Cum se accesează iCloud de pe un dispozitiv Android

Cum se accesează iCloud de pe un dispozitiv Android
⏱️ 3 min read

Companii precum Apple te leagă de produsele lor prin blocarea serviciilor pe propriile dispozitive. Asta înseamnă că partajarea serviciilor între dispozitivele dvs. Android și iOS nu este ușoară, dar nici imposibilă.

Există câteva lacune pentru a vă ajuta să accesați serviciile Apple iCloud pe dispozitivul dvs. Android sau pentru a vă ajuta să transferați conținutul de la un serviciu la altul, dacă preferați să rămâneți independent de platformă.

Sincronizarea e-mailurilor dvs. iCloud

Dacă doriți să începeți sincronizarea e-mailurilor iCloud, nu aveți nevoie de aplicații suplimentare pe dispozitivul dvs. Android. Tot ce aveți nevoie este un dispozitiv Android cu serviciile Google instalate, deoarece va trebui să utilizați aplicația Gmail.

Deschideți aplicația Gmail și faceți clic pe butonul Conturi din colțul din dreapta sus. Faceți clic pe „Adăugați un alt cont” în partea de jos, apoi selectați „Altele”.

Introduceți adresa de e-mail iCloud și parola în următoarele două etape. Odată ce contul dvs. de e-mail este conectat, e-mailurile iCloud vor începe să se sincronizeze și le veți putea vedea și pe toate e-mailurile viitoare pe care le primiți.

Accesarea calendarului iCloud

Calendarul dvs. iCloud este puțin mai greu de accesat pe Android. Nu vă puteți accesa calendarul specific, dar puteți transfera toate evenimentele din calendarul dvs. din contul iCloud în calendarul Google.

Pentru început, nu veți avea nevoie de iPad sau iPhone în apropiere, dar veți avea nevoie de un browser web. Du-te la site-ul iCloud și conectați-vă cu adresa de e-mail și parola Apple, apoi selectați „Calendar”.

Icloud Android Calendar Public

În stânga veți găsi lista de calendare. Faceți clic pe „partajați calendarul” lângă numele calendarului dvs. și selectați „calendar public”, apoi „copiați linkul”. Link-ul pe care îl veți avea este webcal: // legătură. Lipiți-l în bara de adrese a browserului dvs. și înlocuiți-l webcal: // cu http: // înainte de a apăsa Enter.

Fișierul .ics care apoi se descarcă poate fi importat în Google Calendar. Deschis Google Calendar pe browser și faceți clic pe butonul meniu sub „alte calendare” din partea stângă.

Icloud Android Google Calendar Import

Faceți clic pe „Import”, apoi încărcați fișierul .ics înainte de a face clic pe butonul „Import” de dedesubt. Apoi, ar trebui să vedeți evenimentele din calendarul iCloud transferate în contul dvs. Google, pe care îl puteți accesa apoi pe dispozitivul dvs. Android utilizând aplicația Google Calendar.

Sincronizarea contactelor iCloud

Ca și calendarul iCloud, va trebui să descărcați contactele de pe iCloud și să le importați separat în contul dvs. Google. Aceasta presupunând că contactele dvs. iPhone sunt copiate în contul dvs. iCloud.

Puteți activa acest lucru în setările iCloud pentru iPhone sau iPad.

Export de contacte Icloud Android

Du-te la Contacte iCloud pe browser, apoi selectați toate contactele, ținând apăsat Schimb pentru a le selecta pe toate de sus în jos. Apăsați pictograma Setări din stânga jos, apoi faceți clic pe „Export vCard”.

Apoi va fi descărcat un fișier .vcf, pe care îl puteți importa apoi direct în Contul dvs. Google vizitând Contacte Google. În meniul din stânga site-ului web Google Contacts, faceți clic pe „Mai multe”, apoi pe „Import”.

Selectați fișierul de contacte .vcf pe care l-ați descărcat, apoi faceți clic pe „Import” pentru a finaliza procesul.

Faceți iPhone-ul dvs. redundant

Cu toate serviciile dvs. iCloud accesibile sau transferabile către Android, nu este nevoie să vă păstrați iPhone-ul. Puteți trece la Android fără a pierde niciunul dintre e-mailurile, contactele sau evenimentele din calendar.

Dacă doriți să treceți la Android, dar să vă bucurați de stilul dispozitivelor iOS, ar trebui să faceți ca Android să arate ca un iPhone următor.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x