Cum să vizionați filme din mers cu filme Google Play

Cum să vizionați filme din mers cu filme Google Play
⏱️ 6 min read

Progresele tehnologice au făcut ca timpii de călătorie odată istovitori să devină un moment pentru a ajunge la ultimele medii. În timp ce ați fost blocat odată cu o carte sau cu orice alt film din timpul zborului, ați putea să vă adaptați media după cum doriți și chiar să planificați perioada necesară pentru a viziona toate acestea pentru a coincide cu timpul de călătorie. Google Play Movies este o modalitate excelentă de a viziona filme din mers, dar trebuie să vă pregătiți puțin înainte de a putea viziona filme în avion.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

De ce am nevoie?

Pentru a ne asigura că avem suficient divertisment în călătorie, vom avea nevoie de următoarele pentru a aranja totul:

  • Spațiu suficient pe telefon pentru a descărca filme. Din păcate, Google Play Movies nu are nicio modalitate de a vă spune cât de mare este fiecare film, așa că încercați să lăsați un gigabyte disponibil. De asemenea, puteți utiliza un card SD dacă telefonul dvs. le acceptă pentru spațiu suplimentar.
  • Joacă filme aplicație, toate gata și actualizate. Este posibil să o aveți deja pe dispozitiv dacă ați actualizat aplicația de bază Google Play, deci asigurați-vă că verificați.
  • O conexiune Wi-Fi, în mod ideal, fără limită de date. Acest lucru ne permite să descărcăm filme prin Play Movies fără taxe suplimentare.
  • Opțional, o dată care este cel mult treizeci de zile de la momentul în care intenționați să vizionați filmul.
  • Căști. (Nu vă deranjați colegii de călătorie!)

Configurare

Așadar, sunteți cu toții gata de plecare, conectați la Wi-Fi și doriți să obțineți un film. Pentru început, căutați filmul dorit introducându-l în bara de căutare a Google Play Filme. Acest lucru se poate face pe un browser web sau în aplicația însăși.

După ce ați găsit filmul pe care doriți să îl urmăriți, trebuie să luați în considerare câteva considerații înainte de a-l lua.

  • Închiriați sau cumpărați? Unele filme vor avea opțiuni de închiriere și cumpărare pentru a alege. Opțiunea de închiriere va fi întotdeauna cea mai ieftină, dintr-un motiv întemeiat: este disponibilă doar pentru a începe să vizionați timp de treizeci de zile după ce ați închiriat-o și, în momentul în care începeți să vizionați, aveți la dispoziție patruzeci și opt de ore până când filmul dispare. De asemenea, cumpărarea unui film eligibil pentru Biblioteca de familie poate fi partajată cu familia dvs., dar filmele închiriate nu.
  • HD sau SD? Unele filme vă vor permite să alegeți între calitățile SD și HD. De obicei, cu cât ecranul este mai mare, cu atât veți observa o creștere de la SD la HD. Persoanele cu smartphone-uri se pot simți total fericite cu SD, în timp ce proprietarii mari de tablete pot aprecia upgrade-ul la HD. De asemenea, amintiți-vă că calitatea HD va costa mai mult în spațiul de stocare decât SD, ceea ce este bine să luați în considerare dacă doriți să descărcați mai multe filme pe spațiu limitat.
  • Care este timpul de execuție? Nu este minunat să alegi un singur film lung de o oră și jumătate pentru un zbor de patru ore; la fel, a lua un film Lord of the Rings pentru o călătorie de o oră cu autobuzul ar putea fi exagerat. Puteți verifica durata de rulare în detaliile filmului pentru a vă asigura că primiți ceva care se potrivește timpului dvs. de călătorie.

După cumpărare

După ce ați ales ce film doriți să obțineți, continuați să închiriați sau să cumpărați filmul pe care doriți să îl urmăriți. Dacă închiriați un film, nu îl redați imediat, chiar dacă îl testați! Redarea unui film pe care l-ați închiriat va declanșa fereastra de vizionare de patruzeci și opt de ore și va reduce sever timpul pe care trebuie să-l urmăriți. Cel mai bine este să lăsați singur filmele închiriate până când sunteți gata să începeți să le vizionați.

Descărcarea filmului

Acum că aveți filmul, este timpul să îl descărcați pe telefon. În acest fel, atunci când călătoriți, nu trebuie să vă distrugeți planul de date mobile pentru a-l urmări. Dacă știți că modul dvs. de călătorie va avea WiFi încorporat la bord, ar putea fi cel mai bine să îl descărcați oricum, cu excepția cazului în care sunteți absolut sigur că a) Wi-Fi-ul este gratuit, și b) nu este îngrozitor încet.

Pentru a descărca filmul, pur și simplu apăsați butonul săgeată „Descărcați” de lângă numele filmului de pe dispozitivul dvs. mobil.

filme-de-călătorie-descărcare

Filmul se va descărca acum pe telefonul dvs., gata de vizionat în călătoria dvs.

În timp ce călătoresc

Când sunteți în mișcare și sunteți gata să vizionați filmul, pur și simplu apăsați butonul „Redare” de pe pagina filmului pentru a începe să îl vizionați.

filme de călătorie-redare

Dacă vă aflați într-un mediu puternic și vă luptați să auziți ce se spune chiar și cu căștile, puteți atinge butonul de subtitrare pentru a afișa subtitrări, dacă filmul îl acceptă. Din păcate, Google a blocat realizarea de capturi de ecran în Filme Play, deci nu vă putem arăta direct unde este butonul. Documentația oficială Googletotuși, vă arată cum arată butonul.

De asemenea, dacă doriți să cunoașteți titlul unei melodii sau numele actorului, dar nu aveți o conexiune la internet pentru a o căuta, încercați să întrerupeți filmul în momentul în care melodia sau actorul este prezent. Google Play Movies îți va spune atunci ce este vizibil sau audibil în momentul respectiv în acel moment precis al filmului. Dacă aveți „acces la rețea”, puteți atinge numele actorului pe aceste carduri de informații pentru a vedea filmografia lor în Play Filme.

film-călătorii-filmografie

Filme în mișcare

Vizionarea de filme pe dispozitivul dvs. mobil este o modalitate excelentă de a pierde timpul, dar este nevoie de puțină pregătire înainte de a vă îmbarca. Acum știi cum să te pregătești cu un film pe Play Filme, astfel încât să poți ajunge din urmă la acele clasice din mers.

Care este modul tău preferat de tehnologie de a trece timpul în timp ce călătorești? Spuneți-ne mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x