Cum se adaugă pagini web și marcaje Chrome pe ecranul de pornire pe Android

Cum se adaugă pagini web și marcaje Chrome pe ecranul de pornire pe Android
⏱️ 3 min read

Dacă sunteți un vizitator obișnuit la un anumit site web (poate Faceți tehnica mai ușoară?), Poate fi util să păstrați site-urile web care vă plac pe pagina dvs. de pornire Android. În acest fel, atunci când doriți să efectuați o vizită pe site, pur și simplu accesați pagina de pornire, atingeți pictograma ca și cum ar fi o aplicație și sunteți acolo!

Am analizat deja cum se face acest lucru cu browserul implicit Android și Firefox în trecut. De data aceasta ne vom concentra asupra modului de a face acest lucru în Chrome.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Adăugarea unui site web specific

Dacă aveți în vedere un anumit site web pe care doriți să îl adăugați la ecranul de pornire, acest lucru se poate face foarte ușor. Puteți adăuga pagini web individuale la pagina dvs. de pornire, unde nu va arăta prea diferit de celelalte aplicații pe care le-ați descărcat.

Pentru a începe, navigați la pagina pe care doriți să o adăugați la ecranul de pornire.

Apoi, apăsați cele trei puncte din partea dreaptă sus a ferestrei Chrome.

crom-acasă-puncte

Apăsați „Adăugați la ecranul de pornire”.

chrome-home-add

Veți vedea că site-ul web va apărea acum pe ecranul de pornire ca o aplicație. Atingeți acest lucru oricând doriți să accesați acel site web.

Adăugarea mai multor site-uri web

Deși adăugarea unui singur site web este utilă, pot exista momente în care doriți să adăugați mai multe site-uri web. Ați putea repeta procesul de mai sus pentru fiecare site web, dar există o modalitate mai simplă și mai organizată de a rezolva această problemă. Aceasta implică utilizarea marcajelor și plasarea unui folder întreg de marcaje pe ecranul de pornire.

Pentru a începe, începeți să marcați site-urile preferate. Acest lucru se poate face navigând la acesta, apoi apăsând cele trei puncte și selectând pictograma stea din partea de sus.

crom-acasă-stea

Acum este timpul să le puneți pe toate într-un folder. Pentru a organiza un marcaj într-un dosar, accesați meniul Marcaje apăsând din nou cele trei puncte și selectând „Marcaje”.

crom-acasă-marcaje

Apăsați cele trei puncte de lângă marcajul pe care doriți să îl mutați și selectați „Mutare”.

crom-acasă-mutare

Aici puteți selecta folderul în care doriți să mutați marcajul. Dacă nu ați creat încă un dosar, puteți face acest lucru aici: selectați opțiunea „Dosar nou …” din partea de sus.

crom-acasă-nou

După ce ați grupat toate site-urile web preferate într-un singur folder, este timpul să le plasați pe ecranul de pornire. Accesați ecranul de pornire și accesați pagina widgeturilor. Acest lucru se realizează de obicei prin apăsarea lungă pe un spațiu gol și selectarea „Widget-uri”, dar aceasta poate varia în funcție de dispozitiv.

widget-uri chrome-home

Derulați în jos până când vedeți „Chrome”, apoi selectați „Marcaje Chrome”.

chrome-home-add-widget

Aceasta va pune un widget de marcaj personalizabil pe pagina principală. În timp ce widgetul susține că este 3 × 2 în numele său, puteți modifica dimensiunea atingând o dată un spațiu gol pe widget, apoi apucând un colț și manevrându-l. Acum aveți o zonă pe pagina dvs. de pornire dedicată marcajelor dvs.!

chrome-home-widget-example

Pagini de pornire

Dacă sunteți un vizitator frecvent la anumite site-uri web, vă puteți ușura viața, făcând site-urile preferate mai accesibile. Acum știi cum să adaugi un singur site pe pagina principală folosind Chrome. De asemenea, știți cum să plasați întregi foldere de marcaje pe pagina principală!

Îți ușurează viața? Spuneți-ne mai jos!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x