Cum să verifici dacă ai fost blocat pe Instagram – Ghid complet de identificare a utilizatorilor care te-au împiedicat să vezi conținutul lor și să interacționezi cu ei pe platformă.

How to Know If Someone Blocked You on Instagram
⏱️ 11 min read

Instagram este una dintre cele mai populare aplicații de social media, utilizată de milioane de oameni din întreaga lume. Dacă ai încercat să cauți persoanele pe Instagram și nu le-ai putut găsi, s-ar putea să fi fost blocat. Dar cum poți să știi sigur? Să începem prin a spune că nu există o metodă precisă de a determina dacă cineva te-a blocat. Cu toate acestea, există câteva semnale care îți pot indica acest lucru. Dacă nu poți să găsești profilul persoanei pe care o cauți sau nu poți să vezi pozele și postările lor, atunci există șanse mari să fi fost blocat. Un alt semn este lipsa oricărui semn de activitate din partea lor sau a comentariilor și a like-urilor făcute anterior de ei. În plus, dacă încerci să le trimiți un mesaj și acesta nu ajunge la ei, poate fi o altă indicație că ai fost blocat. Însă, trebuie să ții cont și de faptul că profilul persoanei de pe Instagram poate fi dezactivat temporar sau definitiv, ceea ce ar putea explica lipsa lor pe platformă. În orice caz, cel mai bun mod de a confirma dacă ai fost blocat este să încerci să vorbești cu persoana respectivă prin intermediul altor modalități, cum ar fi apelurile telefonice sau mesajele de pe alte platforme de social media.

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media de partajare a fotografiilor și am acoperit deja multe hack-uri Instagram și alte funcții. Cu toate acestea, există o problemă cu care mulți utilizatori de Instagram se confruntă (sau sunt îngrijorați de care se confruntă): să fie blocați de cineva de pe Instagram. Deci, dacă ați încetat recent să mai vedeți postări de la cineva pe care îl cunoașteți sau îl urmăriți și vă faceți griji că au fost blocați, iată cum puteți afla dacă cineva v-a blocat pe Instagram în 2022.

Aflați dacă cineva v-a blocat pe Instagram (2022)

Există câteva moduri pe care le poți folosi pentru a-ți da seama dacă ai fost blocat pe Instagram. Cu toate acestea, există și multe metode care de fapt nu funcționează. În acest articol, vom discuta despre metodele efective pentru a afla dacă cineva te-a blocat pe Instagram, precum și despre lucrurile pe care nu ar trebui să-ți pierzi timpul încercând. Ca întotdeauna, puteți folosi cuprinsul de mai jos pentru a naviga cu ușurință prin acest articol.

Metode de lucru pentru a ști dacă ai fost blocat pe Instagram

1. Găsiți numele dvs. de utilizator

Să lăsăm elementele de bază din drum. El Cel mai simplu mod de a afla dacă cineva te-a blocat este să-i cauți profilul.. Pentru a verifica acest lucru, mergeți la secțiunea Căutare și introduceți numele de utilizator al persoanei în bara de căutare. Dacă nu vă puteți vedea numele de utilizator, există șansa (mai multe despre asta în secțiunea următoare) să fi fost blocat. Aruncă o privire la comparația imaginii de mai jos pentru referință.

Utilizatorul a fost blocat (stânga) vs. Utilizatorul nu a fost blocat (dreapta)

2. Verificați profilul pe site-ul Instagram

Căutarea numelui de utilizator nu este o dovadă concludentă că persoana respectivă te-a blocat. Este posibil ca persoana respectivă să fi decis să-și dezactiveze sau să-și șteargă contul de Instagram. Deci, acesta este momentul să vă puneți ochelarii de detectiv și să vă ocupați. Cum să faci asta, te întrebi? Ei bine, adăugați numele dvs. la URL-ul Instagram și deschideți adresa URL într-un browser în care nu sunteți autentificat. Este important Asigurați-vă că nu sunteți conectat la Instagram.. Dacă sunteți cineva care folosește Instagram dintr-un browser web, puteți deschide o nouă filă incognito pentru a verifica. URL-ul ar trebui să arate astfel:

https://www.instagram.com/insert_fancy_username_here/

Dacă profilul lor apare aici și nu apare când ești online, poți fi sigur că ai fost blocat. Chiar dacă au un cont Instagram privat, îl veți vedea cu textul „Contul este privat”. Aceasta este o strategie sigură pentru a afla dacă persoana are un cont activ de Instagram.

