Cum se adaugă o semnătură scrisă în Google Docs

Cum se adaugă o semnătură scrisă în Google Docs
⏱️ 6 min read

V-ați găsit într-o poziție în care trebuia să adăugați o semnătură unui document digital? Poate că semnați un contract sau adăugați un flare profesional la o scrisoare. Dacă tipăriți documentul, este un caz simplu de semnare după ce este tipărit. Desigur, lucrurile sunt puțin mai complicate dacă doriți să trimiteți prin e-mail documentul sau dacă tipăriți o mulțime de copii ale unui document.

Din fericire, dacă vă aflați într-o poziție în care aveți nevoie de o semnătură pe un Google Doc și doriți ceva mai profesionist decât să vă tastați numele, există câteva moduri în care puteți adăuga una.

Utilizarea instrumentelor de desen încorporate

Aceasta este o opțiune bună dacă aveți o tabletă de desen sau un ecran tactil. Este, de asemenea, destul de utilizabil dacă aveți doar un mouse, dar este posibil să nu arate la fel de bine ca o semnătură obișnuită.

Pentru a utiliza instrumentele de desen pentru o semnătură, accesați documentul Google în care doriți să inserați o semnătură. Faceți clic pe „Inserați” în partea de sus a documentului, apoi faceți clic pe „Desen …”

Aceasta deschide o pânză de desen care este un instrument la îndemână atunci când doriți să desenați o imagine pentru documentul dvs. Puteți adăuga linii, săgeți, forme, text și chiar să importați o imagine în instrument pentru editare. Cu toate acestea, deocamdată vom folosi instrumentul „Scribble” pentru a ne scrie semnătura.

Găsiți instrumentul Linie, apoi faceți clic pe butonul săgeată orientat în jos în dreapta sa. În meniul care apare, faceți clic pe „Scribble”.

google-docs-signature-scribble

Acest lucru vă permite să desenați linii pe pânză în formă liberă, ceea ce înseamnă că puteți mâzgălui orice doriți pe ea, cum ar fi semnătura dvs.!

Dacă aveți o tabletă de desen sau un ecran tactil, veți putea desena pe pânză o semnătură destul de asemănătoare. Când trageți prima dvs. linie, o serie de instrumente apar în partea dreaptă sus.

google-docs-signature-scribble-tools

Acestea vă permit să setați grosimea, culoarea și consistența liniei pe care tocmai ați tras-o, precum și a liniilor pe care le trasați după ea. Puteți afla ce linie ați tras ultima dată, deoarece Google o evidențiază în albastru.

După ce ați terminat, faceți clic pe „Salvați și închideți” în partea de sus. Va insera imaginea în documentul dvs.

google-docs-signature-scribble-salvat

Utilizarea unui supliment

Dacă desenarea utilizând instrumentele Google nu produce rezultatele dorite, puteți încerca un supliment. Trebuie doar să faceți clic pe „Suplimente” în timp ce vă aflați într-un document, apoi pe „Obțineți suplimente …” pentru a căuta extensii Google Doc pentru a vă ajuta să scrieți semnătura.

google-docs-signature-addon-get

După instalarea unui program de completare, faceți clic din nou pe „Programe de completare”, apoi selectați programul de completare pe care doriți să îl utilizați.

Deși sunteți liber să experimentați pentru a căuta și utiliza suplimentul care vi se potrivește cel mai bine, există câteva exemple deosebit de bune. Suplimentul numit „Punctat: Creator de semnături” este un instrument frumos care adaugă un efect stilou semnăturilor dvs. Îl puteți folosi de câte ori doriți, iar rezultatele sunt adesea plăcute vizual.

google-docs-semnătură-punctată

În același timp, add-on-ul „HelloSign” este de asemenea excelent și produce o semnătură plăcută folosind doar un mouse. Odată ce ați scris semnătura o dată, HelloSign o salvează, astfel încât să o puteți insera în diferite documente fără a fi nevoie să repetați semnătura de fiecare dată. Cu toate acestea, acestea vă oferă doar trei inserții de semnături gratuite pe lună înainte de a cumpăra pachetul premium și de a debloca utilizări infinite.

google-docs-semnătură-salut-semn

Inserarea unei imagini

Dacă desenul computerizat nu face acest lucru pentru dvs., poate revenirea la hârtie este soluția. Desigur, va trebui să introducem semnătura de hârtie într-un spațiu digital, astfel încât să o puteți folosi în documentul dvs. În mod ideal, acest lucru se va face cu un scaner, așa că, dacă aveți unul la îndemână, sunteți gata să mergeți.

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să semnați o bucată de hârtie albă albă sau să obțineți o scrisoare cu semnătura pe ea. Utilizați scanerul pentru a-l scana, apoi decupați imaginea astfel încât să rămână doar semnătura. Importați-l în Google Docs făcând clic pe „Inserați”, apoi pe „Imagine…” și importând semnătura.

google-docs-signature-insert-image

Puteți, de asemenea, să salvați documentul, să îl imprimați, să îl semnați pe hârtie, apoi să scanați întregul lucru și să îl utilizați în schimb. Cu toate acestea, este posibil să observați o scădere a calității textului după procesul de imprimare și scanare.

Utilizarea unui font cursiv

Dacă desenarea unei semnături nu funcționează și nu puteți scana într-o semnătură, puteți utiliza un font care reprezintă o semnătură. Ar fi o corvoadă să parcurgeți fiecare font instalat pe sistemul dvs. pentru a găsi unul care să arate bine, așa că, dacă doriți să mergeți la goană, puteți utiliza instrumente online care vă scriu numele într-un stil de semnătură.

O opțiune deosebit de bună este semnătura online instrument de semnare a fontului. Există o mulțime de fonturi cu care te poți juca, astfel încât să poți obține o semnătură care se potrivește stilului tău. De asemenea, puteți seta dimensiunea semnăturii dvs. și chiar puteți adăuga o pantă la ea, dacă doriți.

google-docs-signature-website

Delogare

La început, ar putea părea dificil (dacă nu chiar imposibil!) Să adăugați o semnătură la un Google Doc digital. Cu toate acestea, utilizând o gamă largă de instrumente la dispoziția dvs., puteți adăuga o semnătură profesională documentelor dvs.

Ați dorit vreodată să adăugați o semnătură unui document digital? Cum ai făcut-o? Împărtășiți-vă poveștile mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x