Cum se configurează partajarea ecranului pe discordie

Cum se configurează partajarea ecranului pe discordie

Discordia este o modalitate ușoară de a petrece timpul cu prietenii, de a avea o videoconferință și multe altele. Acesta este un ghid despre cum să configurați corect partajarea ecranului pe Discord de la zero. Acoperim setările importante, cum ar fi ajustarea sunetului, a videoclipurilor și a altor informații de fundal. Dacă nu ați mai folosit Discord până acum, acesta este locul perfect pentru a începe, întrucât au fost acoperiți toți pașii detaliați.

Configurarea unui server Discord

Pentru început, trebuie să vă configurați propriul server Discord. Procedura detaliată a fost acoperită aici, dar vom rezuma pașii importanți. Trebuie să vă creați propriul cont Discord la site-ul oficial și verificați-vă e-mailul. După verificare, veți fi ghidat să creați primul dvs. server, pe care îl puteți personaliza cu un nume și o pictogramă.

După crearea serverului, sunteți gata să reglați setările audio / video pentru o interacțiune deplină cu prietenii.

Discord Screenshare Server Ready

Configurarea microfonului, a videoclipului și a ecranului cu Discord

Găsiți și faceți clic pe pictograma minusculă „setări utilizator” din detaliile profilului de mai jos.

Setări utilizator Discord Screenshare

Navigați la secțiunea „Voce și video”, unde puteți regla fin setările vocale. Puteți alege un dispozitiv implicit pentru microfon sau altul, dacă este disponibil, și puteți testa microfonul pentru o claritate optimă a sunetului.

Discord Screenshare Utilizare Alertă microfon

Similar cu setările de apel Skype, propria voce vă va fi redată. Dacă aveți nevoie de un volum mai mare, reglați glisoarele în consecință.

Discord Screenshare Mic Testing

De asemenea, în această secțiune, există un meniu „Setări video” în care puteți integra camera aparatului cu Discord. Pentru a face acest lucru, selectați imaginea video implicită (camera web de pe computer) urmată de „Testați videoclipul”.

Discord Screenshare Test Video

Puteți previzualiza înregistrarea camerei web după ce acordați Discord permisiunile necesare pentru a utiliza camera dvs.

Discord Screenshare Camera Ok

Este mai bine să activați setările avansate de codec audio de către Opus, cum ar fi anularea ecoului, reducerea zgomotului și controlul automat al câștigului. Acum, serverul dvs. Discord este gata și este timpul să începeți live cu sesiunea dvs.

Discord Audio Codecs

Adăugați prieteni la serverul dvs. Discord

Pentru a începe o sesiune în Discord, trebuie să adăugați utilizatori Discord ca prieteni. Desigur, asta înseamnă că ar trebui să își creeze propriile conturi. Înainte de a trimite cereri de prietenie, rețineți că fiecare utilizator (inclusiv dvs.) va avea o etichetă „din patru cifre” precedată de un hash. Puteți vizualiza aceste etichete în profilurile lor publice.

Cerere de prietenie Discord Screenshare

Odată ce eticheta corectă din patru cifre este utilizată, solicitarea de prietenie va avea succes. Dacă nu știi, cere-le prietenilor tăi etichetele lor. În acest exemplu, este # 5241.

Discord Screenshare S-a trimis succes

Destinatarul va observa un mesaj de cerere de prietenie pe propriile servere, așa cum se arată mai jos.

Solicitare de prietenie Discord Screenshare primit

Destinatarul va trebui să meargă la „Prieteni” și să aprobe orice cerere de prietenie în așteptare.

Cerere de prietenie Discord Screenshare aprobată

O altă modalitate ușoară de a adăuga prieteni pe serverul dvs. Discord este copierea-lipirea unui link de invitație la server și trimiterea acestuia.

Discord Screenshare Invite Friends Testserver

După ce prietenul tău s-a alăturat cu succes serverului tău, poți conversa prin chat și va fi afișat online pe ambele ecrane.

Înscrieți-vă la Discord Screenshare

Partajarea ecranului și apeluri vocale / video cu Discord Friends

Lansarea apelurilor vocale și video cu prietenii pe care i-ați invitat este foarte ușoară. Aveți de ales să dezactivați / dezactivați conversația din canal de pe pictograma microfon.

Discord Screenshare Unmute

În calitate de proprietar de server, accesați pagina de pornire Discord și începeți un apel vocal sau video cu orice prieten. Dacă doriți să adăugați mai mulți prieteni la apel, se poate face după ce toți prietenii au fost adăugați la istoricul mesajelor directe de pe ecran.

Discord Screenshare Începeți apelul vocal sau video

Când urmează să fie stabilit apelul, veți vedea următorul ecran.

Discord Screenshare Call Made

Destinatarul va observa invitația dvs. de apel și se poate alătura acceptând apelul.

Discord Screenshare Apel vocal primit

Puteți porni camera în orice moment pentru a converti un apel vocal într-un apel video. În schimb, puteți opri camera atunci când nu doriți să partajați videoclipuri. Desigur, puteți opri oricând microfonul în timpul unui apel dacă faceți o pauză sau din alte motive.

Discord Screenshare Video Conectat

Destinatarii vor putea să vadă videoclipul dvs. pe dispozitivele lor și pe canalele Discord. Puteți avea o conferință video dacă toți utilizatorii au activat setările video.

Discord Screenshare Video primit

Pentru a partaja ecranul, reveniți din nou la profilul de apel de pe ecran și selectați opțiunea.

Discord Screenshare Share Screen

Vi se vor prezenta trei moduri de partajare a ecranului. Puteți partaja întregul computer sau vă puteți concentra pe o singură fereastră a aplicației sau pe fila browserului.

Fereastra de partajare a ecranului de partajare a ecranului

Spre deosebire de multe instrumente profesionale de întâlniri precum Zoom sau GoToMeeting, partajarea ecranului durează doar o secundă. Nu există întârziere, iar expeditorul și destinatarul ar trebui să poată vizualiza ecranul cu o mai mare claritate. Dacă nu mai doriți să partajați ecranul, faceți clic pe „Opriți partajarea”.

Discord Screenshare În curs

Întrucât Discord funcționează pe desktop, aplicații mobile și browsere, vă puteți partaja cu ușurință canalul și puteți efectua un apel video rapid cu mai multe persoane. Deși este popular printre jucători, acesta acceptă o gamă completă de caracteristici pentru a se califica drept instrument de întâlnire pentru oricine dorește să încerce.

Puteți face multe trucuri avansate cu Discord folosind ceea ce se numește roboți Discord. Folosind câțiva pași tehnici, puteți chiar să creați proprii roboți Discord personalizați.

Legate de:

Scroll to Top