profil vizibil în browser

Dacă persoana respectivă și-a șters sau dezactivat contul, veți vedea o pagină care spune „Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă”. Urmând această strategie, poți fi sigur dacă persoana respectivă și-a șters contul sau pur și simplu te-a blocat. De asemenea, poți să împrumuți telefonul prietenului tău și să cauți numele persoanei pe contul său de Instagram, dar nu aș recomanda să faci asta atunci când poți să faci singur toată munca fără urmă.

3. Verificați profilul în aplicația Instagram

Dacă poți accesa profilul persoanei din comentarii vechi sau prin DM, verifică numărul de postări. Dacă afișează un anumit număr de postări în număr de postări și arată „nicio postare încă” în Feed, înseamnă că ați fost blocat. În cazul în care nu ești blocat, vei vedea toate postările lor.

cont insta blocat vs cont normal
Cont Insta blocat vs Cont normal

4. Găsește-ți profilul printr-un prieten comun

Dacă crezi că prietenul tău te-a blocat pe Instagram și vrei să-ți confirmi suspiciunile, poți cere unui prieten comun să-i caute profilul. Aceasta este o modalitate bună de a vă asigura că contul dvs. nu a fost dezactivat sau șters. Dacă prietenul tău îți poate vedea pagina de profil, fotografiile și videoclipurile, etc., înseamnă că au fost blocate.

FYI: Metode care nu funcționează

1. Trimiteți un mesaj

În timp ce Snapchat afișează o eroare „Trimite eșuat: atingeți pentru a încerca din nou” atunci când încercați să trimiteți un text cuiva care v-a blocat, Instagram nu o face. Este nevoie de o abordare destul de subtilă. Persoana blocată poate continua să trimită mesaje, dar niciunul dintre aceste mesaje nu va ajunge la destinatar. Sunt sigur că acest lucru trebuie să fi provocat destulă dramă în rândul oamenilor, dar asta este ceea ce oferă Instagram și este bine de știut.

trimite mesaje către un cont de instagram blocat
Mesajele trimise după blocare nu sunt primite pe celălalt cont

În cazul în care vă întrebați, nu, mesajele pe care le-ați trimis nu vor apărea chiar dacă persoana respectivă alege să vă deblocheze mai târziu. După cum puteți vedea mai jos, nu am primit noile mesaje pe care le-am trimis înainte după deblocarea contului. Acesta este un sfat Instagram de care toată lumea ar trebui să-l țină cont. În plus, mesajele de grup nu le vor ajunge nici dacă tu ești cel care le trimite.

insta dm deblocat

2. Verificați imaginea afișată

Spre deosebire de WhatsApp, unde imaginea afișată pur și simplu dispare, nu vei ști dacă o persoană te-a blocat uitându-te la imaginea ta. Instagram va continua să arate fotografia de profil chiar dacă persoana respectivă te-a blocat. Deci, acesta este ceva de reținut atunci când încercați să aflați dacă persoana respectivă v-a blocat.

Găsiți dacă cineva v-a restricționat pe Instagram

Acum că știi elementele de bază, este timpul să vorbim despre partea dificilă: banul de cont, cunoscut și sub numele de ban ascuns. Instagram a adăugat recent funcția de restricție pentru a ajuta utilizatorii să reducă la tăcere conturile abuzive. În timp ce Instagram a implementat funcția cu bună intenție de a reduce interacțiunile negative pe platformă, unii oameni au început să o folosească ca alternativă la blocarea unei persoane.

