Cum să vizionați videoclipuri YouTube în grup pe Discord – Ghid pas cu pas

Cum să vizionezi videoclipuri YouTube cu prietenii pe Discord
⏱️ 10 min read

În ultima vreme, modalitățile de a petrece timpul liber cu prietenii au evoluat, iar una dintre ele este vizionarea videoclipurilor pe platforma YouTube. Dar, cum poți face asta cu prietenii tăi atunci când sunteți separați fizic? Ei bine, cu ajutorul aplicației Discord, este posibil să vizionați împreună videoclipuri YouTube și să comunicați în timp real.

Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați câțiva pași simpli. În primul rând, asigurați-vă că aveți un canal de voce activ pe Discord, unde vă puteți conecta cu prietenii. Apoi, accesați site-ul YouTube și alegeți videoclipul pe care doriți să îl vizionați.

În momentul în care videoclipul începe să ruleze, faceți clic pe butonul “partajare” și selectați opțiunea “discutare pe Discord”. Acest lucru va deschide automat Discord și va configura să fie trimisă o invitație către canalul vostru de voce. Prietenii tăi vor primi notificare și se vor putea alătura instantaneu și începeți vizionarea împreună.

Pe lângă aceasta, aplicația Discord oferă și diferite opțiuni pentru a personaliza experiența voastră. De exemplu, puteți schimba setările pentru calitatea video și puteți ajusta volumul sunetului pentru a fi în concordanță cu preferințele voastre.

În concluzie, vizionarea videoclipurilor YouTube cu prietenii pe Discord este o modalitate distractivă și ușoară de a petrece timpul împreună, chiar și atunci când sunteți separați fizic. Este nevoie doar de câțiva pași simpli și aveți garanția unei experiențe desăvârșite de vizionare.

În urma reprimării recente de către Google împotriva boților muzicali populari Discord, și anume Groovy și Rythm, Discord a introdus o nouă funcție care vă permite să vizionați videoclipuri YouTube cu membrii serverului. Supranumită Watch Together, funcția este o modalitate convenabilă pentru utilizatorii Discord de a începe o experiență comună de vizionare YouTube fără prea multe bătăi de cap. În acest articol, veți afla tot ce trebuie să știți pentru a utiliza Discord Watch Together pentru a reda videoclipuri YouTube pe Discord.

Vizionați videoclipuri YouTube cu prietenii pe Discord (2022)

Înainte de a începe, aș dori să subliniez că funcția Discord Watch Together se lansează treptat. Discord se așteaptă ca Watch Together să fie disponibil pe toate serverele până la sfârșitul lunii octombrie. Deci, dacă nu vedeți funcția imediat pe serverul dvs. Discord, asigurați-vă că verificați din nou peste câteva săptămâni. Cu asta din drum, să începem!

Configurați Discord Watch împreună

1. Alăturați-vă unui canal vocal Discord pe serverul dvs. și caută noua pictogramă rachetă lângă pictograma de partajare a ecranului.

2. Faceți clic pe pictograma rachetă și veți vedea opțiunea pentru începeți o nouă sesiune „Urmăriți împreună”.. Spre deosebire de ceea ce vezi în imaginea de mai jos, nu vei vedea jocuri precum Poker Night și Chess in the Park pe serverul tău. Acest lucru se datorează faptului că aceste jocuri nu au fost încă lansate complet.

autentificați-vă vizionați împreună

3. Discord vă va solicita acum să consultați termenii și condițiile YouTube și politica de confidențialitate. După ce ați terminat, faceți clic pe „Continuați” pentru a continua. După cum este menționat pe acest ecran, Veți vedea reclame când vizionați videoclipuri YouTube pe Discordchiar dacă aveți un abonament YouTube Premium.

continuați să urmăriți împreună

4. Veți vedea apoi o altă fereastră pop-up pentru a autoriza Watch Together. Faceți clic pe „Autorizați”și ești pregătit să dai startul unei petreceri oficiale de vizionare YouTube pe Discord.

autorizați vizualizarea împreună

Alăturați-vă grupului de vizionare YouTube pe Discord

1. Dacă doriți să vă alăturați unui grup de vizionare YouTube existent pe Discord, tot ce trebuie să faceți este să deschideți serverul, să treceți cu mouse-ul peste canalul vocal și să faceți clic pe „alăturați-vă activității‘.

alăturați-vă activității

2. De asemenea, puteți invita membrii serverului la petrecerea de vizionare. Pentru a face asta, faceți clic pe butonul „Invitați la activitate”. din colțul din stânga jos al ecranului.

invită la activitate de discordie

3. Din ecranul de invitare, puteți căuta prietenii dvs. Discord sau puteți copia linkul de invitație la activitate și îl puteți lipi manual în chat.

invitați un prieten sau distribuiți linkul

Cum să folosiți Discord Watch împreună

Acum că știți cum să începeți și să vă alăturați unei petreceri de vizionare YouTube pe Discord, aruncați o privire rapidă asupra modului de utilizare a funcției.

