Cum se adaugă marcaje și gloanțe pătrate în Microsoft Word

Cum se adaugă marcaje și gloanțe pătrate în Microsoft Word
⏱️ 8 min read

Microsoft Word are o bogată colecție de simboluri speciale, operatori și stiluri de glonț. Dintre acestea, marcajele și gloanțele pătrate sunt frecvent utilizate în programul de birou pentru note, aplicații, formulare, scrisori, broșuri, pliante și documente online.

Următorul ghid prezintă cele mai simple moduri native de a insera bifate și gloanțe pătrate în Microsoft Word. Aceste metode vor funcționa cel mai bine în Microsoft Office 365 și Microsoft Word 2016 în continuare. Ar trebui să funcționeze și în versiunile anterioare Word, cu excepția motorului de căutare Bing.

Folosind aceste metode, vom ilustra cum să inserați cu ușurință și repetitiv simboluri mai puțin frecvente și mai puțin utilizate. Orice lucru scris în Word poate fi scris și în Gmail, Google Docs și alți editori de documente.

Adăugați bifări în Microsoft Word

Pentru a adăuga o bifă în orice loc al documentului, lăsați cursorul și faceți clic pe „Insert -> Symbol -> More Symbols”.

Selectați „Wingdings 2” ca font. Puteți selecta orice alt font care afișează simbolul bifă, dar cu Wingdings 2, veți obține un simbol de aspect îngrijit, care poate fi reprodus cu ușurință oricând.

Simboluri de bifare a cuvântului Bifați

Faceți clic pe „taste de comandă rapidă” pentru simbolurile de bifare și tastați orice tastă din tastatură pentru a atribui o tastă de comandă rapidă. În timp ce puteți utiliza copiere-lipire, o tastă de comandă rapidă va economisi timp când simbolul trebuie repetat de mai multe ori în document. Asigurați-vă că tasta de comandă rapidă pe care ați proiectat-o ​​este mai puțin frecventă. Nu folosiți niciodată comenzi rapide de sistem precum Alt + F4, Ctrl + C, Ctrl + F pentru a crea comenzi rapide.

Word Checkmark Check Insert

O altă modalitate de a importa simbolul bifă este să deschideți „Harta caracterelor” din meniul Start.

Word Checkmark Charmap Meniul Start

Selectați Wingdings 2 ca stil de font și localizați simbolul bifă, care va fi utilizat selectându-l și copiindu-l în documentul Word. De asemenea, puteți selecta simbolul x pentru a transmite semnificația opusă.

Verificare cuvânt Charmap Verificare și greșit

După ce a fost inserat simbolul de bifare, îl puteți selecta pentru a-i modifica atributele prin „efecte text” ale fontului, disponibile dintr-o selecție simplă cu clic dreapta. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o varietate uimitoare de simboluri de bifă care sunt atractive și unice.

Word Checkmark Inserați bifări

Adăugați gloanțe pătrate în Microsoft Word

Pentru a adăuga gloanțe pătrate în Microsoft Word, selectați mai întâi întregul text care trebuie să fie separat prin listarea în stil gloanț. De asemenea, puteți crea mai întâi stilul glonț și îl puteți utiliza în tot documentul. „Biblioteca de glonț” va avea o colecție de stiluri de glonț, inclusiv glonțul pătrat.

Biblioteca Bullet Word Sqbullets

Faceți clic pe „Definiți un glonț nou” pentru a trece la pasul următor, urmat de „simbol” și „OK”.

Word Sqbullets Definenew

Aici, în categoria fontului Wingdings, puteți vedea un „glonț pătrat gol”, care este foarte frecvent în multe documente. Selectați „OK” pentru a continua.

Cuvinte Sqbullets Diferite

În afară de pătratul gol, puteți vedea și o varietate de gloanțe circulare goale, stele, diamante, săgeți și gloanțe negative.

Word Sqbullets Diferite Activate

Pentru a obține și mai multă varietate în stilurile de glonț, selectați încă o dată „Definiți glonț nou” și selectați „Imagine -> OK”.

Word Sqbullets Imagine

În ecranul următor, veți obține diverse opțiuni pentru a insera imagini în locul stilurilor de glonț. Puteți alege fie un fișier ales, fie „OneDrive – Personal”. Cel mai inteligent mod de a face acest lucru este să folosiți „Căutare de imagini Bing”, care are o varietate uimitoare de gloanțe pătrate și mai multe simboluri.

Word Sqbullets Bing Image Search

Asigurați-vă că imaginile glonț pe care le utilizați sunt numai din Creative Commons.

Rezultate Bing Word Sqbullets

Utilizarea tehnicilor de mai sus pentru alte simboluri

Acum, că am învățat metodele pentru a insera bifate și gloanțe pătrate într-un document Microsoft Word, să aplicăm această învățare pentru a insera simboluri mai utile. De exemplu, Wingdings 2 are o mare varietate de tipuri de glonț triunghi, pătrat, pentagon și hexagon.

Word Sqbullets Otherbullettypes
Cum se adaugă marcaje și gloanțe pătrate în Microsoft Word

„Webdings” este un alt stil de font util pentru a selecta multe imagini reprezentative în locul glonțurilor. Fie că alegeți un bărbat sau o femeie, o pizza sau o bombă, există multe simboluri care reprezintă multe obiecte și oameni.

Word Sqbullets Webdings
Cum se adaugă marcaje și gloanțe pătrate în Microsoft Word

De asemenea, puteți utiliza Font ca „text normal” cu o mare varietate de simboluri valutare, inclusiv lire sterline £, Euro €, Yen ¥, și chiar tipuri neobișnuite, cum ar fi Hryvnia maghiară ₴. Dacă aveți de-a face cu o monedă dată de mai multe ori într-un document, cel mai bine este să utilizați tasta de comandă rapidă atribuită.

Cuvânt de verificare Simboluri Monedă

În afară de simbolurile valutare, puteți utiliza simbolurile asociației fonetice internaționale (IPA) direct în Word.

Verificare cuvinte simboluri fonetică

În afară de inserarea de simboluri neobișnuite și de grade în Microsoft Word, știați că puteți transcrie și sunetul în Microsoft Word 365?

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x