Cum să vizionați videoclipuri YouTube restricționate

Cum să vizionați videoclipuri YouTube restricționate
⏱️ 5 min read

Când încercați să vizionați un videoclip YouTube, fie printr-un site web, fie printr-un link de la un prieten, blocarea acestuia în țara dvs. poate fi o durere imensă. Fie persoana care încarcă videoclipul stabilește restricții în ce țări îl poate viziona, fie videoclipul cuiva este etichetat de un deținător al drepturilor de autor și restricționat. În orice caz, acest lucru poate fi foarte frustrant dacă încercați doar să vizionați un link video pe care vi l-a trimis un prieten.

Din fericire, există câteva metode ușoare pe care le puteți folosi pentru a viziona videoclipuri YouTube restricționate fără a fi nevoie să vă mutați într-o altă țară!

1. Deblocați YouTube

Deblochează YouTube este o alegere excelentă pentru vizionarea videoclipurilor YouTube restricționate, pur și simplu datorită cât de simplu și rapid este de utilizat. Principalul său punct forte este că necesită doar adresa URL a videoclipului pe care doriți să îl deblocați. Spune-i doar unde să mergi și se va încărca pentru tine – ușor!

Pentru a utiliza Deblocați YouTube, găsiți caseta de căutare din partea de jos a paginii.

Apoi, luați adresa URL a videoclipului pe care doriți să îl deblocați și lipiți-l în această casetă. Când accesați Go, Deblocați YouTube alege un server din Europa și încarcă videoclipul din acea locație. Din păcate, acest lucru înseamnă că, dacă alege un server dintr-o țară care este, de asemenea, blocat să vizioneze videoclipul, nici el nu se va încărca acolo! Cu toate acestea, datorită ușurinței sale de utilizare, poate funcționa ca un instrument rapid și ușor.

2. ProxFree

ProxFree este o soluție excelentă dacă doriți să modificați setări suplimentare, cum ar fi locația serverului pe care doriți să îl utilizați pentru a viziona videoclipul. Acest lucru nu numai că face Proxfree mai personalizabil decât Deblocați YouTube, dar acesta din urmă recomandă de fapt ProxFree celor care mai au nevoie de câteva opțiuni pentru a viziona videoclipuri YouTube restricționate.

Pentru ao utiliza, derulați în jos și introduceți adresa URL a videoclipului în caseta cu „www.youtube.com” scris în ea. Apoi configurați opțiunile de care aveți nevoie pentru a debloca videoclipul. „Locația serverului” trebuie setată la locația cea mai apropiată de dvs. „Locația adresei IP” trebuie setată la locația din care doriți să creadă că vizitați YouTube. De exemplu, dacă vă aflați în SUA și doriți să vizionați un videoclip pe care doar oamenii din Canada îl pot vedea, ar trebui să setați Locația serverului în SUA și Locația adresei IP în Canada.

ceas-blocat-setări-YouTube

Faceți clic pe butonul ProxFree pentru a porni serviciul. Ar trebui să vă arate videoclipul fără ca acesta să fie blocat. Dacă nu, încercați alte țări în opțiunea Locație adresă IP până când funcționează.

3. TubeUnblock

În cazul în care metodele de mai sus nu o reduc pentru dvs., puteți încerca în schimb TubeUnblock. TubeUnblock funcționează diferit față de celelalte metode, deoarece scopul său este de a reflecta videoclipurile YouTube, astfel încât oamenii să le poată viziona fără a fi blocate. Cea mai convenabilă parte este că o puteți folosi în momentul în care întâlniți un videoclip blocat pe YouTube.

TubeUnlock și-a configurat oglinda astfel încât adresele URL să fie similare cu cele ale YouTube. Acest lucru permite utilizatorilor să găsească versiunea în oglindă a videoclipului prin simpla înlocuire a părții „YouTube” a adresei URL a unui videoclip blocat cu „TubeUnblock” precum imaginea următoare.

ceas-blocat-YouTube-înainte

ceas-blocat-youtube-după

Când apăsați Enter, veți fi redirecționat către oglinda TubeUnblock.me a videoclipului. Acest lucru nu va avea restricțiile de țară pe care le are YouTube, așa că îl veți putea urmări.

4. Utilizarea unui VPN

Primele două metode pe care le-am acoperit sunt ceea ce se numește „proxy”. Proxy-urile funcționează prin redirecționarea traficului dvs. printr-un server cu sediul într-o țară diferită de cea în care vă aflați. În acest fel, atunci când mergeți să încărcați videoclipul printr-un proxy, YouTube crede că vizionați din locația serverului proxy. Acest lucru vă permite să vizionați videoclipuri din afara restricțiilor din țara dvs. În ceea ce privește măsura în care pot face proxy-urile, totuși, asta este tot ceea ce există; nu există alte măsuri reale pentru confidențialitate sau securitate decât redirecționarea simplă a traficului.

Dacă doriți să deblocați un singur videoclip blocat în țara dvs., un proxy poate face o treabă excelentă. Cu toate acestea, un VPN poate acționa ca un mod mai personal și mai puternic de a urmări în afara restricțiilor dvs. VPN-urile pot fi puțin complexe și având în vedere modul în care utilizează CPU-ul pentru a vă cripta datele, pot avea o taxă pe mașinile mai lente. Dacă securitatea conexiunii dvs. este importantă pentru dvs., totuși, un VPN merită cu siguranță să fie analizat.

Înainte de a intra în lumea VPN-urilor, asigurați-vă că citiți câteva mituri despre ceea ce VPN-urile pot și nu pot face. După ce ați terminat, verificați câteva VPN-uri pe care le puteți instala prin extensiile Chrome.

Libertatea de a privi

Când doriți să vizionați un videoclip restricționat în țara dvs., acesta poate fi o problemă uriașă. Cu toate acestea, utilizând unul dintre aceste servicii, ar trebui să puteți viziona videoclipuri YouTube restricționate la conținutul inimii.

Ați trebuit vreodată să ocoliți o restricție de țară YouTube? Cum ai făcut-o? Spuneți-ne mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x