Cum să vizionați Disney + pe Kodi

Cum să vizionați Disney + pe Kodi
⏱️ 6 min read

Dacă este utilizat corect, Kodi poate fi cea mai bună mașină de divertisment. Această aplicație are puterea de a combina mediile stocate local cu serviciile de streaming media online. Și având în vedere popularitatea masivă a Disney +, nu este de mirare că îl puteți accesa și prin Kodi. Mai jos este prezentat cum să vizionați Disney + pe Kodi.

De ce ai nevoie pentru a face Disney + pe Kodi o realitate

Să petrecem un pic de timp vorbind despre cerințele vizionării Disney + pe Kodi. Acestea fiind spuse, trebuie să aveți Kodi pe dispozitiv. Pentru mai multe informații, consultați cum să configurați Kodi pe computerul dvs. Windows, Mac și Linux.

De asemenea, să știi asta Kodi v19 „Matrix” a fost lansat recent, cu îmbunătățiri semnificative în general. Această versiune a Kodi aduce și Python 3, motiv pentru care majoritatea programelor de completare terță parte nu mai funcționează cu Kodi.

Cu toate acestea, acest lucru nu va fi cazul suplimentului prezentat în acest articol. Acesta funcționează cu Kodi v19 „Matrix”, Kodi v18 „Leia” și versiunile anterioare.

În cele din urmă, știți că veți avea nevoie de un abonament activ la Disney + înainte de a intra în acest proces. Nu există nicio modalitate de a vă înscrie de la Kodi, deci asigurați-vă că aveți acreditările pregătite.

Cum se instalează și se urmărește Disney + pe Kodi

Următorul proces constă din două părți la fel de importante. În primul rând, îl instruim pe Kodi să permită programe de completare terță parte. Apoi, instalăm un depozit care conține programul de completare Disney + pentru Kodi.

1. Lansați Kodi și faceți clic pe pictograma roții dințate din colțul din stânga sus (chiar sub sigla Kodi). Aceasta va deschide preferințele Kodi unde trebuie să selectați „Sistem”.

2. Acum, asigurați-vă că dați clic pe „Suplimente” utilizând bara laterală din stânga. În dreapta, plasați cursorul peste „Surse necunoscute” și asigurați-vă că activați această opțiune. Kodi va cere să vă confirme decizia, deci asigurați-vă că faceți acest lucru (făcând clic pe „Da”).

3. Din ecranul de start al lui Kodi, faceți clic pe pictograma roții dințate (pentru a accesa din nou preferințele lui Kodi). Cu toate acestea, de această dată, asigurați-vă că selectați „Manager fișiere”.

Disney Plus Kodi Adăugarea unei noi surse

2. Faceți dublu clic pe „Adăugați sursă” din partea stângă. Va apărea o fereastră pop-up. Faceți clic pe „”. Kodi va prezenta un câmp gol, solicitând o adresă URL. Asigurați-vă că introduceți următoarele: http://k.slyguy.xyz. Faceți clic pe OK pentru a confirma intrarea.

3. Nu uitați să denumiți noua dvs. sursă. Puteți merge cu „SlyGuy”, apoi apăsați OK pentru a închide fereastra pop-up. Ați adăugat acum o nouă sursă de fișiere la Kodi, pe care o vom folosi pentru a instala depozitul SlyGuy.

Disney Plus Kodi Adăugarea depozitului Slyguy

4. Repetați primul pas. (Ar trebui să vedeți din nou preferințele lui Kodi.) Selectați „Suplimente”, apoi selectați „Instalați din fișierul ZIP”. Navigați la SlyGuy și faceți clic pe numele acestei surse. Când vedeți un singur fișier ZIP, faceți clic pe el. După câteva clipe, Kodi va instala depozitul SlyGuy.

Disney Plus Kodi Instalarea depozitului Slyguy

5. Trebuie să accesăm noua magazie instalată. Faceți acest lucru făcând clic pe „Instalare din depozit”. Navigați la „SlyGuy Repository -> Suplimente video”.

Disney Plus Kodi Accesarea depozitului Slyguy

6. În acest moment, ar trebui să vedeți o serie de programe de completare Kodi. Deoarece acest articol este despre vizionarea Disney + pe Kodi, mergeți mai departe și faceți clic pe „Disney +”. În cele din urmă, faceți clic pe „Instalați” în colțul din dreapta jos.

Disney Plus Kodi Instalarea Addon

7. Reveniți la pagina principală a lui Kodi și selectați „Suplimente” utilizând meniul principal. Plasați cursorul peste „Suplimente video”, apoi deschideți suplimentul Disney Plus. Conectați-vă folosind acreditările dvs. Disney +.

Ecran de pornire Disney Plus Kodi Addons

Asta este! După ce vă conectați, veți putea accesa întreaga bibliotecă Disney + fără nicio limită. Sperăm că vă dați seama cât de puternic poate fi Kodi atunci când este utilizat corect și în scopuri legitime.

În sfârșit, mai avem un sfat pentru dvs. Rețineți că Disney + este disponibil numai în anumite țări. Cu toate acestea, VPN-urile pot debloca acest serviciu de streaming media de oriunde. Prin urmare, nu uitați să aruncați o privire la articolul nostru despre cum să utilizați un VPN cu Kodi.

Încheierea

Ați învățat aici cum să urmăriți Disney + pe Kodi. Dacă sunteți interesat de mai multe servicii de streaming, consultați cele mai bune programe de completare Kodi pentru toate nevoile dvs. de streaming și cum să configurați telecomanda pe Kodi folosind Kore.

Legate de:

  • Cum se configurează controlul parental în Kodi
  • Cum se execută Kodi și Netflix pe Raspberry Pi
  • 10 dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru a vă transmite sportul preferat

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x