Cum se afișează o limită de viteză pe Google Maps

Noua funcție Google Maps pentru planificarea evenimentelor nu este o idee nouă
⏱️ 2 min read

Ne-am găsit cu toții într-o poziție incertă în care nu știm foarte bine care sunt regulile pentru un drum local. Nu, nu vorbim despre a ști pe ce parte a drumului să circulăm – asta ar trebui să fie dat (sperăm) – ci lucruri precum limitele de viteză.

Google Maps nu a avut întotdeauna informații despre limita de viteză disponibile, dar începând din mai 2019, a fost adăugată o funcție care vă permite să vedeți limitele de viteză în peste patruzeci de țări din întreaga lume.

Lista completă a țărilor care au acum informații despre limita de viteză pe Google Maps include Australia, Brazilia, SUA, Canada, Marea Britanie, India, Mexic, Rusia, Japonia, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Finlanda, Grecia , Ungaria, Islanda, Israel, Italia, Iordania, Kuweit, Letonia, Lituania, Malta, Maroc, Namibia, Olanda, Norvegia, Oman, Polonia, Portugalia, Qatar, România, Arabia Saudită, Serbia, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Suedia , Tunisia și Zimbabwe

Deci, pentru cei dintre voi într-una dintre țările de mai sus, iată cum puteți aduce limita de viteză atunci când utilizați navigarea pe Google Maps.

1. Deschideți Google Maps pe dispozitiv, apăsați pictograma meniu din stânga sus și accesați Setări.

2. Mergeți la Setări de navigare, apoi derulați în jos la „Opțiuni de conducere”.

obțineți opțiuni de conducere Google Maps cu limită de viteză

3. Asigurați-vă că comutatorul „Limite de viteză” este albastru, ceea ce înseamnă că este „Activat”.

Pentru îndrumări suplimentare, puteți activa și opțiunea Vitezometru sub cea care va fi afișată chiar lângă limita de viteză, viteza pe care o călătoriți în prezent. Vă scutește să vă uitați tot timpul între tabloul de bord și ecranul telefonului.

Concluzie

Google Maps devine din ce în ce mai asemănător cu Waze de când a achiziționat o companie inteligentă de navigare prin satelit și, împreună cu opțiunea privind limitele de viteză, navigarea dvs. vă va spune, de asemenea, când vă apropiați de aceste capcane de viteză plictisitoare.

Vă recomandăm să utilizați toate aceste funcții împreună pentru a vă oferi o conștientizare maximă a vitezei dvs. și a limitelor din jurul dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x