Cum se adaugă starea de postare personalizată în WordPress

Cum se adaugă starea de postare personalizată în WordPress
⏱️ 3 min read

WordPress are mai multe stări de post încorporate, cum ar fi schița, publicarea, coșul de gunoi, în așteptare și programată. Dacă aceste stări nu sunt suficiente pentru fluxul de lucru, atunci puteți crea propriile stări de postare personalizate.

WordPress documentație oficială are un mod simplu de a adăuga stări de postare personalizate pe site-ul dvs. WordPress. Tot ce trebuie să faceți este să copiați fragmentul furnizat și să-l inserați în fișierul de funcții sau în pluginul de funcționalitate. Cu toate acestea, din orice motiv, nu funcționează de fiecare dată, iar rezultatul este un pic ciudat. Mai mult, starea postării personalizate adăugate nu va apărea în meniul derulant fără a juca cu unele javascript.

Deci, pentru a evita toate problemele care vin cu adăugarea unui fragment de cod și pentru a ușura lucrurile, vom folosi un plugin gratuit numit PublishPress.

PublishPress este un plugin mic, dar puternic, care este special conceput pentru a gestiona fluxul de editare sau site-uri web regulate și multi-autor WordPress. Ca atare, are o funcție încorporată pentru a crea și a adăuga rapid noi stări de postare personalizate.

Adăugați starea de postare personalizată la WordPress

1. În primul rând, trebuie instalați PublishPress pe WordPress. Pentru aceasta, accesați „Pluginuri” și apoi „Adăugați noi”. Aici, căutați „PublishPress” și faceți clic pe butonul „Instalare”.

2. După instalare, accesați „PublishPress -> Setări -> Statute”. Aici putem adăuga propriile noastre stări de postare.

wp-custom-post-status-publishpress-settings

3. PublishPress adaugă automat trei noi stări de postare numite Pitch, Assigned și In Progress imediat ce instalați pluginul. Le puteți vedea pe panoul din dreapta. Pentru a adăuga propriul dvs., introduceți numele și descrierea stării postării în câmpurile „Nume” și „Descriere”. Dacă doriți, puteți personaliza noua stare cu o culoare și o pictogramă personalizate pentru a o diferenția de alte stări de postare. Faceți clic pe butonul „Adăugați o stare nouă”.

wp-custom-post-status-new-post-status

4. În funcție de rolul utilizatorului, este posibil ca starea de postare personalizată pe care ați creat-o să nu apară în meniul derulant al postării sau al editorului de pagini. Dacă doriți să afișați întotdeauna starea noii postări, accesați fila „Opțiuni” și selectați „Activat” de lângă „Afișați întotdeauna meniul derulant”. Faceți clic pe butonul „Salvați modificările”.

wp-custom-post-status-enable-drop-down-pentru-toți-utilizatorii

5. Asta este, ați creat cu succes noua stare a postării.

wp-custom-post-status-new-post-status-added

6. Dacă doriți, puteți schimba starea implicită a postării din Ciorne în starea de postare dorită. Pentru a schimba starea implicită a postării, faceți clic pe linkul „Faceți setarea prestabilită” care apare când treceți mouse-ul peste starea postării în aceeași pagină.

wp-custom-post-status-set-default-post-status

Din acest moment înainte, veți vedea că starea postării personalizate apare în meniul derulant atunci când creați o postare sau o pagină.

wp-custom-post-status-in-post-editor-screen

Desigur, veți vedea și noua stare a postării personalizate în meniul Editare rapidă.

wp-custom-post-status-in-quick-edit-screen

Un lucru de reținut este atunci când doriți să dezinstalați pluginul PublishPress, trebuie să schimbați manual stările postărilor tuturor postărilor, paginilor și tipurilor de postare personalizate de la starea postării personalizate la starea implicită a postărilor WordPress, cum ar fi Draft, înainte de dezinstalare.

În caz contrar, postările cu starea postării personalizate vor dispărea, dar NU vor fi șterse din tabloul de bord WordPress. Același lucru este valabil chiar și atunci când ați ales să utilizați fragmentul furnizat în documentația oficială WordPress. Dacă ați dezinstalat accidental pluginul fără a schimba mai întâi stările postării, le puteți face să reapară pur și simplu reinstalând pluginul din depozitul WordPress.

Comentează mai jos împărtășind gândurile și experiențele tale cu privire la utilizarea metodei de mai sus pentru a adăuga stări de postare personalizate în WordPress.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x