de Stephen Mayeux

Cum se alege Bootcampul de codare potrivit

Cum se alege Bootcampul de codare corect
Alegerea bootcampului de codare corect implică multe furci în drum.

Un scurt ghid de aplicare, intervievare și decizie

Am învățat cum să codez timp de aproape 10 luni și, până de curând, acesta a fost un efort majoritar auto-condus. Am început cu aceleași resurse gratuite pe care o folosesc majoritatea începătorilor. Mi-am completat învățarea cu conținut plătit la egghead.io, Cod Școală, și câteva cursuri găzduite pe Udemy.

Mergând pe calea autodidactă este o opțiune excelentă pentru majoritatea oamenilor, în special pentru cei care sunt deja angajați și nu au o presiune mare pentru a schimba cariera și pentru a găsi un loc de muncă în dezvoltare.

Nu mai am luxul timpului și am decis să mă înscriu la Școala Codului Viking să mă ajute să mă pregătesc pentru locuri de muncă într-un timp foarte scurt.

Am aplicat la 5 bootcamp-uri de codare luna trecută și aș dori să împărtășesc părerile mele despre fiecare program și despre modul în care am decis în cele din urmă să merg cu Școala Codului Viking.

Hack Reactor Remote Beta & MakerSquare Austin, TX

Considerat „Harvard-ul de bootcampuri de codificare”, Hack Reactor și școala sora ei MakerSquare sunt de top. Dacă vă puteți permite prețul ridicat de 17.780 USD, atunci veți avea o experiență educațională foarte plină de satisfacții și provocatoare. Iată defalcarea:

 1. Cerere – Procesul de aplicare este foarte ușor și durează doar aproximativ 2 minute. După completarea unor informații de bază despre tine, programezi un interviu tehnic și gata! Aveți nevoie doar de o singură aplicație, chiar dacă doriți să aplicați la mai multe școli afiliate Hack Reactor.
 2. Interviu – Veți discuta cu un recent absolvent al programului, care vă va cere să finalizați mai multe provocări. Nu voi intra în detalii aici, dar cu siguranță ar trebui să vă simțiți confortabil folosind JavaScript și foarte familiarizat cu iterarea prin obiecte și tablouri și folosirea funcțiilor de apel invers. Interviul pentru Hack Reactor și MakerSquare au fost identice, așa că vă recomand să aplicați la mai multe școli și să aveți mai multe interviuri.
 3. Decizia mea—Cursul a fost o oprire foarte mare pentru mine. Și, deși am un credit extraordinar, nu am vrut să iau un alt împrumut și să adaug la soldul de datorii deja uluitor al încărcării studenților. Mi-aș dori să-mi permit cheltuielile de școlarizare și de întreținere, dar dacă nu este o problemă pentru tine, atunci merită! Programul este despre JavaScript, care este cel mai tare limbaj în acest moment.

Coding House din Fremont, California

Acesta este un bootcamp de codificare live, adică înveți, mănânci și dormi în același loc timp de trei luni. Ca MakerSquare și Hack Reactor, Coding House se concentrează pe JavaScript și pe stiva MEAN. Școlarizarea este amânată și nu plătiți până nu găsiți un loc de muncă.

Ei bine, nu este exact „să nu plătești” în față. Încă trebuie să plătiți un Depozit de 2.000 USD pe lângă 4.000 dolari pentru cameră și masă. Deci, sunt șase mari în față. Dar hei, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la chirie, gătit sau curățenie. Minunat!

Și ce anume este amânarea școlarizării? Nu înseamnă că nu plătiți nici o taxă. Dacă găsiți un loc de muncă cu normă întreagă în termen de 6 luni de la finalizarea programului, atunci plătiți o taxă de plasament egală cu 18% din salariul din primul an. Depozitul de 2.000 USD se îndreaptă către această taxă de plasare, dar trebuie plătiți taxa de plasament în primele 6 luni de angajare. Presupunând că veți găsi un loc de muncă cu un salariu de 90.000 de dolari, veți lua acasă doar aproximativ 3.300 de dolari pe lună după impozite și după plata taxei de plasare a Coding House. Acest salariu foarte mic ar dura doar 6 luni, dar la naiba, asta fac eu ca profesor de engleză! Și o ultimă notă: Trebuie să fiți autorizat să lucrați în Statele Unite pentru a vă califica pentru amânarea școlii. Dacă nu, trebuie să plătiți prețul integral al 14.000 dolari. Ne pare rău prietenii canadieni 🙁

 1. Aplicația – Aplicarea a fost relativ ușoară. Pe lângă completarea informațiilor de bază despre dvs., trebuie să parcurgeți 10 dintre exercițiile lor de pregătire înainte de a trece la primul interviu.
 2. Interviul – Există de fapt două interviuri. Primul va fi cu Nick, fondatorul Coding House, și aceasta este doar o conversație informală pentru a vedea dacă te-ai potrivi bine în program. (Probabil pentru a vă asigura că nu sunteți prea ciudat. Nimeni nu vrea să împărtășească un pat supraetajat cu un fluaj!). Al doilea interviu este un interviu „tehnic”, dar nu au existat provocări de codificare sau algoritm. Pur și simplu discutați cu unul dintre instructori și răspundeți la câteva întrebări simple despre JavaScript și programare în general.
 3. Decizia mea – Amânarea camerei / pensiunii și a școlarizării au fost puncte de vânzare mari pentru mine, dar am avut impresia din lucrările de pregătire și interviuri că acest program este orientat către începători cu puțină experiență în programare sau dezvoltare web. Nu spun că nu aș putea învăța nimic nou cu Coding House, dar nu cred că aș lovi terenul cu acești tipi și aș fi suficient de provocat de programa lor. Dacă sunteți un adevărat începător, atunci Coding House ar putea fi programul pentru dvs.

