Cum să vezi ce ocupă spațiu pe unitate pe Windows 11

So sehen Sie was auf dem Laufwerk unter Windows 11.webp
⏱️ 2 min read

Pe Windows 11, dacă vă întrebați ce ocupă spațiu pe computer, puteți găsi un răspuns rapid folosind setările de stocare.

Deși caracteristica Stocare este de obicei utilă pentru a elibera spațiu pe hard disk, o puteți folosi și pentru a analiza conținutul de pe unitate. În acest fel, puteți afla cum este utilizat spațiul disponibil și puteți ști unde și ce fișiere să eliminați pentru a recupera spațiu pe care altfel nu l-ați putea folosi această funcție.

Dacă hard disk-ul computerului începe să se umple, Windows 11 include și „Recomandări de curățare”, o caracteristică care vă poate spune fișierele și aplicațiile pe care le puteți șterge pentru a elibera spațiu rapid. Alternativ, puteți utiliza și instrumente terțe, cum ar fi WinDirStat, pentru a vedea ce fișiere folosesc cel mai mult spațiu pentru a lua măsuri în consecință.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a utiliza setările de stocare pentru a înțelege utilizarea spațiului pe Windows 11.

Verificați ce fișiere ocupă spațiu pe Windows 11

Pentru a vedea fișierele care ocupă spațiu pe hard disk pe Windows 11, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări pe Windows 11.

 2. Click pe Sistem.

 3. Apasă pe Depozitare pagina din partea dreaptă.

 4. În secțiunea „(C:)”, vedeți ce ocupă spațiu pe Windows 11.

 5. Apasă pe Afișați mai multe categorii opțiune.

 6. Vedeți utilizarea spațiului de stocare de către alte fișiere, cum ar fi fișiere temporare, aplicații, documente, imagini și multe altele.

  Utilizarea stocării în funcție de tipul de fișier

 7. (Opțional) În secțiunea „Gestionarea stocării”, faceți clic pe Setări avansate de stocare setare.

 8. Apasă pe Stocare utilizată pe alte unități opțiune.

  Stocare utilizată pe alte unități

 9. Selectați unitatea secundară.

  Utilizarea secundară a stocării unității

 10. Vedeți modul de stocare al unității.

  Fișierele ocupă spațiu pe Windows 11

După ce ați finalizat pașii, veți avea o idee clară despre fișierele care ocupă cea mai mare parte a spațiului de pe computer.

Setările de stocare oferă o privire de ansamblu asupra practic a tot ceea ce este stocat pe orice hard disk conectat la Windows 11. De exemplu, fișierele de sistem, aplicațiile, jocurile, fișierele temporare și acele fișiere stocate în documente, OneDrive, imagini, muzică, videoclipuri și fișiere. de la alte persoane dacă partajați computerul.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x