Cum să vizionezi gratuit Cupa Mondială FIFA 2022 online?

fifawc
⏱️ 3 min read

Cupa Mondială FIFA 2022 a început în Qatar duminică trecută. Meciul de deschidere a văzut națiunea gazdă Qatar a pierdut cu 2-0 în fața Ecuadorului. Cupa Mondială de fotbal este unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive din întreaga lume, atrăgând miliarde de spectatori. Cu o lună de jocuri încă înaintea noastră, vă oferim toate modalitățile prin care puteți viziona gratuit Cupa Mondială FIFA 2022 online. Mulți utilizatori au raportat probleme cu aplicația JioCinema, așa că avem câteva alternative și pentru tine!

Citeste si: Audio-Technica lansează căștile wireless ATH-M50xBT2 la 30.800 Rs

JioCinema

JioCinema

Aplicația JioCinema este partenerul oficial de streaming al Cupei Mondiale FIFA 2022. Puteți urmări toată acțiunea live din Qatar în aplicația JioCinema. Cea mai bună parte este că aplicația este gratuită. Nu trebuie să plătiți pentru niciun plan de abonament pentru a viziona Cupa Mondială. Tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația pe smartphone și să începeți să vizionați. Nici înregistrarea sau autentificarea cu un cont înregistrat nu este necesară.

În ciuda faptului că erau liberi să vizioneze, mulți utilizatori au fost nemulțumiți de întârzierile și întârzierile constante care afectează fluxul live în prima zi a evenimentului. Jio a lansat rapid o actualizare pentru a rezolva problemele. Dacă nu ați actualizat încă aplicația, accesați Magazinul Google Play și descărcați cea mai recentă versiune pentru a remedia orice probleme legate de decalaj. Dacă întâmpinați în continuare întârzieri, comutați streamul live la „Feed extins pentru stadion” după ce activați „Modul Hype”. Veți întâmpina semnificativ mai puține întârzieri.

Dacă aceste remedieri nu funcționează, iată câteva alte alternative de streaming pe care le puteți căuta.

JioTV

Jio TV

De asemenea, puteți urmări Cupa Mondială FIFA 2022 pe JioTV. Deoarece JioTV folosește fluxul de canal Sports18, nu vă veți confrunta cu probleme de streaming care afectează fluxul web al evenimentului. Sports18 este difuzorul oficial prin cablu al evenimentului. Va trebui să vă înscrieți la JioTV folosind numărul de telefon Jio.

VI Filme și TV

VI Filme și TV.  Cum să urmărești Cupa Mondială Fifa 2022

Utilizatorii Vodafone Idea pot transmite gratuit meciurile de la Cupa Mondială pe site-ul Aplicația VI Filme și TV. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în aplicație folosind numărul dvs. de telefon VI și vă puteți bucura de acoperirea nesfârșită a tuturor meciurilor din Qatar!

Tata Play

Tata Play.  Cum să urmărești Cupa Mondială Fifa 2022

Abonații Tata Sky pot urmări reflectarea în direct a Cupei Mondiale și pe dispozitivele lor mobile. Dacă doriți să transmiteți meciurile pe desktop sau smartphone, pur și simplu conectați-vă la www.watch.tataplay.com sau descărcați Aplicația Tata Play din App Store sau din Google Play Store. Asigurați-vă că pachetul dvs. Tata Sky acoperă canalul Sports18 și vă veți putea bucura de acoperirea Cupei Mondiale FIFA pe dispozitivele dvs. mobile!

Citeste si: Sony anunță WF-LS900N, cel mai ușor și mai mic TWS de până acum

Concluzie

Acesta este modul în care puteți viziona gratuit Cupa Mondială FIFA Qatar 2022 online. Dacă doriți să urmăriți acțiunea în direct la televizor, cereți operatorului de cablu un abonament la canalul Sports18 sau Sports18 HD. Dacă ați găsit acest articol util, spuneți-ne în comentarii!

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x