Când ești restricționat, toate comentariile tale trec printr-un sistem de revizuire. Cealaltă persoană poate alege să vadă și să aprobe comentariul, să-l ștergă sau să-l ignore. De asemenea, destinatarul nu va primi nici un fel de notificare și toate mesajele sale directe vor fi în secțiunea Cereri de mesaje.

Acum, pentru a afla dacă cineva te-a restricționat, există două moduri. Dacă nu poți vedea starea activității persoanei căreia îi trimiți mesaje, în timp ce nu ai dezactivat starea activității, verifică din contul unui prieten comun. Rețineți că prietenul dvs. nu ar trebui să dezactiveze și starea activității. Dacă îți poți vedea starea activității din contul prietenului tău și nu din al tău, persoana respectivă te-a restricționat.

O altă modalitate este să verifici comentariile pe care le-ai postat pe profilul lor. Dacă puteți vedea comentariile din partea dvs. și nu puteți vedea toate sau unele dintre comentariile din contul prietenului dvs., este o indicație că persoana respectivă v-a restricționat contul și aprobă selectiv comentariile.

Întrebări frecvente

  • Cum să știi dacă ai fost blocat pe Instagram?

Puteți căuta numele de utilizator pentru a verifica dacă persoana respectivă v-a blocat pe Instagram.

  • Cum arată când cineva te blochează pe Instagram?

Când cineva te blochează, nu poți vedea postările pe care le-a distribuit pe Instagram și nu poți vedea poveștile lui Instagram.

  • Este posibil să vezi cine te-a blocat pe Instagram?

Nu există un loc anume pentru a vedea cine te-a blocat. Cu toate acestea, puteți urma metode precum căutarea numelui de utilizator pentru a afla dacă cineva vă blochează.

  • Ce se întâmplă când cineva te blochează pe Instagram?

Când te blochează, nu le poți vedea povestea sau postările. Mesajele tale nu vor fi livrate destinatarului și nu vei putea conversa prin chat video cu persoana respectivă.

  • De ce scrie 0 postări pe Instagram, dar nu sunt blocate?

Instagram afișează adesea 0 postări atunci când contul celeilalte persoane este privat.

  • Poți cere să urmărești pe cineva pe Instagram dacă te-a blocat?

Nu, nu poți solicita să urmărești pe cineva care te-a blocat pe Instagram.

  • Va primi persoana după ce m-a deblocat tot textul pe care l-am trimis în perioada de blocare?

Nu, toate mesajele pe care le-ați trimis în perioada de blocare vor dispărea pentru totdeauna și persoana respectivă nu le va primi.

  • Pot vedea profilul cuiva după ce l-am blocat?

Nu îl puteți vedea din căutare, dar îl puteți accesa din comentarii vechi sau DM. Chiar și atunci, nu le vei vedea postările și poveștile.

Aflați dacă ați fost blocat pe Instagram

Ei bine, acestea sunt metodele pe care le poți folosi pentru a afla dacă cineva te-a blocat pe Instagram. De asemenea, discutăm modalități prin care puteți încerca să aflați dacă cineva v-a restricționat, împreună cu unele metode despre care se spune că funcționează, dar nu vă vor ajuta deloc. Deci, ai reușit să afli dacă cineva te-a blocat pe Instagram? Spune-ne în comentarii.


Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media de partajare a fotografiilor, însă mulți utilizatori se confruntă cu problema de a fi blocați de cineva pe Instagram. În acest articol, am prezentat câteva metode eficiente pentru a afla dacă cineva te-a blocat pe Instagram în 2022, precum și modurile care nu funcționează. Dacă vă confruntați cu această problemă, vă recomandăm să încercați metodele prezentate în articol pentru a afla dacă ați fost blocat sau restricționat pe Instagram.
Încheiem această postare cu gândul că v-am adus informații și noutăți utile din lumea tehnologiei. Nu uitați să ne urmăriți pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe și produse din acest domeniu în continuă evoluție!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x