Cum se activează redarea în fundal în YouTube pentru Android

Cum se activează redarea în fundal în YouTube pentru Android

Nu numai că YouTube este plin de videoclipuri pe care vă puteți bucura să le vizionați în timpul liber pe dispozitivele dvs., dar are și câteva melodii foarte bune. Când lucrați sau discutați cu prietenii, puteți asculta aceste piese muzicale și vă puteți ocupa urechile.

Una dintre problemele în acest sens este că videoclipul, împreună cu sunetul, se oprește din redare imediat ce te îndepărtezi de aplicația YouTube de pe dispozitivul tău Android. De exemplu, dacă redați un videoclip pe YouTube pe dispozitivul dvs. Android și vă mutați la, să spunem o aplicație de e-mail, videoclipul se va opri din redare. Deci, cum poți să continui redarea videoclipului când te îndepărtezi de aplicația YouTube? Ei bine, există o modalitate de a face asta.

Un modul Xposed numit Redare în fundal YouTube vă permite să vă mențineți videoclipurile redate chiar și atunci când nu mai aveți aplicația oficială YouTube. Nu trebuie să păstrați aplicația deschisă pentru a continua să ascultați muzică sau un videoclip pe care îl urmăriți pe YouTube. Iată cum puteți proceda la instalarea modulului menționat anterior pe dispozitivul dvs. Android.

Notă: Dispozitivul dvs. trebuie să fie înrădăcinat înainte de a putea efectua următorul tutorial. De asemenea, instalați Xposed pe dispozitiv pe propriul risc.

În primul rând, trebuie să instalați Xposed Framework pe dispozitivul dvs. și apoi puteți instala modulul menționat anterior. Iată cum:

Instalarea Xposed Framework

1. Descărcați și instalați Instalatorul Xposed aplicația de pe dispozitiv.

ad-banner

2. Lansați aplicația din sertarul de aplicații de pe dispozitiv.

3. Pe primul ecran al aplicației, ar trebui să vedeți o opțiune pe care scrie “Framework”. Atingeți-l și vă va permite să instalați cadrul pe dispozitiv.

4. Veți vedea un mesaj de avertizare înainte de a instala cadrul. Apăsați pe “OK” și vă va permite să mergeți mai departe.

Veți vedea un mesaj de avertizare înainte de a instala cadrul.

5. Aici puteți instala și dezinstala Xposed Framework pe dispozitiv. Apăsați pe butonul care scrie “Instalare / Actualizare” și ar trebui să vă permită să instalați cadrul.

Atingeți butonul care indică

6. După ce a terminat instalarea cadrului, ar trebui să vedeți un mesaj care spune că va reporni dispozitivul. Atingeți “OK” și dispozitivul dvs. va reporni.

Atingeți butonul pe care scrie

Esti gata.

Xposed este acum instalat pe dispozitivul dvs. și puteți începe să îl utilizați imediat ce dispozitivul repornește.

Deoarece Xposed este acum disponibil pe dispozitivul dvs., să vedem cum puteți instala modulul menționat anterior pe dispozitivul dvs.:

Activarea redării în fundal pe YouTube

1. Lansați Xposed Installer din sertarul aplicației.

2. Apăsați pe opțiunea care scrie “Descărcare”, deoarece puteți descărca noi module pentru dispozitivul dvs.

Puteți descărca noi module pentru dispozitivul dvs.

3. Apăsați pe pictograma de căutare din colțul din dreapta sus; căutați și atingeți “Redare în fundal YouTube”.

Căutați și atingeți

4. Ar trebui să lanseze descrierea pentru modul. Atingeți fila “Versiuni” urmată de “Descărcați”. Modulul ar trebui să înceapă descărcarea.

Modulul ar trebui să înceapă descărcarea.

5. Când ați terminat descărcarea, ar trebui să vi se solicite să îl instalați. Doar parcurgeți pașii de instalare și veți fi gata. Este vrăjitorul standard de instalare a aplicației și nimic asemănător cu racheta-știință.

Parcurgeți pașii de instalare.

6. Mai întâi trebuie să activați modulul înainte de al putea utiliza. Pentru aceasta, reveniți la meniul principal al Xposed Installer și atingeți “Module”. Apoi, bifați caseta de lângă modulul pe care l-ați instalat în pașii de mai sus și va fi activat.

Mai întâi trebuie să activați modulul înainte de al putea utiliza.

7. Reporniți dispozitivul pentru ca modificările să aibă efect.

Sunteți gata.

Acum puteți asculta melodiile dvs. preferate în aplicația YouTube pentru Android fără a menține aplicația deschisă. Funcționează doar indiferent de aplicația pe care o utilizați în prezent.

Concluzie

Cu disponibilitatea a mii de melodii pe YouTube, nu trebuie să pierdeți șansa de a le asculta pe toate în timp ce lucrați cu alte aplicații pe dispozitiv. Soluția de mai sus ar trebui să vă ajute să mențineți muzica în timp ce trimiteți e-mailuri sau încărcați imagini pe Facebook.

Noroc!

Scroll to Top