Cum se activează HomeKit pe termostatul Ecobee

Cum se activează HomeKit pe termostatul Ecobee

La prima configurare a termostatului inteligent Ecobee, HomeKit-ul Apple nu este activat automat. Cu toate acestea, dacă aveți un iPhone și doriți să utilizați Siri pentru a vă controla termostatul – sau pentru a-l integra cu alte produse HomeKit – iată cum să activați HomeKit pe termostatul Ecobee.

Ambele Ecobee4 și Ecobee3 Lite acceptă HomeKit, dar trebuie să îl activați manual dacă doriți să funcționeze cu termostatul. Iată cum să o faci.

Începeți deschizând aplicația Ecobee de pe telefon și asigurați-vă că sunteți la ecranul principal, unde vă afișează termostatul.

IMG_2419_stomped

Dacă nu vă aflați pe acest ecran, atingeți săgeata înapoi din colțul din stânga sus.

IMG_2420_stomped

După aceea, atingeți pictograma meniu din colțul din dreapta sus al ecranului.

IMG_2419_stomped

Atingeți „Adăugați ecobee compatibil HomeKit”.

IMG_2421_stomped

Dacă nu aveți deja configurat HomeKit, vi se va cere să configurați o „casă”. După ce creați unul și apare pe ecran cu o bifă lângă el, apăsați „Următorul” în colțul din dreapta sus.

IMG_2422_stomped

Apăsați pe „Adăugați” pentru a începe adăugarea termostatului, dar dacă aveți mai multe, puteți selecta „Spuneți salut” pentru a identifica unul specific pe care doriți să îl adăugați.

IMG_2424_stomped

După ce atingeți „Adăugați”, pe ecranul termostatului Ecobee va apărea un cod HomeKit. Pur și simplu scanați-l cu iPhone-ul dvs. sau puteți introduce manual codul atingând „Introduceți codul manual” în partea de jos.

IMG_2426_stomped

Odată ce a scanat codul, acesta va adăuga termostatul la configurația HomeKit.

IMG_2427_stomped

În ecranul următor, veți selecta o cameră HomeKit în care se află Ecobee. Apoi apăsați „Următorul”.

IMG_2428_stomped

Atingeți „Terminat” pe ecranul următor.

IMG_2429_stomped

Veți fi readus la ecranul principal, unde veți vedea acum o siglă „Acasă” în colțul din stânga sus, indicând faptul că termostatul are acum HomeKit activat.

IMG_2430_stomped

De asemenea, veți primi un mesaj pop-up pe ecranul termostatului, spunând că ați adăugat cu succes termostatul la configurarea HomeKit. Atingeți „OK” în colțul din dreapta jos pentru a șterge mesajul.

IMG_2431_stomped

De aici, puteți utiliza Siri pentru a ridica sau a reduce termostatul folosind vocea dvs. sau pentru a-l adăuga la diverse scene în care puteți controla mai multe produse smarthome cu o simplă atingere a unui buton în aplicația la alegere.

Scroll to Top