Cum se blochează fotografiile și mesajele text pe Android

Cum se blochează fotografiile și mesajele text pe Android

Nu trebuie să oferiți motive pentru care doriți să păstrați mesajele text și fotografiile de pe telefon blocate departe de ochii curioși. Aceste lucruri sunt private și ar trebui să rămână valabile și, dacă cineva dorește să vadă lucruri pe care vă bucurați că le-ați distribuit public, atunci se poate îndrepta către pagina dvs. de Twitter sau Instagram. Sau poate aveți copii pe care nu doriți să îi ștergeți în mod accidental întreaga colecție de fotografii.

Există diferite moduri de a bloca fotografii, mesaje text și alte zone ale telefonului pe care doriți să le păstrați private – de la funcții în aplicații în anumite aplicații de mesagerie până la aplicații care vă permit să blocați și să controlați mai bine alte aplicații.

Iată cele mai bune pentru serviciu.

AppLock

Indiferent dacă doriți să blocați fotografii, aplicații de mesagerie sau aproape orice aplicație la care vă puteți gândi, AppLock poate face acest lucru pentru dvs. Nu este atât de precis încât să poată bloca anumite mesaje sau fotografii, dar poate securiza întreaga aplicație, astfel încât, atunci când cineva o atinge, va trebui să introducă un cod sigur (probabil că doar tu îl știi).

AppLock este gratuit și foarte ușor de configurat și ne place faptul că, atunci când ecranul său de blocare apare peste o aplicație, nu se comercializează spunând „AppLock” cu litere mari sau altceva. Doar afișează un ecran de blocare, care se simte subtil și bine integrat cu sistemul de operare.

ad-banner
Blocare mesaje text Fotografii Ecran de blocare Android Applock

AppLock vine cu mai multe funcții, cum ar fi curățarea sistemului și așa mai departe, dar vă recomandăm să îi acordați permisiunile necesare pentru a vă securiza aplicațiile.

Folosiți Telegram, Signal sau alte aplicații de SMS securizate

WhatsApp nu este o aplicație deosebit de privată (și ne-a inspirat să venim cu o listă de alternative). Nu numai că se conectează la Facebook, dar nu oferă prea multă confidențialitate nici pe frontul de acasă, cu o lipsă de opțiuni precum „Mesaje care dispar” și blocări de ecran.

Blocați mesaje text Fotografii Opțiuni Android Signal

Alternative populare precum Telegramă și Semnal sunt mult mai bune pe acest front, ambele aplicații oferind funcții integrate care vă permit să configurați o blocare pentru aplicații. Signal vă permite, de asemenea, să blocați apariția capturilor de ecran în contactele recente, iar ambele aplicații au o funcție Mesaje dispare care șterge automat mesajele după o perioadă de timp care vă convine.

Și alte aplicații pot face acest lucru, așa că anunțați-ne dacă cunoașteți unele!

Dosar securizat (dispozitive Samsung)

Există persoane care pretind că rămân cu dispozitivele Samsung doar pentru această caracteristică (ceea ce este probabil o exagerare). Dosar securizat – exclusiv pentru telefoanele Samsung – nu a fost actualizat de ceva vreme, dar continuă să fie extrem de popular, permițându-vă să criptați, să blocați și să blocați biometric aplicațiile și datele.

Blocare mesaje text Fotografii Android Secure Folder Samsung

Folosește și faimoasa securitate Knox de la Samsung, astfel încât aplicațiile dvs. nu sunt protejate doar de persoanele care vă accesează telefonul, ci și de amenințările online.

Următorul lucru cel mai bun: arhivarea

Dacă doriți să blocați mesajele și fotografiile, probabil că faceți acest lucru pentru că doriți să le ascundeți, nu? Deși arhivarea nu blochează strict informațiile sensibile în spatele unei parole, este un strat suplimentar la îndemână de confidențialitate de implementat dacă, să zicem, afișezi cuiva fotografiile tale, dar nu vrei ca acestea să vadă anumite sau dacă există anumite mesaje în căsuța de e-mail care este mai privată decât altele.

Procesul exact variază în funcție de aplicații, deși majoritatea aplicațiilor de mesagerie și fotografie au o funcție de arhivă.

În WhatsApp, Mesaje, Semnal și multe alte aplicații de mesagerie, metoda de arhivare este aproape aceeași pe tot parcursul. Atingeți lung chat-ul pe care doriți să îl arhivați, apoi atingeți pictograma folderului din colțul din dreapta sus pentru a o arhiva.

Blocare texte Arhivă fotografii Whatsapp

În Google Foto, atingeți lung fotografiile pe care doriți să le arhivați, apoi atingeți pictograma meniului cu trei puncte din colțul din dreapta sus și „Mutați la arhivare ..

Blocați mesaje text Fotografii Android Mutați în arhivă
Este ușor să arhivați anumite fotografii în Google Foto (și alte aplicații)

Aceasta acoperă mai multe moduri în care vă puteți bloca mesajele text și fotografiile pe Android. Pentru mai multe hackeri Android, consultați cele mai bune aplicații gratuite de descărcare de muzică de pe platformă și cum să remediați problema de notificare întârziată pe Android.

Legate de:

  • Cum să activați alertele pentru sunete importante pe Android
  • Cum se folosește modul Invitat Android pentru a partaja dispozitivul fără a compromite confidențialitatea
  • Cum să vă protejați navigarea privată cu o parolă pe Android
Scroll to Top