Cum se activează modul Kiosk pe dispozitivele Android

Cum se activează modul Kiosk pe dispozitivele Android
⏱️ 8 min read

Este posibil să vă transformați telefonul sau tableta Android într-un chioșc cu drepturi depline. Acest lucru vă permite să blocați dispozitivul la o selecție de aplicații din lista albă sau la o singură fereastră de browser. Mai mult, puteți avea propriile semnalizări digitale montate pe mâner sau perete video.

Folosind următoarele aplicații, puteți crea diferite tipuri de chioșcuri cu telefoanele și tabletele dvs. Android.

Notă: dacă doriți să convertiți un computer într-un chioșc, urmați în schimb acest ghid.

1. Modul site-urilor de pe lista albă

Uneori este posibil să doriți ca dispozitivul dvs. să ruleze doar unul sau mai multe site-uri web pe ecran complet, ceea ce face mai ușor vizitatorilor să vă uite ofertele, să efectueze căutări și să aibă o experiență bună pentru utilizator. SureFox vă ajută să configurați un chioșc într-un singur site web sau în mai multe moduri. Pentru a începe, descărcați și instalați aplicația pe telefon sau tabletă și continuați cu toate permisiunile necesare.

Configurarea aplicației este foarte ușoară, deoarece vine cu permisiuni standard.

Surefox Kiosk Mode Runtime Permissions activate

Aplicația vă va solicita să atingeți ecranul de cinci ori. Introduceți parola implicită pentru a continua.

Surefox Kiosk Mode Password Set

Accesați „Site-uri web permise” pentru a adăuga sau edita adresele URL din lista albă.

Surefox Settings Dashboard

Introduceți detaliile site-ului web și adresa URL. Puteți chiar să ascundeți adresa URL și să redirecționați toate paginile de eroare către acest site web.

Surefox Kiosk Mode Specific site-ului web

Odată ce dispozitivul dvs. se află în modul site-uri cu listă albă, utilizatorul poate accesa numai acele site-uri web și nimic altceva. Modul de bază gratuit vine doar cu o parolă implicită pe care o puteți părăsi în siguranță. Cu o licență pro, puteți obține o blocare completă a telefonului, cu excepția site-urilor de pe lista albă, în timp ce scăpați de filigran.

Surefox Kiosk Mode Homescreen

2. Semnalizare digitală și modul Video Wall

Pentru a vă converti telefonul sau tableta în semnalizare digitală sau video wall, trebuie să blocați toate celelalte aplicații. Pentru aceasta, puteți găsi aplicații de chioșc video, cum ar fi Aceasta. De îndată ce îl descărcați și îl instalați, aplicația vă va ghida către un „folder” în care puteți adăuga fotografiile și videoclipurile necesare.

Permisiunile modului chioșc Aplicația chioșc video complet

Puteți adăuga cât mai multe fotografii și videoclipuri din orice dosar de pe telefon sau tabletă. Pentru a reda videoclipuri YouTube, trebuie să le descărcați din timp.

Fișierele și videoclipurile aplicației pentru chioșcuri video complet utilizate

De îndată ce faceți clic pe „Confirmare”, dispozitivul se va transforma într-un suport foto rotativ sau un perete video. Există mai multe opțiuni în „programare” și „gestionare”. Puteți seta o parolă pentru a vă asigura că nimeni altcineva nu poate modifica setările chioșcului dvs.

Setarea completă a parolei pentru aplicația chioșc video complet

3. Mod Multi-App

Restricționarea telefonului pentru a rula numai aplicații selectate este destul de utilă dacă sunteți în aer liber sau aveți nevoie de o pauză de la actualizări și notificări de aplicații. Dacă sunteți organizator de evenimente, o astfel de setare vă poate ajuta să creați o experiență captivantă pentru vizitatorii dvs.

Descărcați și instalați Scalefusion pentru a bloca telefonul sau tableta numai la una sau mai multe aplicații. Mai întâi, vi se va cere să denumiți dispozitivul.

Numele dispozitivului Scalefusion

În calitate de administrator de dispozitiv, va trebui să activați mai multe permisiuni. Acestea includ capacitatea aplicației de a șterge toate datele, de a schimba ecranul, de a debloca parola, de a bloca ecranul și multe altele.

Oferiți aplicației toate permisiunile necesare pentru administratorul dispozitivului, accesul la utilizare și notificările aplicației.

Permisiuni de administrare a dispozitivului Scalefusion finalizate

Selectați Scalefusion când se deschide caseta de dialog, apoi alegeți „întotdeauna” pentru ao configura permanent.

Configurare Scalefusion

În ecranul următor, puteți alege să rulați dispozitivul în modul unic sau să alegeți o mână de aplicații.

Scalefusion Alegeți modul Aplicații permise

Selectați toate aplicațiile necesare pe care doriți să le poată accesa utilizatorii dispozitivului.

Scalefusion Alegeți aplicațiile permise Selectați

Aici telefonul Android este în modul multi-aplicație, rulând cel mult patru aplicații. Puteți restricționa utilizatorii să acceseze conexiuni Wi-Fi, să vizualizeze date specifice dispozitivului, să vizitați orice bară de adrese și multe altele.

Aplicații Scalefusion blocate

Faceți clic pe meniul cu trei puncte pentru a ieși din modul chioșc. Vă va cere o parolă implicită. Cu un cont profesionist, puteți nu numai să preveniți o ieșire din chioșc, ci și să dezactivați resetarea din fabrică, butonul de alimentare și multe altele.

Mod de ieșire Scalefusion

Concluzie

Astăzi, chioșcurile digitale sunt o vedere familiară peste tot. Pentru un telefon sau tabletă Android mai vechi, un chioșc este una dintre cele mai bune utilizări, având în vedere memoria sa care se estompează și specificațiile învechite.

Cu o tabletă, după ce ați transformat-o într-un chioșc, este posibil să căutați o suport fix pentru tablete care se rotește în jurul unui pivot. În cele din urmă, dacă sunteți în vacanță sau ocupați, restricționarea dispozitivului la doar câteva aplicații nu este o idee rea.

Ați folosit telefoane sau tablete Android în modul chioșc? Cum a fost experiența ta? Anunțați-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x