Cum să vezi parolele salvate pe Chrome. Explicat cu pași simpli.

⏱️ 4 min read

Bună, oameni buni, vă îngrijorați cum să vedeți parolele salvate pe Chrome pentru Android, atunci acest articol vă va ajuta.

Informatii de baza –

Compania gigantul tehnologic Google și-a introdus browserul cu mult timp în urmă, iar Google vine cu noi actualizări în browserul său de multe ori. Și în prezent, cea mai folosită aplicație sau serviciu de la Google este browserul său. Și browserul este Google Chrome.

Google Chrome devine cel mai folosit browser cu peste 1000000000 de descărcări în Android și, de asemenea, în iOS. Utilizatorii de pe PC și laptopuri folosesc, de asemenea, Chrome ca browser principal.

Deoarece Chrome are un număr mare de utilizatori pe fiecare platformă, lansează noua actualizare pentru Chrome de multe ori. Google Chrome oferă, de asemenea, posibilitatea de a salva numele de utilizator și parola pentru fiecare site pe care îl vizitați și la care vă înscrieți. Veți beneficia de această funcție și nu va trebui să vă amintiți parola pentru fiecare site web pe care îl vizitați.

Să presupunem că căutați și vă conectați la mai multe site-uri într-o zi și trebuie să faceți o notă sau trebuie să vă amintiți parola pentru fiecare site, atunci este dificil să gestionați asta. Prin urmare, Chrome are funcția de a salva parola în siguranță pentru fiecare site web pe care îl vizitați și la care vă înscrieți. Când accesați din nou același site, parola dvs. va fi completată automat de Chrome. Nu e grozav!!.

De asemenea, citiți – Cum să barați în Google Docs.

Încă un lucru de care trebuie să aveți grijă înainte de a gestiona sau edita parolele salvate. Deci, trebuie să aveți grijă de versiunea de Chrome pe care o utilizați. Această funcție este disponibilă numai în versiunea 62. Dacă aveți versiunea 62, atunci este grozav sau nu, atunci trebuie să vă actualizați versiunea Chrome.

Deci, să verificăm cum să vedem parolele salvate pe Chrome.

Checkout – Cum să ștergeți contul Reddit. Explicat cu pași simpli.

Ghid pas cu pas despre cum să vezi parolele salvate pe Chrome –

Metoda de a vedea parolele salvate pe Chrome pentru iOS și Android este aproape aceeași. Deci, consultați pașii de mai jos.

  1. Deschideți Google Chrome pe telefonul mobil.
  2. Faceți clic pe pictograma cu trei puncte (opțiune) situată în partea dreaptă jos.
  3. Din opțiunea deschisă faceți clic pe setări.
  4. În pasul următor, faceți clic pe parole.
  5. Faceți clic pe verificați parolele salvate.
  6. Veți vedea toate site-urile web pentru care este stocată parola.
  7. Acum puteți face clic pe site-ul pentru care doriți să vedeți, să verificați sau să editați parola.
  8. Acum, pentru a vedea parola salvată, trebuie doar să faceți clic pe pictograma „ochi”.
  9. Vi se va cere orice model sau PIN pe care l-ați setat pentru dispozitivul dvs. la pasul următor.
  10. Aplicând modelul sau PIN-ul corect, puteți vedea parola salvată.

Notă: această funcție funcționează numai dacă opțiunea „salvare parolă” este activată în browserul Chrome.

Deci, mai sus am explicat pașii despre cum să vezi parolele salvate pe Chrome într-un mod foarte ușor cu instantanee.

Din pașii de mai sus, nu numai că puteți obține răspunsul la întrebarea dvs. despre cum să vedeți parolele salvate pe Chrome, dar puteți, de asemenea, să verificați, editați și ștergeți parolele salvate ale fiecărui site pe Chrome.

În timp ce ați verificat parolele salvate, puteți, de asemenea, să copiați numele de utilizator și parola salvate și să le utilizați pentru a vă conecta și la alt browser. Deci, acesta este un alt beneficiu al verificării parolelor salvate în browserul Chrome.

Dacă aveți îngrijorări cu privire la securitatea sau confidențialitatea dvs., deoarece parolele sunt stocate, puteți, de asemenea, să ștergeți parolele salvate din metoda de mai sus.

Sper că am explicat suficient despre cum să vedeți parolele salvate pe Chrome. De asemenea, puteți edita, șterge și modifica parolele salvate.

Celălalt beneficiu este că, dacă nu v-ați amintit parolele și numele de utilizator ale niciunui site-uri și opțiunea de salvare a parolei este activată, puteți urma pașii de mai sus și puteți obține numele de utilizator și parola pentru site-urile dvs.

Ei bine, asta e tot din partea noastră. Sper că vă place articolul. Dacă aveți întrebări, întrebați-ne în comentarii.

Android fericit…

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x