Cum se adaugă fișiere atașate în aplicația Mail pe iOS

Cum se adaugă fișiere atașate în aplicația Mail pe iOS
⏱️ 4 min read

Atașarea fișierelor la e-mailuri este norma pentru aproape fiecare furnizor de e-mailuri și sistem de operare, majoritatea furnizorilor de e-mail permit atașamente de până la 25 MB. Pe cât de ușor este să trimiteți un atașament pe un furnizor de e-mail desktop, lucrurile pot deveni uneori confuze atunci când vine vorba de un sistem de operare mobil.

De exemplu, unii oameni nu știu cum să atașați o fotografie la un e-mail în aplicația de e-mail iOS, deoarece opțiunea este oarecum ascunsă în meniul de editare. Aici vom acoperi cum să atașați fotografii, videoclipuri și diferite fișiere la un e-mail pe iOS. De asemenea, puteți alege să utilizați alte aplicații de e-mail terțe, cum ar fi Gmail, dar rețineți că procedura va fi diferită pentru acele aplicații.

Cum să atașați o fotografie / video din rola camerei

Există două metode de bază pentru atașarea și trimiterea unei fotografii sau a unui videoclip la un e-mail. Singura diferență între ambele metode este că prima „atașează” fotografia / videoclipul din rola camerei pe e-mail, în timp ce a doua o încorporează în textul e-mailului. Puteți alege ce metodă doriți să urmați:

Pentru a atașa o fotografie / videoclip direct la un e-mail:

1. Deschideți aplicația Mail de pe dispozitivul dvs. iOS.

2. Faceți clic pe pictograma „Compuneți” din colțul din dreapta jos pentru a compune un e-mail nou.

3. În secțiunea Mesaj, atingeți lung pe ecran pentru a deschide meniul de editare (meniul tăiat, copiat, lipit).

Atașamente de e-mail Ios Long Tap

4. Faceți clic pe săgeata dreapta.

5. Selectați „Insert Photo or Video” pentru a atașa o fotografie sau un videoclip din rola camerei.

Atașamente de e-mail Ios Insert Photo

De asemenea, puteți alege să atașați fotografii sau videoclipuri direct din rola camerei la un nou e-mail. Pentru a face acest lucru:

1. Deschideți aplicația Fotografii.

2. Faceți clic pe „Selectați” în colțul din dreapta sus și selectați fotografiile sau videoclipurile pe care doriți să le atașați la un nou e-mail.

3. Odată selectat, faceți clic pe pictograma Partajare din colțul din stânga jos.

E-mailuri atașate Ios Share

4. Faceți clic pe aplicația Mail. Aceasta va compune un e-mail nou cu fotografiile dvs. încorporate în secțiunea de conținut, similar cu a avea un atașament.

Atașamente prin e-mail Ios Photo Embed

Cum să atașați un fișier la un e-mail

Metodele simple descrise mai sus acoperă cum să atașați sau să încorporați o fotografie sau un videoclip într-un e-mail. Ce se întâmplă dacă doriți să atașați un e-mail, cum ar fi un fișier PDF sau Word sau un fișier MP3? În acest caz, va trebui să utilizați sistemul de fișiere Apple pentru a face acest lucru.

Puteți alege să atașați un fișier din sistemul de fișiere Apple, iCloud Drive sau dintr-o aplicație de stocare terță parte, cum ar fi Dropbox, Google Drive etc. Pentru a face acest lucru, pur și simplu urmați ghidul de mai jos:

1. Deschideți aplicația Mail și scrieți un e-mail nou.

2. În secțiunea de conținut, atingeți lung pentru a afișa meniul de editare.

3. Faceți clic pe săgeata din dreapta și selectați „Adăugați atașament”.

Atașamente prin e-mail Ios Adaugă atașament

4. Aceasta va deschide meniul Fișiere unde puteți atașa orice fișier prezent pe dispozitivul dvs. iOS sau din iCloud Drive.

Atașamente de e-mail Ios Icloud Drive

5. Dacă doriți să selectați un fișier din Google Drive sau Dropbox, trebuie să vă asigurați că opțiunea este activată mai întâi. Pentru aceasta, faceți clic pe butonul Înapoi, unde veți vedea toate celelalte opțiuni disponibile în prezent.

6. Faceți clic pe „Locații” în colțul din stânga sus, apoi atingeți „Editați” în colțul din dreapta sus.

Atașamente de e-mail Ios Edit

7. Aici veți găsi alte aplicații de stocare terță parte în care este posibil să aveți fișiere stocate. Activați caseta de selectare pentru aplicația de stocare pe care doriți să o utilizați.

Atașamente de e-mail Locații de stocare Ios

8. După ce ați terminat, pur și simplu selectați locația, navigați și selectați fișierul pe care doriți să-l atașați la e-mail. Asigurați-vă că dimensiunea fișierului rămâne în limitele furnizorului dvs. de e-mail.

Folosind metodele descrise mai sus, puteți atașa diverse fișiere la e-mail pe dispozitivul dvs. iOS. Ați găsit util acest ghid? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x