windows 10 implicită pentru vreme

Aplicația implicită Weather pentru Windows 10 vine la pachet cu sistemul de operare și este actualizată cu fiecare versiune. O puteți accesa direct din meniul Start.

Introduceți orice locație din meniul de căutare pentru a obține o mulțime de informații despre vreme. Aceasta include detalii exacte, perspicace, cum ar fi temperatura, viteza vântului, vizibilitatea, presiunea barometrică, umiditatea și tendințele „parcă”.

Citiri implicite ale aplicației meteo Windows 10

Rezumatele detaliate se întind în actualizări oră pe oră, tendințe istorice de precipitații, predicții de furtună, indicele ultraviolet, orele de răsărit și de lună și fazele lunii.

Rezumate detaliate Prognoza meteo

Devine și mai bun cu rapoartele prin satelit, prognozele radar și rezumatele acoperirii norilor.

Hărți prin satelit

Modelele istorice ale vremii, numărul zilelor de zăpadă și tendințele de precipitații sunt printre alte caracteristici disponibile.

Modele istorice de vreme Aplicația pentru vremea Zăpezilor

Deoarece aplicația meteo încorporată Microsoft este absolut gratuită, este foarte recomandată și este, de asemenea, unul dintre cele mai bune instrumente de desktop.

2. WeatherBug

Închideți pe urmele aplicației Windows, WeatherBug este foarte apreciat datorită atenției sale deosebit de strălucite acordată detaliilor. Aplicația este compactă și nu ocupă mult spațiu pe computer (doar 2,8 MB). Cu toate acestea, încă mai oferă un pumn cu informații minunate despre vreme.

Detalii Weatherbug

În afară de prognozele zilnice și orare și datele obișnuite privind temperatura, umiditatea și presiunea, veți obține vizualizări live ale camerei. Acesta este în mod clar cel mai apropiat lucru de a fi fizic într-un loc. În consecință, vă puteți planifica călătoria pe baza fluxurilor meteorologice live de pe o cameră.

Vizualizări live ale camerei

În plus, aplicația are o caracteristică „Hărți”, care vă oferă informații suplimentare despre alergii, secetă, activitate gripală, urme de uragan și fulgere.

Hărți Bug meteo

În mod clar, Weather Bug este o aplicație meteo uimitoare și rămâne gratuită.

3. Weather Radar Pro

Dacă sunteți meteorolog sau cineva care cunoaște sensul unor termeni precum „semnătură de vortex tornadic” sau „mezociclon”, ar trebui să alegeți o aplicație radar. Weather Radar Pro este disponibil pentru descărcare în Microsoft Store la doar 2,49 USD.

Weather Radar Pro Image Homescreen

Puteți afla totul, de la atributele furtunii până la mărimea grindinii și a imaginilor din satelit ale modelelor meteo actualizate. Această aplicație este foarte apreciată pentru capacitatea sa de a prezice furtuni și uragane, ceea ce înseamnă că, dacă vremea necinstită, va fi prima care știe și poate salva vieți.

Radar meteo Europa

Singura limitare a acestei aplicații de date radar este că este limitată la SUA, Europa și Caraibe.

4. Vremea pe 8 biți

Ecran de pornire meteo pe 8 biți

Iubitorii de jocuri video s-ar putea bucura cu siguranță de acesta. Vremea pe 8 biți folosește o pânză iconică de jocuri video pentru a vă oferi informații precise și actualizate despre vreme. Pentru aceia dintre noi care consideră că subiectul vremii este plictisitor și plictisitor, acesta este un mod răcoritor de a vă adapta la detalii.

5. Prognoza

Dacă doriți să schimbați aplicația implicită Windows 10, vă recomandăm să mergeți cu Forecast care arată foarte asemănător. Disponibil la doar 1,49 USD la Microsoft Store, aplicația oferă grafice mai meticuloase care surprind starea de spirit a zeilor vremii din mers.

Prognoză Previziuni de temperatură a aplicației

Nu numai că obțineți mai multe informații comparativ cu aplicația implicită Windows, dar există mai multe teme din care să alegeți. Doar pentru că vremea este mohorâtă afară nu înseamnă că tema desktop-ului dvs. ar trebui să o reflecte.

Concluzie

Obținerea unor informații meteorologice precise a fost, de obicei, rezerva experților. Cu toate acestea, cu unele dintre aceste aplicații moderne, puteți ajunge la fel de aproape de a fi una. Care este aplicația dvs. preferată de vreme pentru desktop? Vă rugăm să ne anunțați în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x