Cum să vizualizați postările de pe Instagram fără un cont? Top moduri simple

1672127706 pexels kerde severin 1542252 1
⏱️ 4 min read

Spre deosebire de Twitter și Facebook, accesarea Instagram fără a crea un cont poate fi un calvar. Platforma de socializare a început ca o aplicație pentru smartphone și este încă folosită de majoritatea utilizatorilor săi sub această formă. Deoarece nu puteți utiliza aplicația fără a vă înscrie, devine imposibil să vizualizați un profil sau o postare fără a crea un cont. Din fericire, Instagram are și un site web și a parcurs un drum lung de la începuturile sale timpurii (și în mare parte inutilizabile). Dacă doriți să vizualizați o postare fără a crea un cont, utilizarea site-ului Instagram este o alternativă excelentă. Dar aceasta nu este singura soluție pentru această problemă. În acest articol, vă oferim două moduri de a vizualiza postările Instagram fără a crea un cont.

Citeste si: 7 cele mai bune aplicații pentru fiecare creator YouTube în 2023

Vizualizați postările Instagram folosind un browser web

Vizualizați postările Instagram folosind un browser web

Dacă nu aveți un cont Instagram, puteți vedea în continuare profilul cuiva printr-un browser web. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați numele lor de utilizator lângă www.instagram.com/ și să apăsați enter. Cu toate acestea, există unele limitări ale acestei metode. În primul rând, profilul pe care îl vizualizați trebuie să fie un profil public. Dacă profilul este setat la privat, va trebui să creați un cont și să solicitați să urmăriți profilul. După aprobare, veți putea vedea postările lor. Dacă profilul este public, veți putea vedea postările sale recente într-un browser web.

Instagram vă permite să vizualizați doar câteva postări atunci când răsfoiți profilul cuiva într-un browser web fără un cont înregistrat. Pentru a extinde o postare și a o vizualiza în întregime, va trebui să creați un cont. Cu toate acestea, există o soluție pentru această problemă. Puteți pur și simplu să faceți clic dreapta pe postare și să o deschideți într-o filă nouă pentru a o vizualiza fără a crea un cont. Navigarea pe Instagram fără un cont vă limitează utilizarea doar la vizualizarea câtorva postări. Nu veți putea vizualiza povești, role sau chiar să extindeți comentariile la o postare. Dacă doriți acces complet la Instagram fără a crea un cont, încercați cealaltă metodă enumerată mai jos.

Vizualizați postările Instagram folosind un site web terță parte

Vizualizați postările Instagram folosind un site web terță parte

Există mai multe site-uri web și servicii terțe care vă permit să navigați pe Instagram liber, fără a fi nevoie să vă creați un cont pe platformă. Unul dintre cele mai populare site-uri web pentru această sarcină este Imginn. Odată ce vizitați Imginn, tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele de utilizator Instagram al profilului pe care doriți să-l vizitați. Veți putea vizualiza toate postările, filmele, poveștile și momentele evidențiate postate pe profil. Acest lucru va funcționa numai dacă profilul este public. Pentru a vizualiza un profil privat, va trebui să vă creați un cont și să-l urmăriți. Imginn vă permite, de asemenea, să descărcați imagini, videoclipuri și role postate de un profil cu un singur clic.

Citeste si: Telefoanele inteligente cu buget Samsung Galaxy A04 și Galaxy A04e sunt acum disponibile în India

Concluzie

Acestea sunt cele două moduri simple de vizualizare Instagram postări fără cont. Aceste metode sunt utile atunci când doriți să vizualizați rapid câteva postări fără a trece prin bataia de a crea un profil. Cu toate acestea, dacă doriți să publicați comentarii, cum ar fi postări și să faceți legătura cu oamenii, va trebui să vă creați un cont Instagram.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x