Cum se adaugă videoclipuri online și offline la documentele Word

Cum se adaugă videoclipuri online și offline la documentele Word
⏱️ 5 min read

Puteți adăuga videoclipuri de pe computer sau de pe Internet pentru a le reda direct în documentul Word. Această funcționalitate vă permite (sau persoanelor cu care partajați documentul) să vizionați videoclipuri direct fără a părăsi documentul. Acest articol vă oferă ghiduri pas cu pas pentru a adăuga videoclipuri online și offline la documentele Microsoft Word.

Adăugați videoclip offline la documentul Word

Dezavantajul adăugării de videoclipuri offline (sau videoclipuri din spațiul de stocare al computerului dvs.) în documentele Word este că acestea vor fi redate doar pe computerul dvs. Videoclipurile adăugate de pe computerul dvs. nu se vor reda dacă trimiteți documentul altcuiva – de aceea videoclipurile offline nu sunt la fel de încurajate ca videoclipurile online. Utilizați ghidul de mai jos dacă vreți să adăugați videoclipuri la documentele dvs. Word.

Mai întâi, activați opțiunea Dezvoltator în documentul dvs. Word. Pentru a face acest lucru:

1. Deschideți documentul Word și mergeți la „Fișier” (vezi imaginea de mai jos).

2. Apoi faceți clic pe „Opțiuni”.

opțiuni online-offline-video-word-doc

3. Apoi, faceți clic pe „Personalizați panglica”.

online-offline-video-word-doc-custom-ribbon

4. Apoi bifați caseta din fața „Dezvoltator” și faceți clic pe „OK”.

online-offline-video-word-doc-dezvoltator

După ce ați urmat acești pași, ar trebui să găsiți o filă DEVELOPER pe documentul dvs. Word, așa cum se vede mai jos.

fila online-offline-video-word-doc-dezvoltator

Acum sunteți pregătiți să vă introduceți videoclipul în documentul Word. Faceți clic pe „fila Dezvoltator”, accesați comenzile și faceți clic pe pictograma etichetată „Instrumente vechi”, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

online-offline-video-word-doc-legacy-tools

Faceți clic pe „Instrumente vechi”, apoi din meniul derulant (sub Control ActiveX) faceți clic pe o pictogramă etichetată „Mai multe controale” și va apărea o casetă de dialog ca cea de mai jos. Derulați în jos până la „Windows Media Player”, selectați-l și faceți clic pe butonul „OK”.

online-offline-video-word-doc-Windows-Media-Player

Veți vedea Windows Media Player afișat pe documentul dvs. Word (așa cum se arată mai jos) după ce faceți clic pe butonul OK. Această etapă este, de asemenea, momentul potrivit pentru a seta înălțimea și lățimea playerului dvs. media, trăgând marginile playerului. Este important să faceți această ajustare acum, deoarece nu va mai fi posibilă ulterior.

online-offline-video-word-doc-wmplayer

Windows Media Player în acest moment nu va reda niciun conținut. Pentru a introduce conținut în Windows Media Player, urmați pașii de mai jos.

Faceți clic dreapta pe Windows Media Player și selectați „Proprietăți”. Ar trebui să vedeți o casetă în partea stângă a ecranului, precum cea de mai jos. Faceți clic pe Categorizat pe caseta afișată pe ecran pentru a găsi conținut pentru Windows Media Player încorporat în Word.

online-offline-video-word-doc-Windows-Media-Player-Properties-Categories

Va apărea o casetă de dialog (ca cea de mai jos), iar apoi puteți utiliza butonul „Răsfoiți” pentru a localiza videoclipul pe care doriți să-l adăugați în documentul Word când faceți clic pe butonul „OK”.

online-offline-video-word-doc-brows

În acest moment, videoclipul dvs. este aproape gata de redare – trebuie doar să ieșiți din „Modul de proiectare”. Pentru a vă reda videoclipul în documentul Word, mergeți la „Filă pentru dezvoltatori”, apoi faceți clic pe „Mod de proiectare” – videoclipul începe să fie redat automat.

online-offline-video-word-doc-design-mode

Acum videoclipul dvs. este gata de redare. Bucurați-vă!

online-offline-video-word-doc-video-play-in-word-document

Pentru a elimina acest videoclip, faceți clic din nou pe „Mod de proiectare” și apăsați Spațiu înapoi S-a dus!

Adăugați videoclip online la documentul Word

Un document Word este configurat pentru a fi mai ușor de utilizat cu videoclipurile online. Puteți adăuga videoclipuri la documentele dvs. Word de pe YouTube și alte surse video încorporate în câțiva pași simpli.

Accesați fila „Insert” a documentului Word.

online-offline-video-word-doc-insert

Apoi, faceți clic pe Video online (așa cum se arată în imaginea de mai jos).

online-offline-video-word-doc-online-video

Video online vă conduce la o casetă de dialog pentru a alege modalitatea preferată de a adăuga videoclipul online. Dacă aveți un videoclip pe care l-ați făcut și doriți să îl inserați, atunci ar fi trebuit să-l adăugați deja pe YouTube. Dacă v-ați încărcat deja videoclipul sau preferați să utilizați alt videoclip YouTube, introduceți titlul videoclipului, cuvântul cheie preferat sau canalul de interes în caseta de căutare YouTube (așa cum se vede mai jos).

online-offline-video-word-doc-youtube

Când am introdus Routech.com în caseta de căutare, a venit cu următoarele.

online-offline-video-word-doc-youtube-make-tech-ușor-1

Selectați orice videoclip din aceste opțiuni și faceți-l redat în documentul dvs. Word! La fel ca videoclipurile offline, puteți șterge videoclipurile online apăsând butonul Ștergeți sau Înapoi spațiu.

Concluzie

Videoclipurile îmbogățesc comunicarea. Adăugarea de videoclipuri explicative în documentele dvs. Word ar putea ajuta la îmbunătățirea valorii și clarității mesajului dvs. Adăugând un videoclip offline la documentele dvs., puteți utiliza rapid conținutul vizual chiar în acel document text, fără a fi nevoie să plecați să îl căutați de fiecare dată când aveți nevoie de el.

Dacă ați găsit acest articol util, vă rugăm să îl împărtășiți. Lasă un comentariu și dă clic pe „Da” mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x