Cum se adaugă o descriere la o întrebare de formular Google

Cum se adaugă o descriere la o întrebare de formular Google
⏱️ 5 min read

Când adăugați o întrebare nouă în Formulare Google, veți fi surprinși să observați că nu oferă o casetă de descriere. Deci, cum se adaugă o descriere la întrebările din Formulare Google pe care le vedeți în formularele altora? Pentru început, nu trebuie să instalați niciun script sau supliment în acest scop. Trebuie să adăugați manual descrieri la întrebările Google Form din setări.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Adăugați descrierea la Întrebarea Google Form pe PC

Deschideți formularul Google în care doriți să adăugați o descriere. Asigurați-vă că aveți drepturile de editare a formularului. Utilizatorii care nu au drepturi de editare nu pot edita formularul în niciun fel.

Când se deschide formularul, faceți clic pe o întrebare pentru al edita. Aceasta va activa diverse funcții de editare. Faceți clic pe pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta jos al casetei de întrebări. Alegeți Descriere din meniu.

Caseta text Descriere va apărea sub întrebarea dvs. Faceți clic pe el și începeți să tastați întrebarea.

Formular Google Tip Descriere Pc

Adăugați descrierea la întrebare în formularul Google de pe mobil

Deschideți formularul Google necesar pe telefonul dvs. Android sau iPhone. Dacă nu aveți acces direct la linkul dvs., lansați aplicația Google Drive și veți găsi toate formularele dvs. Google în ea.

Atingeți întrebarea pentru a începe să o editați. În partea de jos a întrebării va apărea o pictogramă cu trei puncte. Atingeți-l pentru a deschide meniul. Selectați Descriere din meniu.

Formular Google Adăugare descriere mobil

Tastați o descriere pentru întrebarea dvs. în caseta Descriere care apare.

Formular Google Tip Descriere Mobil

Din păcate, există anumite limitări ale textului descrierii. De exemplu, nu puteți adăuga întreruperi de linie sau formata textul (aldin, subliniat etc.). Din fericire, puteți adăuga linkuri în descriere; cu toate acestea, nu le puteți face hyperlink. Pentru a adăuga linkuri, pur și simplu copiați-lipiți-le în casetele de descriere ale formularului dvs.

Pot adăuga o descriere la articolele din lista de verificare Google Forms?

Nu, nu puteți adăuga descrieri la elementele listei de verificare din Formulare Google. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți pune descrierea articolelor din paranteză după fiecare articol din lista de verificare.

Formular Google Adăugați descriere la articolele din lista de verificare

Ce ar trebui să scriu într-o descriere a formularului Google?

Dacă este o secțiune sau o descriere a titlului, descrieți ce conține secțiunea sau formularul, cum trebuie completat, cum veți utiliza informațiile, instrucțiunile pentru utilizator etc. Dacă este o întrebare, descrieți scopul întrebării, ce felul de răspuns pe care îl căutați și dacă acestea ar trebui să țină cont de ceva în timp ce răspund la întrebare. În mod similar, puteți menționa dacă un utilizator poate sau nu selecta mai multe articole.

Dacă nu sunteți sigur, ar trebui să verificați șabloanele pre-realizate de Google pentru inspirație în ceea ce privește designul, întrebările și descrierea acestora. Deschis docs.google.com/forms pe internet. În partea de sus a paginii, veți găsi diverse șabloane. Faceți clic pe galeria Șabloane pentru a vizualiza mai multe articole, apoi faceți clic pe orice șablon pentru a previzualiza și edita în funcție de nevoile dvs.

Galeria de șabloane de formulare Google

Adăugați o descriere la un formular Google fără întrebări

De multe ori poate doriți să oferiți mai multe informații utilizatorilor care nu pot fi adăugate în casetele de descriere. Pentru aceasta, puteți adăuga fie o secțiune, fie o casetă de titlu. Ambele oferă o casetă de descriere în care puteți introduce datele necesare. Pentru a adăuga oricare dintre ele, faceți clic pe o întrebare unde doriți să adăugați informațiile. Din meniul din bara laterală care apare, alegeți Adăugați secțiune sau Adăugați titlu și descriere, în funcție de nevoile dvs. Interesant este că puteți menține secțiunea de titlu necompletată pentru ambele. Puteți utiliza zona de descriere după cum este necesar.

Formular Google Adăugați descriere fără întrebări

Formularele Google sunt ușor de creat și pot fi utilizate în mai multe moduri. De exemplu, îl puteți utiliza pentru a crea sondaje, formulare de înregistrare a evenimentelor, chestionare pentru școli etc. Consultați alte utilizări bune ale Formularelor Google. După ce ați creat și ați partajat formularul cu alte persoane, puteți alege să primiți notificări prin e-mail atunci când cineva trimite formularul.

Legate de:

  • Cum se adaugă o semnătură scrisă în Google Docs
  • Foaie de cheats pentru comenzi rapide de la tastatură Google Docs
  • Cum se utilizează subscript și superindice în Google Docs

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x