Cum se afișează procentajul bateriei pe iPhone

Cum se afișează procentajul bateriei pe iPhone
⏱️ 5 min read

Apple a fost întotdeauna destul de fermă cu privire la modul în care arată încărcarea actuală a bateriei iPhone-ului tău. După cum știți deja, există o pictogramă a bateriei mereu prezentă în colțul din dreapta sus al iOS. Cu toate acestea, datorită iOS 14, există acum mai multe modalități de a verifica aceste informații. Să vorbim despre cum să afișăm procentajul bateriei pe iPhone, în loc de doar o pictogramă.

Înainte de a ne scufunda mai adânc, câteva sfaturi utile. În acest moment, există câteva modalități de a afișa procentajul bateriei pe un iPhone: Control Center este o opțiune prezentă numai în iOS 14 (un widget). Desigur, te poți baza și pe Siri. Următoarele instrucțiuni se aplică oricărui iPhone, atât timp cât acesta rulează iOS 14.0 sau o versiune ulterioară.

1. Afișați procentajul bateriei utilizând Centrul de control

Începând cu cel mai simplu mod de a afișa procentajul bateriei pe un iPhone, să aruncăm o privire la utilizarea Centrului de control.

1. Glisați în jos din colțul din dreapta sus al ecranului iPhone-ului. Va apărea o grilă de pictograme, butoane și comenzi.

2. Aruncați o privire în colțul din dreapta sus al Centrului de control. Chiar lângă pictograma bateriei va fi procentul rămas din bateria telefonului.

3. Pentru a ieși din Centrul de control, glisați în sus de oriunde de pe ecranul smartphone-ului. Alternativ, puteți glisa din partea de jos a ecranului, așa cum ați face pentru a reveni la ecranul de pornire.

Centrul de control procentaj baterie Iphone 12 este deschis

Nici măcar nu trebuie să deschideți complet Centrul de control. Glisați din colțul din dreapta sus al ecranului dispozitivului dvs. – dar de această dată, opriți-vă scurt de a-l deschide complet. Când Centrul de control este pe cale să apară, veți vedea procentajul bateriei iPhone-ului dvs.

2. Utilizarea widgetului bateriei

După cum probabil știți, iOS 14 a adus o mare schimbare a aspectului sistemului de operare. Datorită widgeturilor, puteți obține acum informații mai detaliate din anumite aplicații. Și da, există și un nou widget pentru baterie. Iată cum să îl utilizați.

1. Introduceți modul „jiggle” pe iPhone. Țineți apăsat pe orice spațiu negru de pe ecranul de pornire. (Poate fi orice pagină a ecranului de pornire.)

Procentaj baterie Iphone 12 Adăugare Widget baterie

2. Odată ce pictogramele încep să se miște, veți vedea pictograma „+” în colțul din stânga sus. Atingeți pictograma respectivă și va apărea selectorul de widgeturi.

3. Derulați în jos până când vedeți lista widgeturilor disponibile. Atingeți „Baterii” și se va deschide o altă fereastră. Vor fi trei stiluri și dimensiuni diferite pentru a alege, alegeți alegerea și atingeți „Adăugați un widget”. Rețineți că cel mai mic widget pentru baterie nu arată procentajul bateriei, în timp ce celelalte două widget-uri o fac.

Iphone 12 Procentaj baterie Widget baterie adăugat

4. În cele din urmă, nu ezitați să repoziționați widgetul nou adăugat. După ce sunteți mulțumit de cum arată totul, atingeți Terminat. Asta este!

3. Întrebați-l pe Siri

În cele din urmă, mai există o modalitate de a arăta procentajul bateriei pe iPhone. În orice moment, puteți să-l întrebați pe Siri, care vă este util dacă aveți nevoie să găsiți rapid aceste informații.

Amintiți-vă că puteți apela Siri ținând apăsat butonul lateral. (Ar trebui să vedeți pictograma lui Siri apărând pe ecran.) Și dacă ați activat „Hei Siri” prin „Setări -> Siri și căutare”, puteți spune doar „Hei Siri”, apoi întrebați despre bateria telefonului.

Vorbind despre întrebările pe care le puteți adresa lui Siri, iată cum le puteți formula:

  • Baterie
  • Procentajul bateriei
  • Starea bateriei
  • Care este procentajul bateriei mele?
  • Câtă baterie mai am?
Procentajul bateriei Iphone 12 utilizând Siri

Încheierea

Acestea sunt cele trei moduri de a arăta procentajul bateriei pe iPhone. Deși încă mai avem atenția dvs., am dori să vă recomandăm încă câteva resurse pentru a profita din plin de iPhone și iOS 14.

Iată cum să vă organizați aplicațiile iPhone (profitând din plin de noua „Bibliotecă de aplicații”) și iată ce înseamnă diferite pictograme 5G pe iPhone.

Legate de:

  • 16 dintre cele mai bune comenzi rapide Siri pentru utilizatorii avansați iOS
  • Sfaturi de top pentru a economisi durata de viață a bateriei pe iPhone
  • Cum să dezactivați luminozitatea automată în iOS

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x