Cum se configurează redirecționarea apelurilor pe Android

Cum se configurează redirecționarea apelurilor pe Android
⏱️ 4 min read

Redirecționarea apelurilor este funcția telefonică preferată de tipul „Ocupat profesionist”. Sfat pentru profesioniști: asigurați-vă că, atunci când redirecționați, oricine se află la capătul redirecționat răspunde și știe că ați făcut-o – evită astfel o mulțime de situații incomode.

Căutarea celor mai bune aplicații de redirecționare a apelurilor în aceste zile este mai mult o provocare decât înainte, dar am adâncit adânc și am dezgropat câteva dintre cele mai bune și vă arătăm, de asemenea, cum să configurați redirecționarea apelurilor fără a fi nevoie chiar de o treime -aplicare petrecere.

Redirecționare apeluri folosind Android

Înainte de a instala orice aplicație de redirecționare a apelurilor, trebuie să verificați dacă telefonul dvs. Android are o opțiune integrată pentru acesta. Modul exact în care o faceți depinde atât de operatorul de telefonie, cât și de producător, dar iată instrucțiunile pentru utilizarea Android 8.1.0 stoc.

1. Deschideți aplicația Telefon, atingeți pictograma meniului cu trei puncte din partea dreaptă sus, apoi atingeți „Setări”.

2. Atingeți „Conturi de apelare” (deși pe unele telefoane acestea pot fi Setări apeluri -> Redirecționare apeluri), apoi atingeți cartela SIM din care doriți să configurați redirecționarea și atingeți „Redirecționare apeluri -> Voce”.

setup-forward-call-forwarding-android-apps-dialer-codes-settings

Veți avea mai multe opțiuni pentru a alege în funcție de nevoile dvs. Toate ar trebui să se explice de la sine, deși rețineți că anumiți operatori nu vă permit, de exemplu, să dezactivați redirecționarea apelurilor către mesageria vocală atunci când sunteți ocupat (printre alte mici ciudățenii).

setup-forward-call-forwarding-android-apps-dialer-codes-always-forward

Odată ce ați configurat redirecționarea apelurilor, sunteți bine să plecați!

Redirecționare apeluri folosind coduri de apelare

Dacă doriți să arătați ca o brânză mare în fața prietenilor dvs., puteți configura chiar redirecționarea apelurilor folosind coduri de apelare. Pentru ca acestea să funcționeze, introduceți codurile de apel urmate direct de numărul de telefon la care doriți să redirecționați, apoi încheiați-l cu „#”. Deci, dacă codul de apelare este * 21, * introduceți * 21 * 1234 98765 # presupunând că numărul dvs. este 1234 98765. (Ne cerem scuze dacă acesta este de fapt numărul dvs.)

setup-call-forwarding-android-apps-dialer-codes-dialer-code

Iată codurile de apel pe care le puteți introduce direct în apelatorul de telefon:

  • * 21 * – Redirecționare necondiționată a apelurilor
  • * 67 * – Redirecționarea apelurilor când este ocupat
  • * 61 * – Redirecționarea apelurilor atunci când nu preluați
  • * 62 * – Redirecționarea apelurilor atunci când sunteți în afara intervalului
  • * 004 * – Redirecționarea apelurilor atunci când sunteți ocupat, nu preluați sau nu vă aflați în raza de acțiune.

Dacă doriți ceva puțin mai simplu, ar trebui să consultați aplicațiile de redirecționare a apelurilor de mai jos pentru Android.

Redirecționare automată a apelurilor

configurare-redirecționare-apel-Android-aplicații-apelare-coduri-redirecționare-automată-apel

Deși probabil că toată lumea are redirecționarea apelurilor coaptă pe telefoanele lor undeva (chiar dacă funcția este destul de bine ascunsă), puteți obține câteva clopote și fluiere suplimentare cu aplicații dedicate de redirecționare a apelurilor. Redirecționare automată a apelurilor, de exemplu, vă permite să activați sau să dezactivați redirecționarea apelurilor în funcție de locație (pe baza rețelei Wi-Fi la care sunteți conectat). Dacă aveți mai multe cartele SIM în telefon, puteți seta setări separate de redirecționare a apelurilor pentru ambele, oferindu-le instrucțiuni unice pentru diferitele rețele WiFi la care vă conectați.

Redirecționare a apelurilor

setup-forward-call-forwarding-android-apps-dialer-codes-call-forwarding-2

Punctul unic de vânzare al Redirecționare a apelurilor este că puteți configura liste de numere pentru a redirecționa apelurile, astfel încât să nu aveți nevoie să introduceți numerele de fiecare dată singuri (un neajuns al versiunii integrate, care deține doar un număr la un moment dat). Este simplu, funcționează, schema de culori îl face să pară că este conceput fie pentru copii foarte mici, fie pentru adulți foarte bătrâni. Ce vrei mai mult?

Concluzie

Aceasta ar trebui să acopere aproape toate preocupările principale legate de redirecționarea apelurilor pe Android. Ați găsit o aplicație alternativă de redirecționare a apelurilor cu funcții mai sofisticate decât cele despre care vorbim mai sus? Spuneți-ne cu un comentariu!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x