Cum se activează depanarea USB pe dispozitivele Android

⏱️ 4 min read

În acest articol, vă vom împărtăși tuturor Cum se activează depanarea USB pe dispozitivele Android. Dacă sunteți un pasionat de tehnologie și experimentați cu dispozitivul dvs. Android de rădăcină dispozitiv Android, intermitent ROM-uri personalizate, instalare recuperare personalizată, etc. atunci s-ar putea să știți că majoritatea acestor procese necesită anumite condiții prealabile.

Pentru a vă înrădăcina dispozitivul, va trebui mai întâi deblocați bootloader-ul pe un telefon Android. Deblocarea bootloaderului este primul pas major în majoritatea dezvoltărilor personalizate. Și pentru a debloca bootloader-ul, va trebui mai întâi să activați Depanarea USB pe dispozitiv.

Acest lucru deoarece, atunci când activați Depanarea USB pe dispozitivul dvs. și apoi îl conectați la un computer sau laptop folosind cablul USB, ADB vă va recunoaște dispozitivul. ADB înseamnă Android Debugging Bridge. Recunoașterea ADB este necesară pentru a executa comenzile ADB pe computerul dvs. pentru a acționa pe telefonul dvs. Android.

Puteți utiliza comenzile ADB pentru a efectua cu ușurință diverse funcții complicate pe dispozitivele Android. Puteți instala ROM-uri personalizate, vă puteți dezbrăca dispozitivul și puteți efectua cu ușurință diverse alte funcții folosind comenzile ADB. Cu toate acestea, Depanarea USB nu este activată pe dispozitivul dvs., nu va fi recunoscută de ADB și, prin urmare, comenzile ADB nu vor fi executate pe dispozitivul dvs.

Ce este depanarea USB?

Depanarea USB este o opțiune pe dispozitivul dvs. Android, care este ușor ascunsă și este destinată entuziaștilor și dezvoltatorilor de tehnologie. Puteți găsi această opțiune ascunsă prin metoda dată în ghidul de mai jos.

Pe scurt, Opțiunile de depanare USB permit ADB să vă recunoască dispozitivul. În acest fel puteți executa comenzi ADB pe dispozitivul dvs. introducându-le în fereastra de comandă de pe computer. Cu cuvinte mai simple, USB Debugging vă permite să accesați dispozitivul de pe computer.

Prin activarea depanării USB, comenzile ADB vă permit, de asemenea, să desfaceți un dispozitiv cu cărămizi. Deci, practic, depanarea USB este necesară pentru a efectua multe procese de nivel avansat pe telefoanele Android. Deci, dacă sunteți un geek de tehnologie și căutați o modalitate de a activa Depanarea USB, atunci este prezentat mai jos un ghid detaliat.

Cum se activează depanarea USB pe dispozitivele Android

Mai jos este prezentată metoda de a activa Depanarea USB pe dispozitivele Android. Puteți utiliza metoda de mai jos pentru toți OEM-urile, cum ar fi Samsung, dispozitive Pixel, telefoane OnePlus, Oppo, Realme etc. Cu toate acestea, pentru telefoanele Xiaomi, există o ușoară schimbare în proces. Am menționat acest lucru și sub acest ghid.

Depanare USB Android

 1. Pe dispozitivul dvs. Android, accesați Setări> Despre telefon.
 2. Apăsați pe construiți numărul de 7 până la 8 ori.
 3. Apoi introduceți codul PIN a dispozitivului dvs. dacă vi se solicită.
 4. Asta va activați opțiunea pentru dezvoltatori.
 5. Intoarce-te la Meniul principal de setări. Aici veți vedea noul Opțiunea pentru dezvoltatori. Atingeți-l.
 6. Activați depanarea USB comutare.

Cum se activează depanarea USB pe telefoanele Xiaomi?

Dacă aveți un dispozitiv Xiaomi, mai jos este metoda pe care o puteți folosi activați Depanarea USB pe telefoanele Xiaomi

 1. Pe dispozitivul dvs. Android, accesați Setări> Despre telefon> Versiunea Android.
 2. Apăsați pe Numărul versiunii Android până când vedeți un mesaj pe ecran care spune – „Ești dezvoltator acum‘apar pe ecran.
 3. Apoi introduceți codul PIN a dispozitivului dvs. dacă vi se solicită.
 4. Asta va activați opțiunea pentru dezvoltatori.
 5. Intoarce-te la Meniul principal de setări. Aici veți vedea noul Opțiunea pentru dezvoltatori. Atingeți-l.
 6. Activați depanarea USB comutare.

Acesta este cât de ușor a fost să activezi Depanarea USB și opțiunile dezvoltatorilor pe dispozitivele Xiaomi.

Comenzi ADB de bază

Dacă doriți să executați comenzi ADB pe computerul dvs. pentru a efectua acțiuni complexe pe dispozitivul dvs., iată –

Deschideți fereastra de comandă ADB / Fastboot în Platform-Tools

Comenzi ADB Fastboot pentru Android, Windows, Mac și Linux

Cuvinte de încheiere

Sper că toți ați putea activa cu ușurință Depanarea USB pe dispozitivul dvs. Android. În cazul în care sunteți blocat la oricare dintre pașii de mai sus, atunci nu ezitați să ne anunțați în comentariile de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x