Cum se adaugă o semnătură în Outlook

Como adicionar uma assinatura no Outlook
⏱️ 6 min read

Majoritatea dintre noi folosim o semnătură bine gândită în e-mailurile noastre de ieșire. Este trăsătura unui profesionist, iar destinatarul te ia mai în serios. Outlook oferă diverse opțiuni în adăugarea semnăturii la alegere. Le puteți personaliza în continuare cu imagini, cărți de vizită, hyperlinkuri, sigle și fundaluri colorate. Iată cum puteți adăuga o semnătură în Outlook, indiferent dacă utilizați aplicația webmail, desktop sau mobilă.

Visând la o femeie îmbrăcată î...
Visând la o femeie îmbrăcată în negru

Adăugarea unei semnături în Outlook WebMail

În fereastra Webmail, după ce v-ați conectat, puteți vedea o pictogramă roată mică în partea de sus. Faceți clic pentru a deschide un panou lateral în care vedeți opțiunea „Vizualizați toate setările Outlook”. Continuați de aici pentru a accesa setările de bază ale Outlook, inclusiv semnături.

Opțiunea de semnare a e-mailului în clientul de poștă web este un editor de cuvinte bogate în text. Aceasta are tot ce ai nevoie pentru a-ți da semnătura dorinței tale. Indiferent dacă doriți să alegeți o schemă unică de fonturi sau să experimentați culorile, acesta este locul în care puteți face acest lucru.

Casetă de răspuns Compunere semnătură Outlook

Puteți insera imagini în linie și o puteți ajusta în jurul textului. Utilizați butoanele de aliniere stânga, dreapta, justificare și împachetare pentru a poziționa corect imaginea în jurul textului. Puteți adăuga, de asemenea, liste de glonț numerice și neordonate.

Semnătură Outlook Inserați imagini online

Adăugarea de elemente, cum ar fi tabele, simboluri matematice, superscripturi, indice și bare – nu există aproape niciun efect textual, ceea ce Outlook nu permite. Asigurați-vă că nu utilizați prea multe simboluri arcane și tabele de înaltă rezoluție, imagini etc., deoarece acestea nu pot fi redate foarte corect pe ecranul celeilalte persoane.

În zilele noastre, mulți furnizori de e-mail împiedică tentativele de phishing blocând accesul terților la hyperlinkurile sale dintr-o semnătură aleatorie. Adăugarea numai a textului în semnătură nu vă va greși niciodată.

Tabel de semnături Outlook

Odată ce semnătura dvs. este creată, verificați opțiunile „Includeți automat semnătura mea în orice mesaje noi pe care le compun” și „Redirecționați / răspundeți”. Semnătura dvs. Outlook webmail este acum gata de utilizare.

Includeți automat semnătura Outlook

Adăugarea unei semnături în Outlook Desktop Client

Pentru a adăuga o semnătură în clientul desktop Outlook, faceți clic pe „Fișier” și accesați „Opțiuni” din partea de jos. Următoarele capturi de ecran sunt pentru Outlook 2020, dar metode similare sunt aplicabile pentru versiunile anterioare de Outlook până la Outlook 2013.

Opțiuni desktop pentru clientul Signature Outlook

În meniul Opțiuni Outlook, accesați fila Mail unde puteți vedea meniul „Semnături”. Această opțiune vă permite să creați sau să modificați cu ușurință semnături. Instrumentul este mai avansat decât clientul de webmail.

Opțiunile clientului Outlook Signature Desktop

Clientul desktop Outlook are, de asemenea, o opțiune de semnătură asemănătoare editorului Word. Faceți clic pe „Ok” pentru a adăuga o nouă semnătură. Dacă compania dvs. v-a oferit o grămadă de cărți de vizită, le puteți folosi pentru a furniza dovezi concrete ale prezenței dvs. în companie.

Card de vizită Inserare semnătură Outlook

Puteți adăuga un e-mail sau un hyperlink web din editorul de tip Word din caseta Semnătură. Nu uitați să nu adăugați prea multe linkuri, deoarece acest lucru poate face ca semnătura dvs. să pară dezordonată și prea ambițioasă. Adăugarea de linkuri de cont social media ar trebui să fie minimă și limitată la cele pe care le utilizați cu adevărat. LinkedIn, Twitter și Facebook sunt cele mai comune site-uri terțe care trebuie adăugate aici. Asigurați-vă că adăugați un stil de font minim.

Hyperlink pentru desktopul Signature Outlook

Clientul desktop Outlook vă permite să reglați fundalul în jurul semnăturii din opțiunea „Teme sau staționar”. Acest lucru este destul de bun dacă doriți să adăugați o anumită adâncime și varietate la e-mailurile dvs.

Papetărie tematică pentru semnătura Outlook

Adăugarea unei semnături în clientul Android / iOS Outlook

Dacă utilizați aplicația Outlook pentru Android sau iOS pe un telefon sau tabletă, aveți opțiuni limitate, dar eficiente, pentru a adăuga imaginile. Există un buton Semnătură afișat în mod vizibil.

Outlook Signature Mobile Client Androide

Aici ați aflat cum să adăugați semnături Outlook la adresa dvs. de e-mail. Acum puteți adăuga mai multe semnături în contul dvs. Gmail. Dacă sunteți în căutarea unei liste de alternative Outlook, le avem aici. Dacă vă întrebați dacă Outlook este cea mai bună alternativă la Gmail, consultați comparația noastră cap la cap.

Legate de:

  • Cum să reamintim e-mailurile trimise în Outlook
  • 5 Probleme comune Microsoft Outlook și soluțiile lor
  • Cum să recuperați un cont Outlook sau Microsoft blocat

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x