Cum se adaugă mai multe opriri în Google Maps

Cum se adaugă mai multe opriri în Google Maps
⏱️ 4 min read

În zilele noastre se pare că există din ce în ce mai mulți oameni care nu pot ieși dintr-o pungă de hârtie fără a lansa aplicația Google Maps. Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că GPS-ul ne strică sensul natural de direcție. Din fericire, stăpânii de la Google au observat această problemă. Soluția pe care au venit-o ne va face pe toți mai dependenți de aplicația lor de navigație, dar cel puțin vom ajunge în locurile în care trebuie să fim.

Majoritatea oamenilor știu că Google Maps vă poate oferi indicații detaliate pentru a ajunge de la punctul A la B. Dar dacă doriți să faceți mai multe opriri în călătoria dvs.? Uitați să vă uitați la o hartă. Spune la revedere rătăcirii în căutarea unor indicatoare stradale. Google Maps vă permite să introduceți până la nouă destinații suplimentare! Acum puteți arunca cu încredere harta de hârtie din cutia de mănuși!

Notă: adăugarea mai multor locații în Google Maps este acceptată numai atunci când călătoriți cu mașina sau pe jos. Dacă descoperiți că nu puteți adăuga mai multe destinații, asigurați-vă că ați selectat pictograma mașină sau om de mers pe jos în Google Maps.

Cum se adaugă mai multe destinații în aplicația mobilă

Puteți adăuga mai multe destinații atât versiunilor Android, cât și iOS ale Google Maps. Pentru a începe, lansați aplicația și atingeți butonul albastru „Go” din partea dreaptă jos a ecranului.

maps-app-gobutton

Veți observa că, în mod implicit, Google Maps folosește locația telefonului dvs. ca punct de plecare. Dacă doriți un punct de plecare diferit, introduceți-l manual. Apoi, introduceți prima oprire în caseta „Alegeți destinația” de sub punctul de plecare. Pentru a introduce o altă destinație, atingeți pictograma meniu (trei puncte stivuite una peste alta) în colțul din dreapta sus al ecranului. Cu meniul deschis, găsiți opțiunea „Adăugați oprire” și apăsați pe ea. Aceasta va adăuga o altă casetă de destinație sub prima. Introduceți a doua destinație dorită în acea casetă.

hărți-adăugare-stop1

Puteți repeta acest proces pentru a adăuga nouă opriri suplimentare dincolo de destinația inițială. Dacă doriți să rearanjați ordinea opririlor dvs., observați cele trei linii stivuite în stânga fiecărei destinații. Țineți apăsat pe aceste trei linii și trageți opririle în ordinea dorită. După ce ați adăugat toate opririle și acestea sunt în ordinea corectă, atingeți „Finalizat” și sunteți gata de rulare.

hărți-mobil-multistop1

Cum să adăugați mai multe destinații folosind browserul dvs.

Dacă preferați să vă organizați călătoriile din timp, puteți utiliza versiunea Google Maps bazată pe web. Adăugarea mai multor destinații în versiunea browserului Google Maps este aproape la fel ca în aplicație. Cu toate acestea, există unele ușoare variații.

hărți-web-1ststop

Pentru a începe, direcționați browserul către Hărți Google. Faceți clic pe butonul „Instrucțiuni” care arată ca un diamant albastru cu o săgeată albă în interiorul acestuia. În mod implicit, Google Maps folosește locația computerului ca punct de plecare. Dacă doriți să o modificați, faceți-o acum.

Apoi, veți introduce prima oprire în câmpul marcat „Alegeți destinația sau dați clic pe hartă”. Aveți opțiunea să introduceți destinația sau să faceți clic pe hartă pentru a marca unde doriți să mergeți.

hărți-adăugare-oprire

După ce introduceți prima oprire, ar trebui să vedeți o pictogramă „+” etichetată „Adăugați destinație”. Faceți clic pe această locație și pe o altă locație. Din nou, aveți opțiunea de a tasta manual acest lucru sau de a face clic pe hartă.

La fel ca în cazul aplicației mobile, puteți adăuga nouă opriri suplimentare în călătoria dvs. La fel ca aplicația, puteți rearanja cu ușurință oricare dintre stațiile din călătoria dvs. Doar faceți clic pe cercurile de lângă locații pentru a le glisa și a le fixa în ordinea dorită. Mai mult, puteți trimite instrucțiunile direct pe telefon făcând clic pe pictograma telefonului.

hărți-web-sendtophone

Folosiți Google Maps pentru a vă planifica călătoriile cu mai multe escale? GPS-ul și navigarea automată ți-au stricat simțul direcției? Puteți replia cu succes o hartă pe hârtie? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x