Cum se compară cu ușurință specificațiile pentru două telefoane

Cum se compară cu ușurință specificațiile pentru două telefoane
⏱️ 4 min read

Google Pixel sau Samsung Galaxy S7? Motorola Moto G a treia generație sau iPhone 6? Pentru un nou venit în lumea smartphone-urilor sau un expert care nu-și poate aminti fiecare detaliu al fiecărui telefon de pe piață, găsirea smartphone-ului potrivit poate fi dificilă. Și mai rău, oamenii vor fi atrași de diferite specificații ale unui telefon. În timp ce unii vor favoriza procesoare uriașe și mase de memorie RAM, alții vor dori un telefon mai mic, mai elegant, pentru a fi pus cu ușurință în buzunare și pungi. Găsirea detaliilor care corespund cu ceea ce doriți și efectuarea achiziției corecte poate fi descurajant.

Desigur, există întotdeauna soluția de a vizita site-ul unui producător sau distribuitor și de a culege informații despre fiecare telefon care vă interesează. Având în vedere cât de mari sunt smartphone-urile și tabletele din industrie în zilele noastre, veți găsi însă că există o mulțime de site-uri acolo dispuși să treacă prin toate detaliile plictisitoare și să smulgă părțile importante. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele de telefon, iar aceste site-uri web vor face toată munca grea pentru dvs. Iată câteva exemple grozave pe care le-am găsit.

GSM Arena

GSM Arena este un site foarte util atunci când vine vorba de a decide ce smartphone să cumpere. Pe lângă faptul că compară specificațiile telefonului pentru dvs., GSM Arena oferă articole care iau telefoane noi și le compară unele cu altele în funcție de anumite atribute dorite, cum ar fi calitatea camerei. Este, de asemenea, un loc bun pentru a ține pasul cu noile versiuni de telefon și pentru a verifica specificațiile acestora.

După ce ați căutat sau ați găsit un telefon care vă place, puteți face clic pe butonul „Comparați” de pe pagina sa. Acest lucru va pune automat telefonul într-un instrument de comparație, unde puteți introduce alte două modele de telefoane. Site-ul web își va pune apoi specificațiile unul lângă altul, astfel încât să puteți compara cu ușurință dispozitivele selectate.

compara-telefoane-gsm-comparație

Ceea ce face GSM Arena deosebit de util este capacitatea sa de a compara calitățile video și ale camerelor telefoanelor selectate. Puteți face acest lucru făcând clic pe textul corespunzător deasupra specificațiilor de comparație. Este foarte util pentru cei care doresc să folosească intens camera foto a unui telefon!

compara-telefoane-gsm-imagini

Telefon Arena

Telefon Arena are un nume similar, dar este bun pentru meritele sale. De asemenea, conține știri pe cele mai recente telefoane, în timp ce detaliază actualizări importante pentru aplicațiile foarte populare. Puteți căuta specificațiile unui anumit telefon, unde puteți vedea dacă telefonul are un dispozitiv de blocare a amprentelor digitale, dacă acceptă sim dual, sau chiar dacă este considerat „ușor” de Phone Arena.

Comparați-telefoane-telefon-arena-specificații

Puteți face clic pe butonul „Comparați” de pe orice telefon și puteți fi dus la un instrument de comparare. Apoi, puteți introduce numele altor modele și puteți vedea cum se descurcă unul împotriva celuilalt. Ceea ce face Phone Arena deosebit de bun este cum uşor este pentru a compara telefoanele. În timp ce unele site-uri folosesc doar text, Phone Arena folosește pictograme pentru a transmite mesajul. Acest lucru face un format foarte ușor de citit, pe care îl puteți parcurge pentru detalii importante.

compara-telefoane-telefon-arena-detalii

Dacă dimensiunea telefonului este un factor important pentru dvs., puteți utiliza și instrumentul de comparare a dimensiunilor. În primul rând, calibrați site-ul web selectând fie un telefon pe care îl aveți deja, fie opțiunea „card de credit”. Apoi, potriviți elementul din viața reală cu imaginea pe care o arată site-ul web. După ce ați terminat, site-ul web știe cum să redimensioneze imaginile la rezoluția monitorului. Aceasta înseamnă că vă poate arăta exact cât de mare va fi fiecare telefon în viața reală. Foarte util!

compara-telefoane-telefon-arena-dimensiuni

Dimensionarea competiției

Dacă telefoanele sunt lansate în mod constant, poate fi foarte greu să ții la curent cu specificațiile fiecărui telefon. Din fericire, aceste două site-uri web vă vor ajuta să comparați telefoanele care vă interesează, astfel încât să puteți găsi mai bine telefonul potrivit pentru dvs.

Aveți un site de comparare a telefoanelor preferat? Ești mai mult un fan al revărsării documentelor cu specificații pentru fiecare telefon? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x