Cum să vizionați YouTube offline pe telefonul dvs. Android

watch-youtube-offline-youtube-go-apk-mirror
⏱️ 4 min read

Google a anunțat recent YouTube Go, o aplicație care vă va permite să salvați cu ușurință videoclipurile preferate pentru vizionare offline. Așa cum se întâmplă adesea când Google anunță ceva legat de dispozitive mobile, data de lansare reală rămâne un mister și, așa cum este, aplicația este disponibilă doar pentru testeri din India.

Puteți pune mâna pe ea oricum, dar în momentul scrierii, nu pot salva videoclipuri folosind aplicația, probabil pentru că majoritatea creatorilor de conținut nu au încă opțiunea de a permite descărcarea videoclipurilor lor.

Deci, pentru a fi în siguranță, vă voi oferi și o altă metodă pe care o puteți folosi pentru a viziona YouTube offline.

Descărcați APK-ul YouTube Go

Nu trebuie să fii un hacker strălucitor și rădăcină pentru a ști că Play Store nu este singurul loc din care poți descărca aplicații. Există o mulțime de site-uri de unde puteți descărca în mod legal APK-uri (pachete de instalare a aplicațiilor), dintre care cel mai bun – în opinia mea – este Oglindă APK.

Poti descărcați APK-ul pentru YouTube Go din APK Mirror direct pe telefon. Derulați pagina în jos până când vedeți butonul „DOWNLOAD APK”. (Va trebui să aveți activate descărcările din „Surse necunoscute” pe dispozitivul dvs. Pentru aceasta, accesați „Setări -> Securitate”, apoi activați „Surse necunoscute”).

Ignorați avertismentul privind descărcarea, descărcați APK-ul, apoi deschideți-l / instalați-l când vi se solicită.

Felicitări, acum ești (un fel de) beta tester neoficial!

Deschide YouTube Go și vei primi o interfață simplă cu „HOME” și „SAVED” în partea de sus. Sub fila Acasă, veți găsi videoclipuri sugerate de descărcat pe baza obiceiurilor dvs. de vizionare YouTube. De asemenea, puteți căuta videoclipuri pe care doriți să le descărcați folosind lupa din partea dreaptă sus.

urmărește-youtube-offline-tubemate-2

După ce ați găsit videoclipul dorit, atingeți miniatura, alegeți dacă doriți să îl descărcați în calitate de bază sau standard, apoi atingeți „Salvați”. (S-ar putea să fie în gri pentru moment, deoarece așa cum am menționat mai devreme, opțiunile YouTube Go nu sunt încă disponibile pentru creatorii de conținut.)

Pentru a elimina videoclipurile care apar în fila „Acasă”, atingeți pictograma meniului cu trei puncte sub un videoclip, apoi atingeți „Eliminați videoclipul”. Acest lucru va ajuta YouTube să vă învețe obiceiurile de vizionare și să nu vă mai arate videoclipuri similare în viitor. (Faceți clic aici pentru ghidul meu despre instruirea YouTube despre obiceiurile dvs. de vizionare.)

urmărește-youtube-offline-youtube-go

Un alt mod de a viziona YouTube offline

Dacă YouTube Go nu funcționează încă pentru dvs., există și alte metode de a face acest lucru.

Una dintre ele este TubeMate, o aplicație pe care nu o veți găsi în Play Store, dar pe care o puteți descărcare de pe Download.com atâta timp cât aveți activat „Surse necunoscute” pe dispozitiv.

După ce TubeMate este descărcat, deschideți-l și navigați la videoclipul pe care doriți să îl descărcați, apoi atingeți săgeata verde din partea de sus a ecranului.

urmărește-youtube-offline-tubemate

Aici veți vedea o mulțime de opțiuni de descărcare diferite. Selectați-l pe cel dorit și faceți clic pe Descărcare. Este posibil să vedeți acum o solicitare pentru a descărca ceva numit „MP3 Video Converter”. În timp ce solicitările de descărcare a aplicațiilor din aplicații pot părea suspecte, aceasta este o aplicație foarte bună, populară și foarte utilă de care aveți nevoie pentru a finaliza procesul. Descărcați MP3 Video Converter, apoi reveniți la TubeMate și parcurgeți pașii pentru a descărca din nou videoclipul dvs. (Puteți schimba locația de descărcare a videoclipului în „Preferințe”).

Concluzie

Evident, cu cât sunt necesare mai puține aplicații pentru a viziona videoclipuri YouTube offline, cu atât mai bine, deci, mai degrabă decât să folosiți TubeMate, este posibil să doriți doar să așteptați până când YouTube Go este complet funcțional înainte de a trage tot ce YouTube are de oferit pe dispozitivul dvs. Totuși, dacă nu mai poți aștepta, atunci TubeMate – ca un adevărat partener – este acolo pentru tine, dacă ai nevoie de el.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x