Cum să vizionați videoclipuri YouTube offline pe mobil

Cum să vizionați videoclipuri YouTube offline pe mobil
⏱️ 4 min read

Cu 300 de ore de conținut încărcat pe YouTube în fiecare minut, nu există niciodată lipsă de videoclipuri. Singura problemă este că puteți accesa YouTube numai acolo unde există o conexiune bună la internet. Dacă te găsești vreodată în locuri în care accesul la internet este slab și îți place să vizionezi videoclipuri, poate vrei să înveți cum să vizionezi videoclipuri YouTube offline.

Dacă ați salvat videoclipuri pentru vizualizare offline, atunci puteți accesa cu ușurință videoclipurile dvs. și le puteți viziona. Să vă explorăm opțiunile.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Cum să vizionați videoclipuri YouTube offline pe dispozitive mobile

Ești unul dintre cei 80% dintre utilizatorii YouTube care urmăresc videoclipuri pe telefonul tău? Există modalități de a vă salva datele în timp ce utilizați YouTube.

YouTube permite, de asemenea, descărcarea pentru redare offline, dar numai în câteva țări.

Cu toate acestea, YouTube solicită utilizatorilor din anumite țări să se conecteze la Internet cel puțin o dată la 29 de zile dacă au descărcat conținut video non-muzical pe mobil.

cum-puteți-viziona-videoclipuri-YouTube-offline-pe-mobil

Utilizatorii YouTube Red pot descărca videoclipuri de pe dispozitivele lor mobile. Serviciul costă 10 USD pe lună, oferă abonaților acces premium la conținutul YouTube și elimină toate anunțurile.

YouTube Go

YouTube a lansat în cele din urmă lor YouTube Go aplicație pentru vizionarea și descărcarea videoclipurilor YouTube pentru vizionare offline. În aprilie 2017, YouTube și-a lansat versiunea beta a aplicației pentru testeri în India și apoi s-a extins în alte paisprezece țări. Aplicația a fost lansată publicului pe 01 februarie 2018.

Aplicația este disponibilă în peste 130 de țări. Are 8,5 MB, deci este semnificativ mai ușoară decât aplicația convențională YouTube, care este de peste zece ori mai grea.

Puteți activa aplicația PlayStore și pe Magazin de aplicații de asemenea. După ce ați descărcat aplicația YouTube Go, urmați aceste instrucțiuni pentru a vedea cum să o configurați și să începeți să descărcați videoclipuri.

1. Faceți clic pe „Următorul” pentru a începe configurarea.

cum-puteți-viziona-videoclipuri-YouTube-offline-imagine-YouTube-du-te-bun-venit

2. Veți primi o solicitare pentru a introduce numărul de telefon mobil, apoi veți primi un cod de verificare (care vă verifică automat telefonul). Aplicația vă duce la pasul următor.

cum-puteți-viziona-videoclipurile-YouTube-offline-numărul-de-telefon-YouTube

3. Puteți alege să vă actualizați contul Google aici dacă doriți sau să faceți clic pe „Următorul” pentru a continua.

cum-puteți-viziona-videoclipuri-YouTube-offline-YouTube-merge-telefon-și-e-mail

4. Acum ești gata să pleci. Faceți clic pe „Înainte” pentru a începe să utilizați aplicația.

cum-să-vizionezi-videoclipuri-YouTube-offline-YouTube-du-te-gata

5. Puteți căuta, găsi și descărca videoclipuri care vă plac. Când găsiți un videoclip care vă place, pur și simplu deschideți-l și veți avea opțiunea să îl descărcați sau să îl urmăriți.

cum-să-vizionezi-videoclipuri-YouTube-offline-YouTube-du-te-acasă

6. Puteți alege calitatea video preferată. Toate videoclipurile au opțiunile de bază, standard și de înaltă calitate. Cu cât alegeți să descărcați calitatea video, cu atât veți consuma mai multe date. Faceți clic pe „Descărcați” după ce ați ales calitatea video preferată sau pe „Redare” pentru a viziona videoclipul chiar în aplicație. Unele videoclipuri nu au opțiunea de descărcare.

cum-să-vizionezi-videoclipuri-YouTube-offline-YouTube-du-deschide-video

cum-să-vizionezi-videoclipuri-YouTube-offline-YouTube-du-descărcare-video

7. După ce descărcați videoclipul, îl veți găsi în folderul „Descărcări” al aplicației. Puteți accesa și reda acest videoclip offline oricând doriți.

cum-să-vizionezi-videoclipuri-YouTube-offline-videoclipuri-descărcate-YouTube

8. Pentru a șterge un videoclip pe care l-ați descărcat, faceți clic pe cele trei puncte de lângă videoclip și selectați „Ștergeți”. Faceți clic pe videoclip oricând doriți să-l vizionați.

Funcția de descărcare de pe YouTube Go este o funcție cu plată pe YouTube Red. Dacă locuiți în țări cu rețele de internet mai dezvoltate – cum ar fi Marea Britanie, Canada, SUA, Japonia, Germania, Franța sau Coreea de Sud – este posibil să nu aveți acces la YouTube Go. Cu toate acestea, puteți utiliza un VPN pe telefon pentru a accesa și a vă bucura de aplicație. (Asta cu condiția să aveți numărul de telefon pentru verificare.)

Concluzie

Știind cum să vizionați videoclipuri YouTube offline, experiența dvs. online este mai ieftină. De asemenea, vă oferă acces la conținutul dorit chiar și atunci când sunteți offline.

Dacă vi s-a părut util acest articol, faceți clic pe „Da” de mai jos. Ați folosit deja oricare dintre aceste opțiuni de vizualizare offline YouTube? Cum a fost experiența ta? Lasă comentariile tale mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x