1. Când începeți sesiunea de vizionare în comun pe YouTube, veți vedea trei secțiuni: o casetă de căutare, videoclipuri populare și o previzualizare în miniatură a participanților.

Discord Watch împreună ecranul de pornire

2. Din caseta de căutare, puteți căuta videoclipul YouTube pe care doriți să îl vizionați cu prietenii dvs. pe Discord. Aici, aveți și opțiunea de a lipi direct linkul YouTube al videoclipului pe care doriți să-l vizionați. Din pagina cu rezultatele căutării, faceți clic pe pictograma „+” pentru a adăuga videoclipuri în coadă.

căutați videoclipuri sau inserați linkul

3. În mod implicit, creatorul sesiunii Watch Together pe Discord va avea control de la distanță. Cu telecomanda, puteți controla redarea video, puteți întrerupe videoclipul pentru toată lumea și puteți selecta și șterge videoclipurile. Modificările pe care le faceți aici vor fi sincronizate și aplicate tuturor celor care vizionează împreună cu dvs.

Acum, trebuie să vă întrebați – cum să partajați telecomanda în timp ce vizionați videoclipuri YouTube pe Discord? Dacă doriți să partajați telecomanda, vă rugăm să opriți comutatorul din coada video. Se va schimba de la roșu la verde.

modifica setările telecomenzii

4. Este important de reținut că toată lumea poate selecta și șterge videoclipul atunci când partajați telecomanda. Cu toate acestea, nimeni (inclusiv dvs.) nu va putea întrerupe videoclipul pentru grup. De asemenea, preferința de calitate video nu este sincronizată în ambele cazuri.

partajarea discordiei de la distanță
Telecomanda se schimbă de la roșu la verde în timp ce telecomanda este partajată

Întrebări frecvente

Î. Voi vedea reclame în timp ce vizionez videoclipuri YouTube pe Discord?

Da, veți vedea reclame în timp ce vizionați videoclipuri YouTube pe Discord.

Î. Discord Watch Together va avea reclame dacă am YouTube Premium?

De acum înainte, YouTube vă va afișa reclame pe Discord chiar dacă aveți un abonament YouTube Premium. Asta pentru că nu există un mecanism de autentificare în acest moment.

Î. Pot viziona videoclipuri YouTube cu prietenii pe dispozitivul mobil Discord?

Nu, Discord Watch Together este în prezent limitat la aplicația Discord și la clientul web de pe desktop. Cu toate acestea, puteți încerca să utilizați funcția dintr-un browser web în modul desktop.

Î. De ce nu văd Watch Together pe Discord? Server?

Discord lansează treptat Watch Together pe toate serverele. Ar trebui să obțineți funcția până la sfârșitul lunii octombrie a acestui an.

Î. Pot transmite în flux filme și emisiuni TV Netflix pe Discord?

Da, este posibil să redați în flux cele mai bune filme și seriale TV Netflix pe Discord. Puteți consulta ghidul nostru legat de streaming Netflix pe Discord, dar rețineți că funcția nu este acceptată oficial.

Redați videoclipuri YouTube pe Discord

Asta ne duce la sfârșitul ghidului nostru despre cum să transmitem videoclipuri YouTube împreună cu prietenii pe Discord. Singurul dezavantaj aici este prezența reclamelor. Va fi interesant de văzut dacă dezvoltatorii Discord și YouTube fac echipă pentru a crea o metodă de autentificare care să permită utilizatorilor YouTube Premium să vizioneze videoclipuri pe Discord fără reclame. Între timp, nu uitați să verificați acești roboți Discord cool și să-i adăugați la serverul dvs. Discord.

În urma reprimării recente de către Google împotriva boților muzicali populari Discord, Discord a introdus o nouă funcție numită Watch Together care permite utilizatorilor să vizualizeze videoclipuri YouTube cu membrii serverului. Această funcție este lansată treptat pentru toate serverele și permite vizualizarea în comun a videoclipurilor YouTube, controlul de la distanță a videoclipurilor și partajarea telecomenzii. Cu toate acestea, un dezavantaj este prezența reclamelor pentru utilizatorii YouTube Premium. Este de așteptat ca cât mai mulți utilizatori să se bucure de această nouă funcție pe platforma Discord.
Îți mulțumim pentru că ai citit articolul nostru și sperăm că ți-a oferit informațiile necesare. În continuare, urmărește blogul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și inovații din lumea digitală. Pa și știți: fii mereu într-o continuă explorare a noutăților tehnologice!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x