Cum se adaugă „Deschideți cu Notepad” în meniul contextual din Windows 10

Cum se adaugă „Deschideți cu Notepad” în meniul contextual din Windows 10
⏱️ 1 min read

Meniul contextual din Windows 10 este lista mică de opțiuni care apare atunci când faceți clic dreapta oriunde în Windows 10. Opțiunile exacte care apar vor depinde dacă faceți clic dreapta pe un fișier, folder sau spațiu gol. Dar, cu unele modificări de registry, puteți extinde opțiunile din meniul contextual, cum ar fi adăugând opțiunea „deschideți cu Notepad”.

Chiar dacă acest proces este sigur dacă urmați instrucțiunile, merită să faceți mai întâi o copie de rezervă a registrului în cazul în care vă strecurați pe parcurs.

Cu asta în afara drumului, putem începe.

1. Deschideți Registry Editor apăsând tasta Start și tastând regedit. În Editorul de registru, navigați la:

2. Sub folderul „shell”, faceți clic dreapta și creați o nouă cheie numită „Deschideți cu Notepad”. Apoi, în cadrul acestuia, creați o cheie numită „comandă”.

3. În folderul cheie „comandă”, faceți dublu clic pe șirul „Implicit”. În caseta Valoare, tastați notepad.exe %1.

Adăugați Open With Notepad Context Menu Windows 10 Edit String

Asta e. Acum închideți Editorul de registru, faceți clic dreapta pe desktop și ar trebui să vedeți „Open with Notepad” apare chiar în meniul contextual ori de câte ori faceți clic dreapta pe un fișier.

Avem mult mai multe hacks de registru Windows 10 dacă sunteți interesat. Sau, dacă sunteți în căutarea unei explozii din trecut, consultați lista noastră de screensaver-uri excelente Windows 10. Da, știm că nu aveți nevoie tehnic de un screensaver în epoca actuală a LCD-ului, dar arată doar frumos, nu?

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x