App Academy din San Francisco

Acesta este un alt bootcamp foarte reputat situat în San Francisco. Dintre toate școlile la care puteți aplica, App Academy este cel mai competitiv. Rata de acceptare este de aproximativ 5%, ceea ce înseamnă că aveți șanse mai mari să intrați într-o școală din Ivy League!

Acest program oferă, de asemenea, cursuri amânate (a se vedea nota mea de mai sus despre ce înseamnă asta), dar numai dacă sunteți autorizat să lucrați în Statele Unite. App Academy se concentrează pe utilizarea Ruby on Rails pentru partea din spate, dar totuși primiți o doză sănătoasă de JavaScript pentru partea din față.

 1. Aplicația – Spre deosebire de celelalte, aplicația dvs. va dura aproximativ o oră pentru finalizare. Pe lângă răspunsul la întrebările biografice obișnuite, va trebui să rezolvați trei sau patru provocări algoritmice într-o oră. Provocările au fost destul de ușoare și am putut să le finalizez în aproximativ 20 de minute.
 2. Interviul – Acesta a fost cel mai dificil interviu pe care l-am avut și a fost foarte clar de ce au o rată de acceptare atât de mică. Veți face trei provocări algoritmice în interviu și aveți exact 15 minute pentru a le face pe fiecare. Și sunt și provocări dificile! Am reușit să le finalizez pe primele două fără probleme, dar ultima mi-a făcut cu adevărat capul. Asigură-te că te antrenezi mult la Code Wars și Hacker Rank înainte de a încerca acest interviu.
 3. Decizia mea – Mi s-a oferit doar acceptarea condiționată în program, iar cererea mea ar fi fost reconsiderată dacă aș participa la cursul de pregătire de 2.000 USD (care ar acoperi depozitul meu dacă aș fi acceptat în program ulterior). Dar chiar dacă aș fi fost acceptat în program, ar trebui să plătesc cheltuielile de trai pentru cel mai scump oraș din America și probabil că îmi șterg economiile în acest proces.

Școala Codului Viking

Și în cele din urmă școala viselor mele!

VCS este primul bootcamp de codare online, iar fondatorul său, Erik Trautman, este absolvent al App Academy. Acest program se concentrează, de asemenea, pe Ruby on Rails și intră adânc în elementele fundamentale ale CS și în procesul de căutare a unui loc de muncă. Acesta este un alt program „Nu plătiți până nu obțineți un loc de muncă”, dar există și opțiunea de a vă alătura programului Flex, care are date de începere săptămânale și un sistem de prețuri lunar.

Cei mai mulți participanți au nevoie de 6 până la 10 luni pentru a finaliza programul Flex pe o jumătate de normă și, odată ce ați finalizat programul, nu sunteți obligați să plătiți taxa de plasare la locul de muncă.

 1. Aplicația – Este foarte similar cu aplicația App Academy. Răspunde la câteva întrebări simple despre tine și completează câteva provocări de codare împotriva ceasului.
 2. Interviul – De asemenea, exerciții de codare foarte provocatoare în timpul interviului. Aș spune că interviul Viking Code School este la fel de dur ca cel al Academiei App, așa că cu siguranță doriți să analizați elementele fundamentale și să ajungeți foarte repede la rezolvarea problemelor. Erik subliniază cu adevărat importanța comunicării clare în timpul interviului, așa că obișnuiește să vorbești cu voce tare în timp ce codezi.
 3. Decizia mea – După cinci aplicații de bootcamp și interviuri, am urmat în cele din urmă programul Viking Code School Flex. În primul rând, au o prezență și reputație extrem de pozitive pe web și nu am putut găsi nicio poveste de groază sau de groază despre Erik sau Viking Code School. Participanții anteriori au găsit locuri de muncă ca dezvoltatori web cu normă întreagă și este greu să ne certăm cu succes. În al doilea rând, îmi plac datele de început ale programului Flex și modul în care pot finaliza cursul pe bază de fracțiune de normă. Mai am cinci luni în Coreea și aproape că voi termina cursul până mă întorc acasă. Și, în cele din urmă, școlarizarea pentru programul Flex este accesibilă și nu va trebui să iau împrumuturi. În prezent, există trei niveluri de asistență, fiecare cu prețuri diferite, și este posibil să comutați înainte și înapoi de la nivel la nivel. De exemplu, începutul programului se concentrează pe HTML, Bootstrap și elementele de bază ale limbajului de programare Ruby. Deoarece mă simt confortabil cu toate aceste tehnologii acum, am decis să merg cu cel mai mic nivel de asistență (și să economisesc bani), dar voi trece la un nivel mai înalt când voi intra în provocările și proiectele mai dificile.

Intrebarile tale

Aveți întrebări despre aceste școli sau despre codurile bootcamp-urilor în general? Vă rugăm să le scrieți mai jos și voi răspunde fiecăruia în mod individual. Sper că acest ghid a avut succes și îmi doresc mult noroc în eforturile dvs. de codificare!