Cum se activează extensiile Chrome în modul incognito

Cum se activează extensiile Chrome în modul incognito
⏱️ 2 min read

Browserele moderne au o funcție excelentă cunoscută sub numele de „incognito” sau modul privat, care vă permite să navigați pe web fără a salva o înregistrare a site-urilor pe care le vizitați, a stoca cookie-uri sau a salva interogările dvs. de căutare.

În mod implicit, Google Chrome vă dezactivează toate extensiile atunci când deschideți o fereastră incognito. Acest lucru se datorează faptului că, deși Chrome nu ține evidența navigării dvs. în modul incognito, nu poate garanta ceea ce fac aceste extensii cu datele dvs. în timp ce navigați pe Internet.

Cu toate acestea, navigarea pe web fără unele extensii, cum ar fi Adblock Plus sau Ublock Origin, poate fi dureroasă și există și alte câteva motive valabile pentru care ați putea dori să permiteți anumite extensii terță parte să ruleze chiar și atunci când sunteți în modul incognito.

Acest articol vă va arăta exact procedurile de urmat pentru ca extensiile dvs. Chrome preferate să funcționeze în modul incognito.

Notă: următorii pași vor funcționa și în Chromium și Vivaldi, care sunt construite pe aceeași infrastructură subiacentă ca Google Chrome.

Este destul de ușor de configurat. Nu trebuie să instalați nimic sau să activați steaguri speciale pentru a le face să funcționeze. Urmați pașii de mai jos și ar trebui să fiți în funcțiune într-un minut sau două.

1. Lansați Google Chrome și faceți clic pe pictograma hamburger „trei puncte” din colțul din dreapta-sus al barei de sus.

2. Din meniul derulant, selectați „Mai multe instrumente” și apoi „Extensii”. Aceasta vă va duce la managerul de extensii, unde puteți vizualiza toate extensiile instalate.

De asemenea, puteți intra chrome://extensions/ în bara de adrese pentru a ajunge la aceeași pagină.

crom-incognito-extensii-3

3. O listă cu toate extensiile va apărea pe pagină. Bifați caseta „Permiteți în incognito” de sub extensiile preferate.

crom-incognito-extensii-4

Pentru unele extensii, Chrome va afișa un avertisment că nu poate împiedica extensiile să înregistreze istoricul browserului sau să stocheze alte date, așa că trebuie să vă asigurați că activați numai extensiile în care aveți încredere și că nu vă utilizează datele personale în mod greșit.

4. Lansați o nouă sesiune incognito („Ctrl + Shift + N”) și verificați dacă extensia funcționează.

Sper că acest articol v-a ajutat să aflați cum să activați extensiile în modul incognito al Chrome. Spuneți-ne extensiile Chrome de care nu puteți face fără să navigați pe web în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x