Cum să vizualizați și să gestionați istoricul vizionărilor TikTok

Tiktok Watch History Featured
⏱️ 10 min read

TikTok a devenit cu ușurință una dintre cele mai populare platforme de social media din întreaga lume. Cu toate acestea, din multe puncte de vedere, aplicația este încă în curs de dezvoltare, noi funcții fiind adăugate constant. O astfel de caracteristică este capacitatea de a vedea ce videoclipuri ați vizionat deja, denumit Istoricul vizionărilor TikTok. Acesta poate fi un instrument important pentru utilizatorii zilnici de TikTok, mai ales atunci când vă reîmprospătați accidental pagina „Pentru tine” sau uitați să favorizați un videoclip.

Cum funcționează funcția Istoricul vizionărilor TikTok

TikTok și-a lansat funcția Istoricul vizionărilor în martie 2022. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea altor funcții, platforma o lansează încet anumitor utilizatori prin testare beta. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot avea acces la funcția activată și dezactivată în următoarele luni, în timp ce inginerii monitorizează modul în care funcționează Istoricul vizionărilor și fac ajustări după cum este necesar. Aceasta nu este o abordare neobișnuită pentru TikTok, deoarece multe dintre funcțiile sale, cum ar fi videoclipuri de lungă durată și subtitrări automate, au trecut prin testare beta înainte de a deveni mainstream în aplicație.

Funcția Istoric Vizionari Tik Tok
Sursa imaginii: Pexeli

Dacă aveți acces la această funcție în acest moment, o puteți folosi pentru a vizualiza toate videoclipurile pe care le-ați vizionat în ultimele șapte zile. Acestea includ videoclipurile pe care le-ați preferat („inima”) și cele pe care pur și simplu le-ați vizionat. În plus, istoricul vizionărilor include videoclipuri pe care nu le-ați vizionat până la capăt, ceea ce înseamnă că puteți chiar recupera videoclipurile pe care le-ați derulat accidental!

Istoricul vizionărilor este disponibil în acest moment numai prin aplicația mobilă. Aceasta înseamnă că utilizatorii care urmăresc TikTok prin browser-ul desktop nu pot accesa videoclipurile vizionate anterior, cel puțin nu prin această funcție.

Mai întâi trebuie să activați funcția Istoricul vizionărilor înainte de a putea profita de ea. De asemenea, va trebui să știi unde să-l găsești, deoarece nu este atât de evident pe cât ar putea părea.

Cum să activați și să vizualizați istoricul vizionărilor pe TikTok

 1. Deschideți aplicația mobilă TikTok.
 2. Atingeți Profil în dreapta jos.
Profilul Istoricul Vizionarilor Tiktok
 1. Pe pagina de profil, faceți clic pe cele trei bare din dreapta sus, apoi selectați „Setări și confidențialitate”.
Setări pentru istoricul vizionărilor Tiktok 1
 1. Derulați în jos și apăsați pe „Istoricul vizionărilor” sub „Conținut și activitate”.
Meniul Setări Istoricul vizionărilor Tiktok
 1. Atingeți Setări (pictograma roată) în dreapta sus.
Activați istoricul vizionărilor Tiktok
 1. Atinge comutatorul pentru a activa istoricul vizionărilor.
 2. Atingeți butonul Închidere din caseta de dialog Setări.

Acum veți vedea toate videoclipurile pe care le-ați vizionat sau pe care le-ați derulat în ultimele șapte zile. Puteți derula în sus și în jos pentru a vedea clipurile, apoi apăsați pe orice videoclipuri pe care doriți să le vizionați. Puteți reveni oricând la această secțiune!

Vizualizarea istoricului vizionărilor Tiktok

Pentru a dezactiva istoricul vizionărilor, pur și simplu urmați pașii descriși mai sus, dar atingeți pentru a dezactiva istoricul vizionărilor la Pasul 6.

Ștergerea istoricului vizionărilor

Istoricul vizualizărilor dvs. va șterge automat orice vechime de mai mult de șapte zile din lista de clipuri. Cu toate acestea, vă puteți șterge oricând istoricul TikTok, urmând acești pași.

