Come aggiungere "Mi sento fortunato" alla Omnibox di Chrome

Cum se adaugă „Mă simt norocos” în caseta polivalentă Chrome

Opțiunea „Mă simt norocos” se simte ca o revenire la vremuri mai inocente – cu puțin timp înainte ca Google să devină un monolit corporativ cu un zâmbet larg amenințător care se hrănește necontenit cu datele noastre online. Funcția vă permite să introduceți o interogare de căutare, apoi faceți clic pe „Mă simt norocos” pentru a vă duce direct la o clasare a site-ului bine evaluată pentru căutarea dvs., în loc să vă afișez o listă cu rezultatele căutării.

În timp ce caseta Feeling Lucky este una dintre puținele rămășițe din primele zile ale Google încă la noi, ar fi bine dacă Google s-ar gândi să o integreze în bara de adrese (la fel ca și cum ar fi integrată căutarea obișnuită). Dar dacă Google nu o va face, atunci cel puțin o puteți face singur cu acest ghid.

Pentru a adăuga „Mă simt norocos” în caseta polivalentă, va trebui în esență să creați un motor de căutare pentru i, astfel încât, atunci când introduceți termenul de căutare în caseta polivalentă, să faceți un „eu” Căutare m Feeling Lucky ”în loc de o căutare obișnuită.

Pentru aceasta, deschideți Chrome, faceți clic pe pictograma meniului cu trei puncte din colțul din dreapta sus, apoi pe Setări.

Faceți clic pe „Motor de căutare -> Gestionați motoarele de căutare -> Adăugați”.

Mă simt norocos Google Adaugă motor de căutare 3

În fereastra pop-out, introduceți următoarele în cele trei casete:

ad-banner

Motor de căutare: Mă simt norocos

Cuvânt cheie: ifl (deși acest lucru poate fi orice vrei – păstrează-l clar și scurt).

Adresa URL cu% s în locul interogării: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=%s

Mă simt norocos Google Adaugă motor de căutare 2

După ce ați introdus toate informațiile, faceți clic pe Adăugare.

Cu motorul de căutare „Mă simt norocos” acum în lista dvs. de motoare de căutare, îl puteți accesa introducând cuvântul cheie al acestuia (ifl sau orice ai ales ca cuvânt cheie) în caseta polivalentă / bara de adrese urmată de bara de spațiu.

Mă simt norocos Căutare Google Ifl

Căutarea se va transforma într-o căutare „Mă simt norocos” pe baza motorului de căutare pe care l-ați creat mai devreme. Introduceți interogarea dvs. de căutare și veți fi direcționat direct la un site bine clasat ales de Google pentru interogarea respectivă.

Mă simt extensii norocoase

Dacă există o modalitate de a face lucrurile fără a utiliza aplicații și extensii de la terți, atunci voi alege întotdeauna să fac asta chiar dacă poate dura ceva mai mult timp. Însă, dacă timpul este o prioritate pentru dvs., atunci puteți încerca una dintre cele mai multe extensii Chrome care practic fac aceeași treabă.

Mă simt norocos Google Adaugă extensie

Mă simt norocos – Treceți peste căutare vă permite să efectuați o căutare „Mă simt norocos” tastând cuvântul go urmat de un spațiu în bara de adrese. Apoi este această extensie, care face exact același lucru cu excepția este introdus în bara de adrese urmat de spațiu. Indiferent de metoda pe care o alegeți, toate atinge același obiectiv în același mod.

Deci, acum că v-ați stabilit ca un jucător de motoare de căutare cu un nivel ridicat de rulare, probabil că doriți să continuați să modificați Chrome pentru a profita la maximum de el. În acest caz, citiți lista noastră cu cele mai bune steaguri Chrome pe care le puteți activa. Consultați, de asemenea, ghidul nostru despre cum să găsiți și să înlocuiți text în Chrome și Firefox.

Credit de imagine: Mă simt norocos de către DepositPhotos

Legate de:

  • Cum se creează un cod QR instantaneu în Google Chrome
  • Cum să importați și să exportați marcaje în Google Chrome
  • Cum să fixați extensiile pe bara de instrumente Google Chrome
Scroll to Top