Cum se adaugă un filigran la o imagine fără Photoshop

Cum se adaugă un filigran la o imagine fără Photoshop

În mod tradițional, filigranele erau plasate pe hârtie produsă prin crearea unei variații a grosimii hârtiei, dar erau vizibile doar atunci când țineați hârtia împotriva luminii. Astăzi, însă, puteți adăuga filigranuri digitale la fișiere media precum imagini sau videoclipuri folosind Photoshop, astfel încât este mai ușor să identificați și să protejați drepturile de autor informațiile conținute în fișier.

Dacă nu sunteți familiarizat cu acesta, nu știți cum să îl utilizați sau vi se pare prea complicat pentru nevoile dvs., urmați pentru a afla cum puteți adăuga un filigran la o imagine fără Photoshop.

Tipuri de software Watermarking

Există diferite programe sau instrumente pe care le puteți utiliza, în afară de Photoshop, care vă pot ajuta să vă filtrați imaginile. Procesul este, de asemenea, mult mai ușor cu astfel de instrumente, cu condiția să alegeți software-ul potrivit. Puteți finaliza cu ușurință filigranul pentru o singură fotografie sau un lot de fotografii în câteva minute.

Software-ul Watermarking poate fi clasificat în aplicații bazate pe browser (online), desktop și mobile. Dacă utilizați computerul, există instrumente precum Microsoft Paint 3D, printre alte opțiuni gratuite și plătite, care vă ajută să vă filtrați fotografiile în mod invizibil.

Aplicațiile mobile de filigranare pentru platformele Android și iOS există, de asemenea, în cazul în care doriți să vă filtrați imaginile din mers de pe smartphone sau tabletă.

Ceea ce urmează sunt diferite opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a filtra imaginile fără Photoshop.

Utilizați imagini Microsoft Paint 3D pentru Watermark

Adăugați filigran fără Photoshop Paint3d

Acesta este un mod gratuit și ieftin de a adăuga filigrane la imagini fără a utiliza Photoshop. Puteți face acest lucru suprapunând un anumit text peste imagine pentru a crea filigranul, deși este posibil să nu arate la fel de profesionist sau de frumos ca în cazul altor editori de fotografii.

Utilizați software-ul de filigranare online: Watermark.ws

Adăugați Watermark No Photoshop Watermarkws

Watermark.ws este flexibil și are o mulțime de opțiuni. Oferă o modalitate rapidă și ușoară de a vă filtra imaginile fără Photoshop. Puteți trage o imagine sau un text oriunde pe imagine și puteți regla culoarea, fontul și opacitatea imaginii. Avantajul utilizării acestui instrument este că vă oferă rezultate cu aspect profesional și vă puteți edita imaginea de mai multe ori.

Utilizați o aplicație desktop pentru a filigranează imagini

Puteți utiliza o aplicație de filigran pentru desktop pentru a adăuga un filigran la imaginile dvs. utilizând software-ul descărcabil. Astfel de instrumente nu necesită o conexiune la Internet pentru a le utiliza, așa cum o face software-ul online, ceea ce le face mai rapide. Puteți stoca imaginile și pe unitatea locală a computerului.

Adăugați filigran fără Photoshop Tsr

Există mai multe aplicații de filigranare pentru computerele Windows și Mac. Acestea includ TSR Watermark, PhotoBulk (instrument plătit pentru macOS) și uMark (gratuit și plătit), printre altele. Un alt bun este IrfanView pentru Windows, care este un vizualizator de imagini, dar are un instrument nativ de filigranare.

Dacă preferați o metodă DIY, puteți adăuga cu ușurință un filigran la paginile PDF folosind Quick Action în macOS.

Utilizați un editor de fotografii pentru a adăuga imagini filigran

Adăugați filigran fără Photoshop Gimp

Dacă instrumentul dvs. de editor foto nu are o funcție încorporată de filigranare, puteți utiliza editoare de imagini, cum ar fi GIMP (gratuit și open source) sau Pixelmator în același scop. Rezultatele procesului de filigranare folosind editori de imagini vor depinde de nivelul dvs. de proiectare, dar pentru mulți oameni este un mod mai ușor (și mai ieftin) de a crea filigranuri în loc de Photoshop.

Aplicații mobile pentru imagini cu filigran

Adăugați Watermark Fără Photoshop Iwatermark

Dacă utilizați smartphone-ul, tableta sau iPad-ul pentru a filtra imaginile în deplasare, există mai multe aplicații mobile de filigranare pentru Android și iOS pe care le puteți utiliza.

Printre acestea se numără iWatermark (Android/iOS), care vă permite să alegeți imagini din galeria telefonului dvs. și să adăugați filigranuri, cum ar fi un drept de autor sau o siglă personalizată, cu câteva atingeri. De asemenea, oferă o funcție de filigranare în serie, astfel încât să puteți filigra mai multe imagini simultan.

Puteți încerca, de asemenea Comenzi rapide (anterior Workflow) pentru iOS, care vă ajută să automatizați mai multe funcții în afară de filigranare. Puteți crea o comandă rapidă care va filigranează întreaga colecție de imagini și chiar o va redimensiona și încărca pe rețelele de socializare.

Învelire

Dacă doriți să adăugați un filigran pe o imagine fără Photoshop și să o păstrați discretă și curată, încercați oricare dintre opțiunile de mai sus înainte de a investi sau de a încerca Photoshop. Un filigran adaugă doar un strat de securitate și identifică sau marchează imaginile dvs. ca ale dvs. și nu garantează că imaginile dvs. nu vor fi utilizate fără consimțământul dumneavoastră. În cele din urmă, va trebui să decideți dacă adăugarea unui filigran merită cheltuielile, efortul și timpul.

Scroll to Top