 1. Mergi la profil.
 2. Navigați la „Setări și confidențialitate”.
Setări pentru istoricul vizionărilor Tiktok 3
 1. Selectați „Istoricul vizionărilor”.
Meniul Setări Istoricul vizionărilor Tiktok 1
 1. Atingeți pictograma Setări.
 2. Atingeți „Ștergeți istoricul” în dialogul de setări.
Ștergeți istoricul vizionarilor Tiktok

Ce se întâmplă dacă nu am funcția Istoricul vizionărilor?

Din păcate, mulți utilizatori TikTok încă raportează că fie nu au funcția Istoricul vizionărilor, fie că funcția a dispărut brusc. Din fericire, există și alte „hack-uri” pe care le puteți folosi pentru a găsi videoclipuri vizionate anterior.

Utilizați căutarea Discover

Utilizați funcția de căutare din partea Descoperire a aplicației ca înlocuitor pentru Istoricul vizionărilor. Iată cum îți poți găsi Istoricul vizionărilor TikTok efectuând o căutare.

 1. Deschideți TikTok și navigați la Discover. Căutați opțiunea în bara de instrumente de jos.
Istoria vizionarilor Tiktok Descoperiți
 1. În bara de căutare a Discover, introduceți pur și simplu un asterisc
. Apoi, apăsați pe căutare.
 1. Căutare în istoricul vizionărilor Tiktok
După ce apar elementele căutate, atingeți pictograma Filtru și apăsați comutatorul pentru a activa „Videoclipuri vizionate”.

Filtrul Istoricul Vizionarilor Tiktok

Acum veți vedea videoclipurile pe care le-ați vizionat.

Această funcție oferă rezultate mixte și, de asemenea, nu populează videoclipurile în ordinea în care le-ați vizionat. Cu toate acestea, este un truc bun care vă poate ajuta dacă doriți să găsiți un anumit videoclip.

Descărcați datele dvs

Chiar înainte ca TikTok să lanseze funcția Istoricul vizionărilor, oamenii au găsit o soluție pentru a vedea videoclipurile vizualizate anterior: descărcarea datelor. Deși această metodă este destul de consumatoare de timp, poate fi de ajutor într-un pic.

Solicitați datele dvs. de la TikTok accesând „Setări și confidențialitate -> Confidențialitate -> Personalizare și date”.

Apreciați videoclipurile pe care le vizionați

Un alt truc pentru a obține acces rapid la videoclipurile vizionate este să apăsați butonul „Like” de fiecare dată când vă bucurați de un anumit clip în aplicația socială. Când trebuie să preluați un videoclip, puteți afișa lista de videoclipuri apreciate și o puteți găsi cu ușurință acolo.

Aprecierea unui videoclip pe TikTok este ușor. Doar apăsați pictograma inimii din partea stângă a clipului, fie în aplicație, fie în browser. Alternativ, apăsați pictograma „Preferate” (chiar sub pictograma „Comentarii”) și salvați videoclipul ca parte a unei colecții, care va fi vizibilă și în profilul dvs. în fila „Preferate”.

întrebări frecvente

Există vreo modalitate de a adăuga funcția Istoricul vizionărilor dacă nu o am? Din păcate, nu există o modalitate ușoară de a vă înscrie pentru funcțiile beta pe TikTok. Aderarea la Program beta

este o opțiune, dar în prezent este plină.

Pot urmăritorii mei să-mi vadă Istoricul vizionărilor?

Nu. Alți utilizatori nu pot vedea videoclipurile pe care le vizionați în aplicația dvs. TikTok.

Pot șterge anumite videoclipuri din Istoricul meu de vizionări TikTok?

Pentru moment, TikTok are doar opțiunea de a șterge întregul istoric al vizionărilor, nu de a elimina anumite videoclipuri.

Cum pot găsi videoclipuri TikTok pe care le-am comentat?

Din păcate, nu poți. Deci, dacă v-ați gândit să utilizați comentariile ca o modalitate de a urmări videoclipurile pe care le-ați vizionat, nu va fi posibil. Vă sugerăm să dați like la videoclipurile pe care le-ați comentat, astfel încât să puteți reveni cu ușurință la ele oricând doriți. Credit imagine: Solen Feyissa on

Unsplash

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x