Cum se afișează un mesaj personalizat pe ecranul de conectare Windows 10

Cum se afișează un mesaj personalizat pe ecranul de conectare Windows 10
⏱️ 3 min read

Dacă partajați computerul cu alte persoane, cum ar fi prietenii sau membrii familiei sau dacă gestionați mai multe PC-uri, este posibil să vă confruntați cu situații în care doriți să comunicați un fel de mesaj chiar înainte ca un utilizator să fi fost conectat. Pot exista mai multe motivele pentru acest lucru, cum ar fi afișarea unei notificări legale, informarea utilizatorilor despre folderul lor implicit de pe unitatea de rețea, comunicarea utilizatorilor că computerul este monitorizat etc. Chiar dacă sunteți un singur utilizator, afișarea mesajelor personalizate, cum ar fi informațiile de contact, poate fi destul de utilă , în special pentru utilizatorii de laptopuri. Indiferent care este motivul, iată cum puteți afișa mesaje personalizate atunci când un utilizator încearcă să se conecteze la computerul său.

Afișați mesaj personalizat pe ecranul de autentificare Windows

Pentru a afișa un mesaj personalizat pe ecranul de conectare Windows, puteți folosi fie Registrul Windows, fie Politica de securitate locală. Vă voi arăta ambele sensuri. Puteți să o urmați pe cea cu care vă simțiți cel mai confortabil. Rețineți că politica de securitate locală nu este disponibilă în versiunile Windows Home.

1. Afișarea unui mesaj personalizat prin Registrul Windows

Pentru a afișa un mesaj personalizat pe ecranul de conectare Windows utilizând Registrul, apăsați tasta „Win + R” regedit și apăsați butonul Enter.

Acțiunea de mai sus va deschide registrul Windows. Aici, navigați la următoarea cheie.

windows-logon-custom-msg-navigate-to-key

În panoul din dreapta găsiți valoarea „legalnoticecaption”, faceți clic dreapta pe acesta și apoi selectați „Modify”.

windows-logon-custom-msg-select-modifica

Acțiunea de mai sus va deschide fereastra Editare șir. Sub câmpul „Date de valoare”, introduceți titlul mesajului și faceți clic pe butonul „Ok” pentru a salva modificările.

windows-logon-custom-msg-reg-msg-title

După aceea, găsiți cheia „legalnoticetext”, faceți clic dreapta pe ea și apoi selectați opțiunea „Modificați”. În fereastra Editare șir, introduceți textul mesajului dvs. în câmpul Valoare date și apoi faceți clic pe butonul „Ok” pentru a salva modificările.

windows-logon-custom-msg-reg-msg-text

După ce ați terminat modificările, așa va arăta în registrul dvs. Windows.

windows-logon-custom-msg-modified-reg-settings

Din acest moment, veți vedea un mesaj când încercați să vă conectați la computerul Windows.

windows-logon-custom-msg-in-action

2. Utilizarea Editorului de politici de securitate local Windows

Dacă utilizați versiunea Pro a Windows, puteți utiliza și Editorul de politici locale pentru a adăuga un mesaj personalizat pe ecranul de conectare Windows.

Pentru aceasta, căutați „Instrumente administrative” în meniul Start și deschideți-l.

windows-logon-custom-msg-search-admin-tools

După deschiderea ferestrei de instrumente administrative, faceți dublu clic pe comanda rapidă „Politică de securitate locală”.

windows-logon-custom-msg-select-local-sec-policy

Notă: puteți accesa, de asemenea, Politica de securitate locală din Editorul de politici de grup, deschizându-l și navigând la „Configurare computer -> Setări Windows -> Setări de securitate”.

Aici, în fereastra Politicii de securitate locală, navigați la „Politici locale” și apoi la „Politici de securitate”.

windows-logon-custom-msg-open-local-sec-policy

Odată ce sunteți aici, găsiți „Logare interactivă: titlul mesajului pentru utilizatorii care încearcă să se conecteze” și faceți dublu clic pe el. În fereastra de setări, introduceți titlul mesajului și faceți clic pe butonul „Ok” pentru a salva modificările.

windows-logon-custom-msg-secpol-enter-msg-title

Apoi, găsiți și faceți dublu clic pe „Logare interactivă: text mesaj pentru utilizatorii care încearcă să se conecteze”. În fereastra de setări, introduceți corpul mesajului și faceți clic pe butonul „Ok” pentru a salva modificările.

windows-logon-custom-msg-secpol-enter-msg-text

Mesajul dvs. personalizat va fi afișat acum pe ecranul de conectare Windows de fiecare dată când un utilizator încearcă să se conecteze.

Faceți comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele dvs. despre utilizarea metodelor de mai sus pentru a afișa mesajul personalizat pe ecranul de conectare Windows.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x