Cum se configurează partajarea familiei pe dispozitivele Apple

So richten Sie die Familienfreigabe auf Apple-Geräten ein
⏱️ 7 min read

Partajarea familială Apple a existat de la iOS 8 (2014), dar nu a avut încă timp în centrul atenției. Această caracteristică subestimată este cu adevărat ceva din ce în ce mai multe familii ar trebui să profite. Problema este că mulți nu știu că există și chiar mai puțini oameni știu cum funcționează. Capacitatea de a partaja cumpărăturile cu familia este cu adevărat grozavă și chiar mai bună atunci când consideri că o singură persoană trebuie să plătească pentru o aplicație pe care toată lumea o poate folosi. Să aruncăm o privire la cât de ușor este să configurați Family Sharing pe dispozitivele Apple.

Începeți un grup de familie

Mai întâi, trebuie să înființați un grup de familie. O singură persoană din familie ar trebui să fie configurată ca organizator al familiei, iar acest lucru se poate face prin dispozitivul dvs. iOS (iPhone sau iPad), precum și pe un Mac. Este important să rețineți că oricine se instalează pe măsură ce organizatorul familiei o face cu un card de credit care poate fi folosit de toată lumea.

iPhone sau iPad

1. Accesați „Setări -> [Your Name]”Și priviți spre mijlocul paginii până când vedeți o opțiune pentru„ Partajare în familie ”.

Configurați Apple Family Sharing Iphone Addmember

2. Apăsați pe „Partajare familială” și apoi apăsați din nou pentru „Adăugați membru” și urmați restul instrucțiunilor de pe ecran pentru a adăuga și a invita pe oricine din familia dvs. pe care doriți să o includeți.

Mac

1. Pe Mac, începeți accesând meniul Apple din colțul din stânga sus, apoi selectați Preferințe sistem. Găsiți „Partajare familială” în partea dreaptă sus și faceți clic pe el.

Configurați Apple Family Sharing Mac Addmember

2. Găsiți butonul „+” spre mijlocul de jos al ecranului și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Rețineți că pe acest ecran puteți vedea în partea stângă ce abonamente ar fi partajate familiei. Acestea ar putea include Apple TV, Apple Arcade, Fitness + etc. Puteți, de asemenea, să faceți clic pe „Partajare achiziții” și să vă asigurați că „Partajați achizițiile mele” este bifat. Aceasta va permite achiziționarea de aplicații să fie partajată între membrii familiei.

Invită oamenii să se alăture familiei tale

Înainte de a putea adăuga pe oricine la Family Sharing, este important să vă asigurați că toată lumea (inclusiv copiii) are un ID Apple valid. În așteptarea acestui fapt, adăugarea acestora în planul dvs. de partajare a familiei este incredibil de ușoară. Puteți începe prin adăugarea unui membru al familiei sau adăugarea tuturor din familia dvs. simultan (până la șase persoane).

iPhone sau iPad

1. Accesați „Setări -> Numele dvs.” și faceți clic din nou pe Family Sharing.

Configurați Apple Family Sharing Invite Iphone

2. Apăsați pe „Adăugați membru”, tastați numele persoanei sau adresa de e-mail, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran.

3. În acest moment, iOS vă va întreba dacă doriți să trimiteți unui membru al familiei o invitație prin mesaje sau să îl invitați personal. Faceți clic pe metoda pe care o preferați și urmați instrucțiunile.

4. Pentru a accepta invitația, persoana invitată trebuie să se îndrepte către „Setări -> Numele tău -> Invitații”, apoi să urmeze instrucțiunile de pe ecran. Oricine se alătură unui cont de familie va fi probabil rugat să verifice informațiile despre cont înainte de a finaliza adăugarea la contul de partajare a familiei.

Mac

1. Reveniți la meniul Apple (sigla Apple) și selectați din nou Preferințe sistem.

Configurați Apple Family Sharing Invitați Mac

2. Faceți clic pe Family Sharing, apoi faceți clic pe butonul „+” în partea de jos. Faceți clic pe „Invitați persoane” și alegeți ce metodă doriți să utilizați pentru livrare. Aceasta va include Mail, Messages, Airdrop sau invitarea personală. Alternativ, puteți crea și un cont copil care poate fi conectat.

3. Noul membru al familiei nou invitat ar trebui să se îndrepte către „Meniul Apple -> Preferințe sistem”, apoi Partajarea familiei. Acceptați o invitație urmând instrucțiunile de pe ecran și verificând informațiile despre cont.

Găsirea achizițiilor partajate

iPhone și iPad

Configurați partajarea familiei Apple Găsirea achizițiilor Ios
  • Aplicații: Deschideți aplicația App Store și atingeți imaginea de profil din partea dreaptă sus. Alegeți „Achiziționat”, apoi atingeți „Achiziții familiale”. De acolo puteți vedea o listă de aplicații disponibile pentru descărcare și utilizare pe dispozitivul dvs. iOS.
  • iTunes: Pe un iPhone, deschideți aplicația iTunes Store de pe dispozitivul dvs. iOS și atingeți „Mai multe” în partea de jos. Apoi, atingeți „Achiziționat”, apoi „Achiziții familiale”. Acum puteți selecta Muzică, filme sau emisiuni TV. Pe un iPad, deschideți aplicația iTunes Store, atingeți „Achiziționat”, apoi „Achizițiile mele”. Alegeți un membru al familiei din care să descărcați o aplicație.
  • Cărți: Începeți deschizând aplicația Apple Books și atingând profilul dvs. din partea dreaptă sus. Alegeți membrul familiei din care doriți să descărcați, apoi alegeți dacă doriți să selectați o carte sau o carte audio.

Mac

Configurați partajarea familiei Apple Găsirea achizițiilor Mac 2
  • Aplicații: Deschideți App Store pe Mac și faceți clic pe profilul din partea stângă jos a ecranului. Alternativ, puteți face clic pe Magazin în bara de meniu și „Vizualizați contul meu”. În ecranul Cont care apare, faceți clic pe numele de lângă „Achiziționat de” și uitați-vă la descărcările disponibile.
  • Apple Music / Apple TV: Începeți deschizând aplicația Muzică sau TV (acum separată pe macOS) și faceți clic pe „Cont -> Achiziții familiale” din bara de meniu. Dacă aveți un cont de familie configurat, ar trebui să vedeți o casetă derulantă care vă va permite să selectați un membru al familiei cu care să partajați o aplicație.
  • Cărți: Deschideți aplicația Cărți și faceți clic pe „Magazin> Vizualizați ID-ul meu Apple” din bara de meniu din partea de sus. În partea stângă, căutați o opțiune etichetată „Achiziționat”, apoi faceți clic pe caseta derulantă pentru a selecta numele unui membru al familiei.

Încheierea

Partajarea este cu siguranță grijulie. A avea posibilitatea de a partaja cumpărăturile cu membrii familiei este o modalitate excelentă de a reduce nu numai costurile, ci și de a partaja aplicații incredibile, muzică, cărți, etc. cu ei prin rețea.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x