Cum să vizualizați secret o stare WhatsApp

Cum să vizualizați secret o stare WhatsApp
⏱️ 4 min read

WhatsApp nu are nevoie de nicio introducere. De-a lungul anilor, WhatsApp a introdus o mulțime de funcții inteligente, dintre care una este postarea stărilor. Starea WhatsApp vă permite să postați starea dvs. pentru ca acesta să fie văzut de contactele dvs. timp de 24 de ore. De fiecare dată când vizualizați starea WhatsApp a cuiva, aceasta îi arată cine a vizualizat-o. În acest tutorial, vă arătăm cum puteți vizualiza în secret o stare WhatsApp fără ca nimeni să știe.

Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.

1. Metoda oficială

Să începem să ne uităm la modul în care puteți vizualiza în secret un statut WhatsApp cu metoda oficială. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai simple metode.

Mai întâi, deschideți WhatsApp, apoi atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Faceți clic pe opțiunea meniului Setări din meniul derulant și mergeți la „Cont -> Confidențialitate”.

Sub Confidențialitate, atingeți opțiunea „Citiți chitanțele” și dezactivați-o. Acest lucru vă va permite să vizualizați în secret starea WhatsApp a contactelor dvs., iar numele dvs. nu va apărea niciodată pe lista de vizualizare a contactului dvs.

Vizualizați mesajul Whatsapp în secret

Există un dezavantaj al acestei metode. După ce ați dezactivat această setare, nu veți vedea nici cine a văzut starea dvs. Această setare va ascunde, de asemenea, chitanța citită (bifă albastră) în mesajele normale.

2. Utilizarea unui Manager de fișiere

Această metodă necesită să aveți instalată o aplicație Manager fișiere pe telefonul dvs. smartphone, în special un Manager fișiere care are opțiunea de a vizualiza fișiere ascunse. Există o mulțime de aplicații Manager fișiere în Magazin Play pe care le puteți instala sau urmați recomandările noastre aici.

Aici folosim aplicația nativă File Manager pe un dispozitiv OnePlus. Deschideți aplicația File Manager și localizați folderul WhatsApp în spațiul de stocare al dispozitivului dvs., apoi accesați folderul numit „Media”.

Pașii folderului Whatsapp

Sub folderul Media, atingeți pictograma cu trei puncte și mergeți la Setări. În meniul Setări, trebuie să activați opțiunea „Afișați fișierele ascunse”. După ce ați făcut acest lucru, veți vedea un nou folder – „.State” – vizibil în interiorul folderului Media. Aici veți găsi toate stările pre-încărcate sau WhatsApp pe care le-ați văzut deja.

Vizualizați Managerul de fișiere de stare Whatsapp

3. Mod avion

Aceasta este o altă metodă simplă și nu implică mai mulți pași. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația WhatsApp și să mergeți la fila Stare. Odată ce sunteți acolo, trebuie să trageți în jos bara de notificare și să apăsați pictograma modul Avion. Vă va deconecta de la Internet.

Atingeți starea pe care doriți să o vizualizați. Când ați terminat, închideți WhatsApp și ștergeți toate filele. În acest fel, veți putea vizualiza în secret un statut WhatsApp fără ca nimeni să știe.

4. Vizualizați înainte de expirare

Această metodă necesită celulele creierului. După cum probabil știți deja, starea WhatsApp rămâne activă timp de 24 de ore. Dacă doriți să vizualizați în secret un statut WhatsApp, atunci puteți urmări timpul când a fost încărcat statutul persoanei vizate și, chiar înainte de expirare, îl puteți vizualiza. Mulți oameni nu se deranjează să verifice câți oameni și-au văzut statutul atât de târziu. Nu este o metodă fullproof, dar merită încercat.

Încheierea

Rețineți că acestea sunt metodele care funcționează în prezent pentru a vizualiza în secret o stare WhatsApp. Personal, nu este o problemă dacă numele dvs. apare pe lista de contacte a spectatorului, dar ar putea fi util dacă doriți să rămâneți anonim.

Dacă sunteți în căutarea alternativelor WhatsApp, verificați Signal sau Telegram.

Legate de:

  • Cum să importați chaturile WhatsApp în Telegram
  • 9 caracteristici de semnal pe care ar trebui să le începeți să utilizați dacă tocmai ați trecut de la WhatsApp
  • Cum să trimiteți mesaje care dispar cu WhatsApp

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x