Cum se configurează cronometrul de repaus muzical pe Android

Cum se configurează cronometrul de repaus muzical pe Android
⏱️ 4 min read

Îți place să asculți conținut media pe telefon sau tabletă înainte de a dormi? Dacă da, poate că ți-ar plăcea ideea unui cronometru de repaus muzical. Temporizatoarele de somn sunt numărătoarele inversate pe care le puteți seta înainte de a vă culca. Odată ce expiră numărătoarea inversă, oprește redarea audio pe dispozitivul dvs. Scopul este de a seta numărătoarea inversă până la momentul în care de obicei adormiți, astfel încât media să se liniștească în momentul în care faceți acest lucru.

Oamenii folosesc cronometre de somn pentru muzică dintr-o multitudine de motive. Poate că dormi în imediata apropiere a altor persoane și nu vrei să-i enervezi cu muzica sau podcasturile tale. Dacă vă bucurați de o carte audio bună înainte de culcare, un cronometru de somn vă va asigura că nu vă treziți pentru a auzi finalul poveștii și vă va face mult mai ușor să reluați din ultima rechemare. Pentru cei cu o durată de viață mai redusă a bateriei, oprirea redării sunetului după ce adormiți vă va ajuta să economisiți o încărcare sub care sunteți gata pentru a doua zi.

Dacă utilizați un iPhone, veți fi încântați să știți că această funcție este încorporată deja pe dispozitivul dvs. Cu toate acestea, pentru cei care utilizează dispozitive Android, nu există un cronometru de repaus implementat oficial la momentul scrierii. Nu disperați, totuși; există încă modalități de a vă opri media după ce ați adormit.

Explorarea aplicațiilor Sleep Timer

Vestea bună este că există aplicații care vă pot ajuta, iar cele mai multe dintre ele sunt gratuite. Efectuarea unei căutări pe Google Play pentru „temporizator de somn” va aduce rezultate solide, inclusiv câteva aplicații foarte bine cotate. Ca atare, nu este o problemă să găsiți și să descărcați un temporizator de somn.

Problema este că probabil va trebui să vă alocați ceva timp temporizator de somn. Oamenii folosesc o multitudine de programe diferite pentru a transmite în flux media. Există, de asemenea, o diferență a materialelor media redate, de la muzică la filme și podcast-uri. Ca atare, aveți nevoie de o aplicație care poate întrerupe software-ul pe care doriți să îl utilizați. Acest lucru poate dura un pic de experimentare înainte de a găsi un cronometru compatibil cu aplicația dvs. media. Aplicația cu care am gelificat se numește „Temporizator de somn super simplu, ”Și îndeplinește exact cum susține. Iată cum funcționează.

1. După ce descărcați și porniți cronometrul, vi se vor prezenta mai multe opțiuni. Cel mai de sus este pentru a selecta aplicația pe care doriți să o întrerupeți când expiră cronometrul. Atingeți această opțiune, apoi selectați programul în care veți asculta conținut media. În acest exemplu, vom alege YouTube.

muzică sleep timer android - selectare youtube

2. Acum că programul dvs. este selectat, este timpul să spuneți aplicației cât timp trebuie să așteptați înainte de a întrerupe media. Puteți face acest lucru atingând punctul de pe roata temporizatorului și deplasându-l, ca și cum ați seta ora pe un ceas. Centrul cercului vă va spune câte minute ați selectat, astfel încât să puteți seta o oră precisă pentru numărătoarea inversă. După ce ați terminat, apăsați butonul „Set Sleep Timer” pentru a începe numărătoarea inversă.

muzică sleep timer android - selectare minut

3. Odată ce cronometrul a început, acesta va apărea în bara de notificări. De aici puteți vedea ora exactă în care mass-media se va opri din redare. Dacă simțiți că insomnia se instalează, puteți anula cronometrul apăsând butonul „Cancel”. Puteți adăuga și alte 5 minute dacă ajungeți la o parte deosebit de bună a unei povești apăsând butonul „5 minute”. Odată ce acest timer expiră, mediul pe care l-ați selectat se va întrerupe automat.

muzică sleep timer android - notificare

Nu pierdeți somnul peste cronometre

Având în vedere lipsa de Android a unui temporizator de somn încorporat, utilizatorii trebuie să apeleze la aplicații terțe pentru a se potrivi nevoilor lor. Acest lucru poate fi enervant, deoarece nu toate temporizatoarele funcționează cu software-ul cu care doriți să funcționeze. Cu unele experimente, totuși, puteți găsi, sperăm, un cronometru de somn pentru muzică care să se potrivească nevoilor dvs. de ascultare la culcare.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x